Kunderesultater

Carolyn Holvik

33 år

Gikk ned over 40kg med StrongBody!

«15 år om ikke mer siden sist jeg så tosifret på vekta! TUSEN TAKK FOR GOD HJELP OG OPPFØLGING:-D Er super stolt av meg selv nå! Og begynner virkelig å like meg selv mer og mer:-)»

Jannicke Selnes

35 år

«Jeg er jo utrolig happy med å ha kommet så godt på vei, og dette gir virkelig motivasjon til å fortsette! Det er spesielt den individuelle tilpasningen til akkurat meg som gjør at dette fungerer i hverdagen-selv om ‘livet’ skjer’ Helt gull!!»

Camilla Hammervold

25 år

«Jeg har virkelig fått et annet syn på mat. Mat er min venn og ikke min fiende. Før trodde jeg løsningen var å spise mindre ikke mer. Jeg har aldri følt meg så bra som jeg gjør nå! Mye mer energi og mye mindre smerter. Jeg setter utrolig pris på all hjelpen jeg har fått til nå av dere!»

Christine Skjemstad

27 år

«Det jeg lærte av oppfølgingen med Strongbody var å spise den maten som gjør kroppen min lettere og sterkere, samtidig som jeg blir mett og koser meg. Jeg lærte at det er okei å ha en dårlig dag, eller ei dårlig uke. Det var greit. Jeg måtte bare nullstille meg til neste morgen. Jeg lærte meg at man må ikke trene 3 timer hver dag for å få de resultatene man ønsker. Jeg fikk rett og slett den perfekte oppskrift som var tilpasset meg, og veiviser til en livsstil som ikke må være en evig diett. Jeg vil alltid være evig takknemmelig for alt dere lærte meg. Kommer nok tilbake en dag igjen for ny oppfølging med nye mål»

Ingunn Hauge

40 år

«Jeg er virkelig fornøyd med coachingen hos dere! Dette må være av de beste investeringene jeg har gjort! Det er såååå gøy å se fremgangen, så jeg skal fortsette på dette opplegget. Det har aldri vært så gøy og trene før, så blir bare mer og mer motivert for å få bedre resultater. Og det samme gjelder kostholdet. Det er så gøy å være på kjøkkenet, og teste nye oppskrifter som smaker så godt, som samtidig er bra for kroppen og helsa!»

Anniken Rognås

28 år

«Jeg må jo bare si at jeg hyller StrongBody og hadde aldri i min villeste fantasi trodd at MIN kropp kunne forandre seg så mye på så kort tid! Etter tre graviditeter på 4 år så har jeg egentlig tenkt på kroppen min som «lost-case». Nå tør jeg faktisk å tro på at jeg kan få en form som ser sunn og frisk ut, og som ikke skriker trebarnsmamma. Jeg har ett godt stykke igjen før jeg er fornøyd, men nå som jeg ser tydelig fremgang er jeg komfortabel med meg selv. – og at det skulle være så enkelt å kombinere med familielivet er jeg sjokkert over! :-D»

Kvinne

27 år

«Hurra for ettårsdag! Tenk at det er et ÅR siden. Jeg visste ikke noe da og vet så MYE nå. Et bra kosthold, over 150 treninger, 23,5 kg og 79 cm skiller mellom bildene. Når jeg så bildene fra i dag tenkte jeg at den kroppen er fin og det har ikke skjedd på mange ÅR. Så takk for det!»

Mari Lieskar

22 år

«Jeg tar ikke mål av kroppen lengre, men jeg måler form i livsglede, energi, overskudd. Tusen takk for god hjelp da. Du hjalp meg å støpe grunnmuren, så har jeg bygd resten selv. Hilsen jenta som løfter tyngre enn hun noen gang trodde var mulig og spiser som en hest»

Synnøve Larsen

21 år

«Jeg er helt sykt fornøyd med opplegget deres og kan ikke få forklart hvor mye dette har forbedret både selvtillitten min og hvordan jeg føler meg (både utseendemessig og fysisk). Jeg har anbefalt strongbody til så mange som har ønsket å stramme opp eller gå ned litt i vekt, og de er like overrasket over hvor bra det har fungert.»

Therese Lium

27 år

«Nå er lillemor 1 år på mandag og jeg er 25 kg lettere enn før jeg ble gravid:) Utrolig stolt av å kunne se slik ut etter mitt 4. svangerskap» «Har aldri følt meg så bra til kropp og sinns, som etter jeg begynte med Strongbody coaching. Er utrolig hvor mye hjelp og støtte man får til å nå sine mål om å bli en bedre utgave av seg selv. Jeg er superfornøyd og takknemlig over all hjelpen jeg har fått, og kommer til å fortsette med dette fremover.»

