Våre coacher

I StrongBody har vi høy kompetanse på trening og ernæring, slik at du er sikret forsvarlig coaching uansett mål og behov. Teamet inkluderer lege, fysioterapeut, sykepleiere, vernepleiere, ernæringseksperter og kjente treningsprofiler.

ALLE VÅRE ONLINE COACHER HAR PT-UTDANNING, HØY KOMPETANSE OG LANG ERFARING INNEN ULIKE TRENINGSOMRÅDER.
Online coach Ronald Sørensen

Ronald Sørensen

Resultatorientert coach som ser og hører deg, og hjelper deg å optimalisere kost og trening. Ronald kjører videomøter med kundene for å få ekstra tett dialog. Spesialist på muskelvekst.

Les mer

Anna Maria Israelsson

En folkehelseorientert coach med master i samfunnsernæring. Anna Maria mener at trening og kosthold er en viktig del av livet, uten å være hele livet. Designer gode måltidsplaner også for veganere.

Les mer

Anders Muren

Anders har gått fra 40kg overvekt til å være triatlon-utøver. Som coach er han garantert å smitte deg med positivitet og ´dette får vi til´-holdning.

Les mer

StrongBody online coach Kristin Birkelund

Kristin Birkelund

Vernepleier og erfaren coach som er opptatt av at treningen skal være enkel å gjennomføre i en hektisk hverdag. Pre & postnatal trener & rehab trener, samt svart belte i travelt mammaliv.

Les mer

coach andrea isaksen

Andrea Isaksen Schmidt

Erfaren online coach og småbarnsmor som gjør deg råsterk fra innsiden og ut. Spesialist på fettreduksjon og økt muskelmasse, og har selv gått ned 35 kg etter komplisert svangerskap. Hjelper deg å overvinne tidsklemma og få et sunt forhold til mat og fysisk aktivitet.

Les mer

charlotte karlsen

Charlotte Karlsen

Helseoptimist og trebarnsmamma som setter fysisk og mental helse og trivsel høyt for sine kunder. God på tidsklemma, prehab/rehab, CrossFit, bevegelighetstrening og løping.

Les mer

Helene Fjeldberg

Vernepleierstudent som brenner for god selvfølelse og ufarliggjøring av mat. Har vel så mye fokus på det psykiske som det fysiske aspektet av å gjøre endringer.

Les mer

StrongBody online coach Liv Salomonsen

Liv Salomonsen

Personlig trener med bachelorgrad innen psykologisk helsearbeid og brenner dermed ekstra mye for det mentale. Er sertifisert gravidcoach og har selv gjennomført varig livsstilsendring og gått ned 46 kg.

Les mer

Strongbody coach Ida Mari Austberg

Ida Mari Austberg

Sykepleierstudent og erfaren online coach. Har PCOS og en fortid med psykiske plager, og har selv gjennomført vekttap på 40 kg. Brenner for å bygge ditt sterkeste jeg – fysisk og psykisk.

Les mer

madeleine nimmons

Madeleine Nimmons

Fysioterapistudent med erfaring med fysiske og psykiske utfordringer. Har studert psykologi og hjelper deg med å bruke trening, bevegelse og kosthold til å få kontroll på alle aspekter i livet.

Les mer

Elizabeth Schanche Lingjærde

Vår eldste coach fant styrketrening som 58-åring og holder kroppen ung gjennom trening. Styrker som coach er økt styrke, vektregulering og å få bedre helse – uansett alder.

Les mer

Martine Slotvik

Ernæringsutdannet trener som har hjulpet mennesker med å bli glad i trening i over 20 år. Småbarnsmamma med mange smarte tips på lur for å få inn trening på travle dager. Fjellgeit og gruppetreningsentusiast.

Les mer

Synne Sagland Søiland

Sykepleier i psykiatrien som selv har kjent på kroppen hva det vil si å gjennomgå en livsstilsendring fra utbrent til energisk småbarnsmor. Hun er opptatt av at mat og trening skal være gøy og gi mestring.

Les mer

livsstil

Kristin Vo

Akuttlege, PT og tidligere landslagsutøver i taekwondo. Kristin er en ærlig og direkte coach som ikke duller med deg. Passer for alle som er dedikert og motivert for forandring.

Les mer

Arve Kristoffersen

En fagsterk coach som tilrettelegger treningen etter dine forutsetninger. Spesialist innen skader og smerter, og passer også for deg som virkelig er ute etter å bli den beste versjonen av deg selv.

Les mer

Strongbody coach Gunnar Strand Jacobsen

Gunnar Strand Jacobsen

** FULLBOOKET **
Gunnar er grunnlegger og faglig leder i StrongBody. Jobber mye med muskelbygging og fettreduksjon – gjerne samtidig.

Les mer

Tett oppfølging gir gode resultater

Din personlige StrongBody-coach følger deg opp tett under hele perioden du har online coaching. Du kan når som helst sende melding i appen og spørre om ting du lurer på, og du har coachen i ryggen som støtte, motivator og orakel. Hvis du trenger hjelp til å velge riktig coach, fyll ut dette skjemaet.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0