Norges største innen online coaching

StrongBody er et digitalt hjem for noen av Norges fremste online coacher. StrongBody leverer 1-til-1 veiledning innen trening og ernæring, og har siden oppstarten i 2015 hjulpet flere enn 15 tusen nordmenn å bli i sitt livs beste form.

StrongBody er også en digital treningsplattform, og utvikler en digital coachingløsning med kunstig intelligens, støttet av Innovasjon Norge og SkatteFUNN.

StrongBodys coachingteam er satt sammen av mennesker med høy kompetanse innen ulike områder, slik at kundene er sikret forsvarlig coaching uansett mål og behov. Teamet inkluderer blant annet lege, sykepleiere, vernepleiere, ernæringseksperter og kjente treningsprofiler. Alle har selvsagt PT-utdanning i bunn.

StrongBody har rask vekst og har blitt Gaselle-bedrift hos DN de siste tre årene. Stadig flere nordmenn får opp øynene for online kost- og treningsveiledning, og StrongBody, som er markedsleder i dette segmentet, har økt omsetningen med 364% de siste 4 årene.

ALLE VÅRE ONLINE COACHER HAR PT-UTDANNING, HØY KOMPETANSE OG LANG ERFARING INNEN ULIKE TRENINGSFORMER.

Ledelsen

Christian Banken

Daglig leder

Christian tiltrådte som daglig leder i august 2022. Han er utdannet siviløkonom fra University of Sydney, har master i Human Resource Management og bachelor i Finans fra University of Arizona.

Han har 15 års ledererfaring og har tidligere vært Head of Outbound i IF forsikring, nordisk HR sjef i Eplehuset, leder for Eplehuset Norge og banksjef i Danske Bank.


Kent Aasen

Styreleder

Kent har vært selskapets styreleder siden 2019, og medeier siden 2021. Han har lang fartstid fra Trøndersk næringsliv, og jobber til daglig i softwarebransjen. Han er med-gründer av easy@work, der han har vært med å bygge opp en SaaS softwareplattform som er i bruk av mange tusen brukere i åtte land.

Daglig

Viktig! Aldersgrensen for online coaching med StrongBody er 18 år. Av hensyn til helse og sikkerhet kan vi dessverre ikke coache personer med spiseforstyrrelser eller gravide med risikosvangerskap.

Støttet av


År som gasellebedrift

2019

2020

2021

2022

2023