Charlotte Enersen

28 år

«Uten deres coaching hadde jeg aldri lært så mye om meg selv. Det er 2 år siden jeg fikk kosthold og treningsplan fra dere. Etter de første 6 ukene har jeg fortsatt på egen hånd. Tusen takk for at dere har fått meg til å endre livsstil! Matplanen deres kontra andre jeg har sett er at dere har mye vanlig mat, og ikke minst god mat som man kan kombinere i mange varianter!»

Sarah Barø

23 år

«På bare kort tid har jeg blitt mye tryggere på meg selv og ikke minst sett resultater jeg før bare kunne drømme om. Anbefaler virkelig å ta kontakt med denne fantastiske gjengen om dette høres ut som noe du kunne tenke deg å prøve. Fra «fit» til Fitnessutøver på 1,5år. Jeg er evig takknemlig over alt strongbody har lært meg og alt jeg har fått lov til å være med på. Jeg er så stolt over meg selv og anbefaler strongbody til alle som kunne tenkt seg hjelp ifhl til mat og trening. Tusen takk!»

Elisabeth Hellerslien

20 år

«Har fulgt kostholdet ganske bra, og har opplevd utrolige resultater. Jeg vet at vekt ikke er et mål, men jeg er en jente på knappe 158 cm og har fra september til desember gått ned 8kg samt ekstremt mange cm. Har ingen spesifikke mål, men skal slenge med eg bilde som sier mer enn tusen ord! Jeg vil bare si tusen takk for at dere inspirerer og motiverer på sosiale medier og tusen takk for en super plan jeg fikk som fungerer helt optimalt! Jeg har aldri vært sterkere eller fitere enn jeg er nå! Stå på! Dere gjør en kjempe jobb! Stor hilsen fra en veldig motivert og veldig sterk Elisabeth»

Kvinne

27 år

«Today’s a good day for jeg har nådd et nytt mål: – 20 kg!!! Det tok 31 uker det og DET er ganske så bra! Faktisk har jeg mistet 70 cm! Det som jeg synes er ganske kult er at det kanskje er et par mnd siden jeg sluttet å følge matplanen slavisk, så nå spiser jeg av de samme matvarene – bare litt mer som det passer meg og det jeg har lyst på. Og det funker! Det er godt å se for da blir det ikke skummelt når jeg når målet mitt og skal spise «normalt» igjen (som nå er blitt den maten jeg spiser hver dag).»

Grete Vignes

40 år

«Det er utrolig at jeg som 40-åring skulle klare dette»

Janne Einangen

30 år

«Å få hjelp fra StrongBody er det beste valget jeg har tatt! Hadde aldri klart å oppnå de resultatene jeg har fått, om jeg ikke hadde kjøpt kostholds og treningsplan fra dere. Morsomt når man kan finne frem klær man har lagt bort for at de var for små, og som nå er for store!? Jeg føler meg så mye bedre med meg selv! Mat og trening er ikke ett «ork», det er en rutine og en vane.»

Janne gikk ned i overkant av 30kg i løpet av 10 mnd, samtidig som hun bygget muskler.

Robert Oksvoll

22 år

«Dette har blitt en livsstil så føler ikke akkurat at jeg er på diett. Har ikke lyst på den samme usunne maten som jeg tidligere hadde lyst på.»

Robert mistet 44cm fordelt på 4 målepunkter gjennom 8 uker coaching. Gjennom samme periode økte han med 12,5kg i benkpress, 25kg i knebøy og 35kg i rumenske markløft.

Kristin Marie Drilen

25 år

«Strongbody har gjort mye mer enn de aner for livet mitt. Jeg fikk en kickstart på det nye livet mitt. Jeg har prøvd mange treningsprogram og kostholdsplaner før men ingen har hatt så raske resultater som denne. Alt er mye mer personlig, de tar seg god tid til å bli kjent med deg som person, og tilpasser hele programmet fra dag en og underveis for å få alt til å falle på plass. Nå er det ikke slik at man kan bare ta kontakt med en personlig trener å forvente at alt arbeidet og alle resultatene kommer helt uten videre, man må virkelig jobbe hardt å utføre alt arbeid selv. Men riktig veiledning hjelper utrolig mye. Helt siden jeg startet med treningen og endret kostholdet så har prøveresultatene mine gått rette veien, mens før jeg startet så var de mye opp og ned. Det bør vel være bevis nok i seg selv.

DU må gjøre det, DU SKAL ikke gi opp. Livet er ikke tapt før det faktisk er over, og så lenge helsa tillater det så kan du trene deg, kanskje ikke alltid helt frisk, men avsolutt MYE friskere.»