Anders Muren

STRONGBODY-COACH

Med Anders som coach vil du oppleve en hardtarbeidende støttespiller med stort engasjement for at dine målsetninger skal oppnås!

Som din støttespiller verdsetter Anders at dere sammen finner balansen i DIN hverdag.

Med erfaring som online coach siden 2017 har Anders lært viktigheten av én ting; at trening, aktivitet og ernæring skal oppleves som GØY og mestringsfull – og på ingen som helst måte være et "hinder" i hverdagen. Gjennom tett oppfølging legges det til rette for at det oppnås! Anders har selv gjennomgått en stor livsstilsendring hvor han gikk fra å være 106 kg tung, til 66 kg. Før han bygde fysikk, styrke og muskler som førte han til å stille i fitness i 2019. Nå satser han for fullt mot triatlon, samtidig som han stadig vekk setter personlige rekorder på styrketreningen - Anders er et ekte bevis på at det er fullt mulig å kombinere styrke- og løpetrening! Anders' unike livserfaring fra å være overvektig og misfornøyd med egen kropp - til å sette personlige styrke- og løpsrekorder har gjort han til en coach som både er allsidig, forståelsesfull og motiverende i sitt språk. Nå bruker Anders sin faglige tyngde og praktiske erfaring til å veilede mennesker med å bli den beste versjonen av seg selv, og har jobbet som online coach i hele syv år, med over 1000 fornøyde kunder.

Sammen står vi sterke i opp- og nedturer! Med min livserfaring og kompetanse er du i trygge hender mot dine målsetninger!

Anders Muren

Dette kan du forvente med Anders som coach

Med meg som coach vil du oppleve en hardtarbeidende støttespiller med stort engasjement for at dine målsetninger skal oppnås! Jeg som coach ivaretar dine fysiske målsetninger, så vel som mentalt. Min mest unike erfaring, er at jeg har vært der mange selv nå til dags finner seg. I en situasjon hvor man så gjerne ønsker endringer på livsstilen sin – men hvor man ikke helt vet hvor man skal begynne.

Jeg har ikke alltid vært en styrke- og løpeentusiast. Før jeg ble fitnessutøver og en IronMan var jeg både overvektig og utrent. Jeg tok grep, gikk ned 40kg og fant treningsglede. I dag bruker jeg samtlige erfaringer og kunnskap til å hjelpe andre til å oppnå det jeg selv har fått til.

Som din støttespiller verdsetter jeg at vi sammen finner balansen i DIN hverdag, som sørger for en god dynamikk og godt samarbeid dag etter dag, uke etter uke. Coachingfilosofien min ligger i at aktivitet, trening og ernæring skal funke for hverdagen din og ditt liv – samtidig skal fokuset litt på at du oppnår den progresjonen du ønsker deg og har satt deg målsetninger rundt.

Bestill coaching med Anders Muren

Dette sier kundene

Lise Beøy

Det å få hjelp av Anders Muren har virkelig endret livet mitt og synet mitt på fysisk aktivitet! Dette er seriøst DET beste valget jeg har noen gang tatt i livet. Evig takknemlig for deg, Anders!

Siri Hopen

Anders har hjulpet meg til å endre livsstilen min og det er jeg evig takknemlig for! Trening har blitt en del av livet, og jeg elsker det. Takk Anders!

Anita Stallvik

Alt er så mye lettere etter coachingen med Anders Muren. Bare det å gå opp en trapp uten å bli andpusten og det å ha energi til å styre med barna og ALT etter jobb, er så godt! Skulle ønske jeg tok kontakt med Anders tidligere angående coachingen!

Mine spesialiteter:

  • Vektnedgang og livsstilsforbedring: Jeg har kompetansen og den positive innstillingen som skal til for at du skal lykkes i å oppnå bedre helse, bærekraftig og varig livsstilsendring eller stor eller liten vektnedgang. Egenerfaring har han også, etter å selv ha gått ned 40kg

  • Løpeglede og fysisk prestasjonsevne: Jeg er aktiv triatlonutøver på langdistanse, og har selv erfaring om hvordan å bedre løpeferdighetene sine på distansene 3km, 5km, 10km, 21km & 42km. Samt bedring av svømme- og sykkelferdigheter. Jeg elsker å lære bort hvordan du kan finne løpeglede og forbedre kondisen og yteevnen din!

  • Styrketrening i kombinasjon med utholdenhetstrening: passer for deg som vil oppnå mestring på både styrke- og utholdenhetsfronten, enten du vil bedre din tid på 5km og samtidig øke styrken i knebøy eller løpe maraton og perse i pullups

  • Fit og sterk kropp: med andre ord resultater som vises på kroppen. Passer både for nybegynnere og viderekommende. Jeg har stilt i fitness og har mangeårig erfaring med seg som PT også.

Bestill coaching med Anders Muren

Treningserfaring

  • Vektnedgang på 40kg
  • Trent styrketrening siden 2014
  • Aktiv triatlet
  • Mosjonsløper på 10km, halvmaraton & maraton
  • Tidligere fitness-utøver
  • Vektoppgang (muskelmasse) på + 20 kg
  • Norgesmester i Triatlon og gjennomført 6 stk IronMan siden våren 2022
  • 3. plass i sin aldersklasse i VM i triatlon 2023

Les hele Anders historie i denne artikkelen (åpnes i ny fane)

Utdanning

  • Sertifisert Personlig Trener
  • Bachelor-student i ergoterapi, NTNU
  • Idrettsvitenskap, årsstudium, NORD
  • Bachelor i samfunns- og idrettsvitenskap, NTNU
  • Trenerkurs fotball rettet mot ungdom
  • Trener 1 & 2 utdannelse, Triatlon
  • Funksjonell Anatomi og Fysiologi, halvårsstudium, NORD

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0