Vektnedgang

Hvem passer vektnedgang-coachingen for?

Dette passer for deg som:

 • sliter med overvekt (BMI over 25) og vil ned i vekt
 • ønsker deg en livsstilsendring som gir mer energi i hverdagen og der din helse står i sentrum
 • vil ha hjelp av en coach som selv har gjennomført stor vektnedgang og som har kjent på kroppen de utfordringene du står overfor

Andre ting du kanskje kjenner deg igjen i:

 • Du har prøvd mange quick-fixer som ikke har fungert. Dette har fått deg til å føle deg mislykket
 • Du fokuserer på ja/nei mat og prøver å ekskludere mat du egentlig er glad i, fremfor å skape levevaner du kan holde over tid
 • Du føler at du mangler viljestyrke
 • Du har mistet troen på at du kan få til vektnedgang
 • Du er ubekvem med kroppen din og prøver å skjule den, noe som fører til at du isolerer deg sosialt
 • Du mangler energi og blir fort sliten
 • Du er bekymret for helseeffekten av overvekten din
 • Du vil ikke ha det slik lenger

Hva går vektnedgang-coaching ut på?

Vi lærer deg hvordan du oppnå vektnedgang uten å ty til det ekstreme. Vi lærer deg at i stedet for å være “straff” eller noe du “må”, kan trening være ditt fristed fra en ellers travel hverdag. En arena for mestring, utvikling og egentid. Vi lærer deg at sunt kosthold ikke handler om “alt eller ingenting”, men om en balanse der det er rom for litt av alt. Og vi lærer deg at du kan mye mer enn du tror.

Med din egen coach i ryggen, som virkelig bryr seg om deg og vil at du skal lykkes, og som har kunnskapen som skal til for at du skal få det til, ja da er det ingen begrensning for hva du kan få til!

I perioden der du skal ned i vekt skal du spise mindre mat enn normalt, men ikke så lite som du tror. Du kommer til å bli forbauset over hvor mye mat du kan spise og likevel gå ned i vekt. Og hvis du fortsetter å bruke oss til målvekten er nådd så lærer vi deg hvordan du kan gjøre om disse prinsippene til en livsstil for livet ut, for å opprettholde den nye vekta.

Hvem er coachene?

Kroppen fungerer litt annerledes når man har bært på mange ekstra kilo over lengre tid. Derfor trenger coachingen å være litt annerledes også. I dette coachingprogrammet har vi derfor spisset det hele mot de som har over 25 i BMI, og vi har med coacher som selv har vært StrongBody-klienter og som har gjennomgått akkurat den samme reisen som du skal gå løs på. De har kjent på kroppen hvordan alt sammen føles. Det tror vi er en stor styrke for en coach.

Liv Salomonsen

StrongBody online coach Liv Salomonsen har selv gjennomført stor vektnedgang på 46kg
Coach Liv Salomonsen har selv gått ned 46kg

Liv er PT med bachelorgrad innen psykologisk helsearbeid. Hun har selv vært StrongBody-kunde gjennom mange runder og har selv gjennomført en stor vektnedgang på 46kg. Liv er glad i mennesker, er empatisk og positiv. Med hennes bakgrunn og erfaring vil hun være en god støttespiller, motivator og hjelper for deg. Kontrasten mellom livet hennes nå og før er stor. Som overvektig syntes hun helt vanlige, hverdagslige gjøremål var som å bestige et fjell. Den dårlige fysiske formen gikk også ut over den psykiske.

Nå har hun et helt nytt liv, og det ønsker hun å hjelpe deg også med å få.


Line Celius

StrongBody-coach Line Celius
Line Celius er en av våre mest erfarne coacher

Line har gjennomført vektnedgang på 40kg, og brukte StrongBody´s forløper “CoachGunnar” til å komme i form før hun senere ble coach selv. Hun har vært online coach i 9 år, og i den perioden har hun jobbet spesielt mye med nybegynnere og med mennesker med overvektsproblematikk. Vi har ingen coacher i StrongBody med mer erfaring enn Line på dette området, og vi tviler på at det finns coacher i hele landet med mer erfaring enn henne.

Som coach kan hun både være forståelsesfull eller stille krav, alt etter hva situasjonen krever. Hun er empatisk, faglig sterk, trygg og en dyktig kommunikator. Med Line i ryggen er du i de beste hender, og har en støttespiller som får deg i mål med vektnedgangen din.

Hvordan er coachingen lagt opp?

Det kan du lese mer om på denne siden.

Hvordan bestille?

Hvis du bestiller i dag kan du være i gang om cirka 7 dager.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00