Kunderesultater

Se gjerne hvilke mal våre kunder har oppnådd ved å følge et spesial-
tilpasset program for kosthold og trening, og med tett oppfølging av
personlig coach gjennom StrongBody-appen.

Liv Salomonsen

Liv imponerer med sine resultater! Hun har blitt sterkere og fått bedre livsskvalitet. Liv fant sin helårsform med StrongBody.

Tiril Flesjø

“Det har skjedd så ekstremt mye på to år, det har skjedd så mye fysisk og psykisk fordi jeg begynte å prioritere meg og sette meg og mine behov i fokus, og det er et valg jeg aldri kommer til å angre på at jeg tok. Det har vært en humpete vei, og endre rutiner/vaner helt, og gå ned i vekt er ikke enkelt, men det er lett. Du må stå for den planen du har satt og ikke gi opp.”

Janne Einangen

«Å få hjelp fra StrongBody er det beste valget jeg har tatt! Hadde aldri klart å oppnå de resultatene jeg har fått, om jeg ikke hadde kjøpt kostholds og treningsplan fra dere. Morsomt når man kan finne frem klær man har lagt bort for at de var for små, og som nå er for store!? Jeg føler meg så mye bedre med meg selv! Mat og trening er ikke ett «ork», det er en rutine og en vane.»

Janne gikk ned i overkant av 30kg i løpet av 10 mnd, samtidig som hun bygget muskler.

Synnøve Larsen

«Jeg er helt sykt fornøyd med opplegget deres og kan ikke få forklart hvor mye dette har forbedret både selvtillitten min og hvordan jeg føler meg (både utseendemessig og fysisk). Jeg har anbefalt strongbody til så mange som har ønsket å stramme opp eller gå ned litt i vekt, og de er like overrasket over hvor bra det har fungert.»

Therese Lium

«Nå er lillemor 1 år på mandag og jeg er 25 kg lettere enn før jeg ble gravid:) Utrolig stolt av å kunne se slik ut etter mitt 4. svangerskap» «Har aldri følt meg så bra til kropp og sinns, som etter jeg begynte med Strongbody coaching. Er utrolig hvor mye hjelp og støtte man får til å nå sine mål om å bli en bedre utgave av seg selv. Jeg er superfornøyd og takknemlig over all hjelpen jeg har fått, og kommer til å fortsette med dette fremover.»

Charlotte Enersen

«Uten deres coaching hadde jeg aldri lært så mye om meg selv. Det er 2 år siden jeg fikk kosthold og treningsplan fra dere. Etter de første 6 ukene har jeg fortsatt på egen hånd. Tusen takk for at dere har fått meg til å endre livsstil! Matplanen deres kontra andre jeg har sett er at dere har mye vanlig mat, og ikke minst god mat som man kan kombinere i mange varianter!»

Kristina Flåten

Kristina sin bestilling var: “Ønsker en sterkere kropp med mer definerte muskler, med fokus på rumpe, mage og rygg.” Motivasjonen var å “trives i egen kropp og få mer overskudd”. Med god hjelp fra CoachGunnar og en rå innsats har hun virkelig nådd målet! Nå har det gått 1 1/2 år siden første runde oppfølging. Etter bildet er helt RÅTT! Det viser en mye sterkere og sprekere kropp, og som Kristina sier: “Det er bare utenpå. Inni er det stor forskjell på både det mentale og på helsen!”

Drude Simlenes

Drude startet sin StrongBody-reise i mai 2019 og jobbet deretter en god stund på egenhånd før hun startet på 12 nye uker oppfølging med coach. «På disse 12 ukene har det skjedd helt utrolig mye både psykisk og fysisk. Jeg har nådd alle de målene jeg satte meg og mere til. Jeg passer alle buksene i skapet mitt, jeg føler meg vel i egen kropp, jeg har blitt sterkere både psykisk og fysisk og det viktigste av alt så har jeg lært meg at jeg ikke skal sammenligne meg med andre, men sammelinge meg med den jeg var i går. Nå skal jeg igjen klare meg på «egne ben» og er 100% sikker på at dette skal jeg få til for jeg har lært meg hvordan jeg skal takle hverdagen av coachene mine i StrongBody. Tusen tusen takk!!”

