Våre coacher

I StrongBody har vi høy kompetanse på trening og ernæring, slik at du er sikret forsvarlig coaching uansett mål og behov. Teamet inkluderer lege, fysioterapeut, sykepleiere, vernepleiere, ernæringseksperter og kjente treningsprofiler.

ALLE VÅRE ONLINE COACHER HAR PT-UTDANNING, HØY KOMPETANSE OG LANG ERFARING INNEN ULIKE TRENINGSOMRÅDER.

Andrea Isaksen Schmidt

Erfaren online coach og småbarnsmor som gjør deg råsterk fra innsiden og ut. Spesialist på fettreduksjon og økt muskelmasse, og har selv gått ned 35 kg etter komplisert svangerskap. Hjelper deg å overvinne tidsklemma og få et sunt forhold til mat og fysisk aktivitet.

Les mer

Strongbody coach Line Celius

Line Celius

En erfaren coach som brenner for å få kvinner til å føle seg vel og trygge i seg selv.

Les mer

Bilde av Kristin Birkelund

Kristin Birkelund

Vernepleier og erfaren coach som er opptatt av at treningen skal være enkel å gjennomføre i en hektisk hverdag. Pre & postnatal trener & rehab trener, samt svart belte i travelt mammaliv.

Les mer

ronald sørensen

Ronald Sørensen

Resultatorientert coach som ser og hører deg, og hjelper deg å optimalisere kost og trening. Ronald kjører videomøter med kundene for å få ekstra tett dialog. Spesialist på muskelvekst.

Les mer

Anders Muren

Anders har gått fra 40kg overvekt til å være triatlon-utøver. Som coach er han garantert å smitte deg med positivitet og ´dette får vi til´-holdning.

Les mer

StrongBody online coach Liv Salomonsen

Liv Salomonsen

Personlig trener med bachelorgrad innen psykologisk helsearbeid og brenner dermed ekstra mye for det mentale. Er sertifisert gravidcoach og har selv gjennomført varig livsstilsendring og gått ned 46 kg.

Les mer

Anna Maria Israelsson

En folkehelseorientert coach med master i samfunnsernæring. Anna Maria mener at trening og kosthold er en viktig del av livet, uten å være hele livet. Designer gode måltidsplaner også for veganere.

Les mer

Lene Alexandra Øien

En ambisiøs coach som ønsker å ta deg til nye høyder. Spesialisert på å kombinere prestasjon på flere krevende områder i livet på samme tid.

Les mer

Ida Mari Austberg

Sykepleierstudent og erfaren online coach. Har PCOS og en fortid med psykiske plager, og har selv gjennomført vekttap på 40 kg. Brenner for å bygge ditt sterkeste jeg – fysisk og psykisk.

Les mer

Madeleine Nimmons

Fysioterapistudent med erfaring med fysiske og psykiske utfordringer. Har studert psykologi og hjelper deg med å bruke trening, bevegelse og kosthold til å få kontroll på alle aspekter i livet.

Les mer

Strongbody coach Gunnar Strand Jacobsen

Gunnar Strand Jacobsen

Gunnar er grunnlegger og faglig leder i StrongBody. Jobber mye med muskelbygging og fettreduksjon – gjerne samtidig.

Les mer

Emmeli Bang

Erfaren og omsorgsfull coach med sykepleierbakgrunn som setter seg inn i din hverdag og hjelper deg å finne løsninger som fungerer. Har selv fibromyalgi, er hofte- og brokkoperert og trener alt fra styrke til løping og CrossFit. Gravidcoach.

Les mer

Bilde av Arve Kristoffersen

Arve Kristoffersen

En fagsterk coach som tilrettelegger treningen etter dine forutsetninger. Spesialist innen skader og smerter, og passer også for deg som virkelig er ute etter å bli den beste versjonen av deg selv.

Les mer

Elise Killi

Idrettspedagog og personlig trener som brenner for at du skal mestre og trives
med en sunn og aktiv livsstil. Elise er opptatt av hele mennesket og tilrettelegger planer ut ifra dine forutsetninger, ønsker og mål. Hun ser på trening som medisin, både fysisk og psykisk.

Les mer

Helene Fjeldberg

Vernepleierstudent som brenner for god selvfølelse og ufarliggjøring av mat. Har vel så mye fokus på det psykiske som det fysiske aspektet av å gjøre endringer.

Les mer

Martine Slotvik

Ernæringsutdannet trener som har hjulpet mennesker med å bli glad i trening i over 20 år. Småbarnsmamma med mange smarte tips på lur for å få inn trening på travle dager. Fjellgeit og gruppetreningsentusiast.

Les mer

Synne Sagland Søiland

Sykepleier i psykiatrien som selv har kjent på kroppen hva det vil si å gjennomgå en livsstilsendring fra utbrent til energisk småbarnsmor. Hun er opptatt av at mat og trening skal være gøy og gi mestring.

Les mer

Charlotte Karlsen

Helseoptimist og trebarnsmamma som setter fysisk og mental helse og trivsel høyt for sine kunder. God på tidsklemma, prehab/rehab, CrossFit, bevegelighetstrening og løping. Erfaring med rygg- og knesmerter.

Les mer

Kristin Vo

Akuttlege, PT og tidligere landslagsutøver i taekwondo. Kristin er en ærlig og direkte coach som ikke duller med deg. Passer for alle som er dedikert og motivert for forandring.

Les mer

Tett oppfølging gir gode resultater

Din personlige StrongBody-coach følger deg opp tett under hele perioden du har online coaching. Du kan når som helst sende melding i appen og spørre om ting du lurer på, og du har coachen i ryggen som støtte, motivator og orakel. Hvis du trenger hjelp til å velge riktig coach, fyll ut dette skjemaet.