Louise Hagen

10 måneder og 21 kg skiller bildene av denne flotte dama! «Jeg hadde et mål om å gå ned 20 kg før sommeren 2021, og det hadde jeg nok aldri klart uten dere i StrongBody. Jeg har lært så ufattelig mye om trening, kosthold og om meg selv. En «diett» trenger ikke å være en diett. Jenta her har startet et nytt liv! Tusen takk!!»

Julianne Moltu

«Jeg har gått ned 45kg og har nådd målet! Videre skal jeg ligge i et vedlikehold og fortsette å forme kroppen og ta vare på helsen min. Jeg er stolt av meg selv og elsker mestringsfølelsen!»

Aida Eggen

Visste du at vi også coacher mange som ønsker å gå opp i vekt eller bygge mer muskler? Gjennom god hjelp fra CoachGunnar har hun nå gått opp 10-11 kg i vekt men har fortsatt smal midje med magemuskler. Med på kjøpet har hun fått (med egne ord) “Sunnere helse, kropp å ikke minst psyke”.

Kris Østreim

Siden sommeren 2021 har vår coach Anders Muren fått æren av å følge opp Kris og hans reise med endringer på trening og kostholdsfronten. På 6 måneder har det skjedd utrolig mye, og Kris har utviklet seg mot sine målsetninger uke etter uke. Selv om han har mistet masse vekt og flere cm’ere fra kroppen, har han fortsatt beholdt styrken!

Simen Alberto

16 kilo og 8 måneder skiller disse bildene! Simen har gått fra 96 til 80 kg og både styrken og selvtilliten er forbedret. “Takk for god hjelp til å nå mine mål! Jeg føler meg i bedre form i hverdagen og har fått bedre selvtillit. Valget falt på StrongBody da jeg har hørt kun godt om dere! Fremover er målet å bygge litt mere masse, så da kommer jeg nok tilbake for litt hjelp.”

Marie Pedersen

Visste du at du kan bygge muskler og miste fett samtidig? Marie hadde et mål om nettopp dette, og det har hun virkelig lykkes med! Her er et før-og etter bilde med ett års mellomrom. “Jeg startet med online coaching hos StrongBody i 2020 etter mange timer på gymmet uten særlige resultater. Jeg fant derfor ut at jeg trengte litt hjelp, både med det rent praktiske, men også det psykiske. Jeg og min dyktige coach Emmeli Bang ble enige om veien å gå, og jeg har ikke sett meg tilbake siden. Før StrongBody hadde jeg et bilde i hodet på hvordan jeg skulle klare å nå målene mine. Det innebar for det meste veldig strenge dietter, og mange timer på gymmet, etterfulgt av cardio til man får blodsmak i munnen. Gjennom strongbody har jeg skaffet meg mye mer kunnskap om viktigheten av mat, det å spise nok, men også ulike effektive treningsøkter. Mest av alt vil jeg si at det mentale har det så utrolig mye bedre. Emmeli lærte meg fort, selv om jeg hadde mine dårlige dager, at vekta ikke har noe å si på resultatene. Og det har det virkelig ikke! Forskjellen mellom 2020-bildet og 2021-bildet er bare i underkant av 2 kg!!”

Mari Lieskar

«Jeg tar ikke mål av kroppen lengre, men jeg måler form i livsglede, energi, overskudd. Tusen takk for god hjelp da. Du hjalp meg å støpe grunnmuren, så har jeg bygd resten selv. Hilsen jenta som løfter tyngre enn hun noen gang trodde var mulig og spiser som en hest»

Robert Oksvoll

«Dette har blitt en livsstil så føler ikke akkurat at jeg er på diett. Har ikke lyst på den samme usunne maten som jeg tidligere hadde lyst på.»

Robert mistet 44cm fordelt på 4 målepunkter gjennom 8 uker coaching. Gjennom samme periode økte han med 12,5kg i benkpress, 25kg i knebøy og 35kg i rumenske markløft.

Sverre Martin Flønes

«Etter flere år på sofaen og svært lite bevegelse etter en skade jeg var utsatt for, måtte noe gjøres. Jeg var depressiv og syntes synd på meg selv på grunn av smerter og dårlig søvn. Jeg startet med trening på egenhånd i noen måneder, men kjente at jeg trengte en ny boost og støtte rundt kostholdet. Jeg kontaktet StrongBody og har ikke angret en dag på valget. Jeg har spist god, og ikke minst mye mat under min reise, og har mistet totalt 15kg og 50 cm fordelt på tre målepunkt.» Sverre forteller også at han løfter tyngre hver uke og at reisen enda ikke er over!

Kristin Marie Drilen

«Strongbody har gjort mye mer enn de aner for livet mitt. Jeg fikk en kickstart på det nye livet mitt. Jeg har prøvd mange treningsprogram og kostholdsplaner før men ingen har hatt så raske resultater som denne. Alt er mye mer personlig, de tar seg god tid til å bli kjent med deg som person, og tilpasser hele programmet fra dag en og underveis for å få alt til å falle på plass. Nå er det ikke slik at man kan bare ta kontakt med en personlig trener å forvente at alt arbeidet og alle resultatene kommer helt uten videre, man må virkelig jobbe hardt å utføre alt arbeid selv. Men riktig veiledning hjelper utrolig mye. Helt siden jeg startet med treningen og endret kostholdet så har prøveresultatene mine gått rette veien, mens før jeg startet så var de mye opp og ned. Det bør vel være bevis nok i seg selv.

DU må gjøre det, DU SKAL ikke gi opp. Livet er ikke tapt før det faktisk er over, og så lenge helsa tillater det så kan du trene deg, kanskje ikke alltid helt frisk, men avsolutt MYE friskere.»

Rita Kjærvoll

Det har nå gått 2 år siden Rita tok steget og kontaktet oss i StrongBody. Hun har mistet 20 kg og har nå holdt vekten i ett år. Dette sier hun selv: “Jeg har vært jojo-slanker i mange år, men har nå funnet oppskriften! Først 20 kg ned med hjelp fra coach CoachCelius og etter det har jeg gått på vedlikehold og holdt vekten det siste året. Jeg gleder meg til fortsettelsen! Jeg har lært at jeg kan spise mye vanlig mat, mat som metter og ikke gir meg søtsug. Jeg er butikksjef i matbutikk og har fristelsene rundt meg hver dag, men jeg blir aldri fristet lengre, for jeg er god og mett! Jeg hadde veldig mye vondt i magen før og var veldig plaget med oppblåsthet, men nå har jeg det nesten aldri fordi jeg spiser mat som er bra for meg og jevnt. Jeg anbefaler dere fordi dere er bare de beste, alltid der når du trenger råd, hjelp og trøst. Dere er bare helt fantastiske! Dere har klart å få meg til å forstå at det er ikke farlig med mat og ikke minst at det er viktig med pausedager mellom treningsøktene.”

Maritha Thomassen

10 kg lettere, MYE sterkere og et totalforandret liv! “Jeg tok kontakt med StrongBody da jeg var på bunn, valgte å legg min tillit til coachene der og resten er historie! I dag kjenner jeg på en styrke både fysisk og psykisk som jeg tidligere bare kunne drømme om. Jeg har blitt et menneske som nyter å ha rutiner, som er stolt over meg selv, som kjenner mestring på trening og har fått en selvtillit jeg aldri har kjent på før. Det er uten tvil den beste investeringen jeg noen gang har gjort!”

Carina Rapstad

Etter kun 6 mnd har Carina nådd målet sitt! «Jeg har alltid likt trening og sunt kosthold. Før StrongBody trente jeg 3 ganger i uken men resultatene uteble. Hvis jeg først gikk ned i vekt mistet jeg utelukkende muskler. Med fantastiske Anders Muren i ryggen har jeg gått ned 9,5 kg! I tillegg går muskelmassen oppover. Anders har gitt mange gode råd under oppfølgingen, spesielt tips til å få i meg all maten jeg skal ha i løpet av en dag. Han har også vært helt rå på å gi meg alternative øvelser mens mitt treningssenter har vært stengt. Etter jeg begynte på StrongBod har jeg ikke bare knust mitt mål om å gå ned 8 kg, jeg sover bedre, har langt mer energi, har ikke lengre magevondt og selvfølelsen er på vei tilbake. Nytt mål er satt og jeg gleder meg til fortsettelsen!»

Ingeborg Stensby

Da korona kom og landet stengte ned i mars i fjor fant Ingeborg ut at istedenfor å sitte inne å deppe skulle hun heller ta et skikkelig tak i sin egen helse. Hun har tidligere prøvd alle mulige dietter, og har slitt med både hjerteproblemer, høyt blodtrykk og høyt kolesterol som trenger medisinering. 11 måneder med tre treningsøkter i uka, sunn og variert StrongBodymat og en full verktøykasse for å mestre livsstilsendringen har virkelig gitt resultater. Med god hjelp fra oss har hun mistet totalt 27 kg og er 30 cm smalere rundt livet. I tillegg til utrolige helsegevinster forteller Ingeborg at hun har fått et helt nytt liv og en ny livsgnist. «Jeg orker så mye mer i hverdagen, økt energi og har mye bedre humør! Jeg har fått et nytt og deilig liv!» Livsstilen har gitt mersmak og nå har dette råskinnet et mål om å en dag bli bygdas sprekeste 80-åring!

Hanne-Mette Moen Steindal

Det er ikke alle som blir med i StrongBodyfamilien som har som mål å gå ned i vekt, noen ønsker å gå opp. I 73 uker fulgte Coach Emmeli opp Hanne Mette! Hun har tilegnet seg mye kunnskap om kosthold og trening, og blitt sterkere i tillegg til å ha fått bedre selvfølelse! ⁣ ⁣ Etter 1 års oppfølging skrev Hanne Mette til Emmeli: «Tenk at på denne tiden for et år siden så begynte jeg på en reise som skulle endre meg totalt både fysisk og psykisk og endre livet på flere måter.⁣ Jeg er så glad for at jeg tok kontakt og turde å bruke penger på meg selv og sette meg selv først for å oppnå resultater jeg aldri i livet hadde klart uten hjelp, uten deg, verdens beste coach og støttespiller som har pushet meg når jeg trenger det og roet meg ned når jeg trenger det alt etter hvordan uken har vært. Hadde det ikke vært for deg så hadde jeg aldri hatt den selvtilliten og avslappede forholdet til mat og kropp som jeg har fått iløpet av dette året.⁣ TUSEN TAKK!»

Ronnie Sundkøien

Ronnie har gått ned imponerende 34kg siden august 2018. “Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde ikke en dritt av tru på noe av dette før jeg startet, rett og slett fordi jeg har prøvd og feilet så mange ganger før.Men denne gangen funket det no så sjukt, og det skal dere og spesielt Gunnar ha mesteparten av æren for. Og det viktigste av alt, familien min har fått tilbake mannen og pappaen sin =) Frem til august 2018 var jeg tidvis deprimert, sykelig overvektig og pisse sur 24/7. Jeg orket knapp gå på jobb, langt mindre trene eller leke med barna mine. Jeg ville bare at alle skulle la meg være i fred. Jeg var negativ til ALT og trøstespiste, spesielt på kveldene, med en enorm skyldfølelse i etterkant. Så mens vi var på sommerferie 2018 finner Siri en annonse fra Gunnar på Instagram, hun melder meg på. Jeg skal innrømme at jeg var skeptisk. Men jeg visste jeg måtte gjøre noe, ellers var grava neste. Jeg mistet pappaen min da han var 39 år av sykdom relatert til det samme jeg slet med selv. Jeg er 39 nå! Dagen kommer for oppstart med Gunnar, dagen kommer for første treningsøkt, jeg er nervøs, nesten litt redd for å gå inn på gymmen. Føler alle ser på meg… Men jeg gjorde det, og jeg har ikke sett meg tilbake. På mitt tyngste veide jeg 126kg, i dag veier jeg 76kg (veide 110kg når jeg startet på programmet til Gunnar). . Depresjonen er borte, angsten er borte, aggresjonen er borte, og jeg overskudd til å leke med barna mine, elske med kona mi og bære ut søpla+++. Livet mitt er totalforandret og det skal det fortsette med, jeg gleder meg til hver treningsøkt fordi jeg vet det gir fremgang. Og hver nye dag kan ikke komme fort nok! Jeg kommer til å elske Gunnar til dagen jeg skal i penalet for at han valgte meg, for det enkle opplegget han ga meg og for at han har motivert og hatt trua på meg hele veien.”

Siri Sandvik

Se forvandlingen Siri har fått til på 3,5 mnd med StrongBody-plan! Siri forteller at hun trente like mye på det første bildet, men “hadde eitt dårlig kosthald og åt alt for mykje mat i forhold til det eg trengte”. Hun forteller at hun begynte å legge på seg etter at hun sluttet med fotball: “Etter det, sleit eg med at eg la på meg sakte men sikkert. Sjølv om eg fortsatt trena 5-7 ganger i veka, la eg på meg, fordi eg åt alt for mykje mat, og sleit med å begrense meg. I oktober, bestemte eg meg for å gjere ein endring, og har no fått eitt mykje betre sjølvbilde. Endelig kan eg føle meg vel i alle kle, og treningen er lettare. Samtidig synest eg det er veldig kjekt å følge ein strongbody plan! Har fått ekstremt mykje meir ut av treningen no enn tidlegare! Sjølv om eg har gått ned 10 kg, løftar eg mykje tyngre no. Trente på 90 kg i sumomark før eg starta, og no tek eg 5 reps på 122,5, og 10*2 på 110. I tilleg har eg for første gang klart 2 chins. Så ein kan faktisk bli sterkare samtidig som ein blir lettare.”

Carolyn Holvik

“15 år om ikke mer siden sist jeg så tosifret på vekta! TUSEN TAKK FOR GOD HJELP OG OPPFØLGING! Er super stolt av meg selv nå! Og begynner virkelig å like meg selv mer og mer!”

Susann Hjelen

Dette er Susann sitt før og etter bilde etter 6 måneder med kost- og treningsplan fra StrongBody!

Tina Sunde

⁣Dette bildet viser hvor langt Tina Sunde har kommet på 1,5 år! Hun hadde fått til så mye selv, men etter 16 uker med coaching fra Andrea Isaksen, et skreddersydd program og veiledning for videre progresjon fortsetter hun å bane vei mot målene sine! ⁣ “Jeg har virkelig savnet ukentlig rapport til min coach og de motiverende tilbakemeldingene! Men jeg klarer meg bra, og resultatene mine blir bedre og bedre for hver uke! Det er 30kg som skiller de to bildene, og må få si at jeg er imponert og stolt over hva jeg har fått til!”

Christine Skjemstad

“Det jeg lærte av oppfølgingen med StrongBody var å spise den maten som gjør kroppen min lettere og sterkere, samtidig som jeg blir mett og koser meg. Jeg lærte at det er okei å ha en dårlig dag, eller ei dårlig uke. Det er greit. Jeg måtte bare nullstille meg til neste morgen. Jeg lærte meg at man ikke må trene 3 timer hver dag for å få de resultatene man ønsker. Jeg fikk rett og slett den perfekte oppskrift som var tilpasset meg, og veiviser til en livsstil som ikke må være en evig diett. Jeg vil alltid være evig takknemlig for alt dere lærte meg. Jeg kommer nok tilbake en dag igjen for ny oppfølging med nye mål.”