Synne Sagland Søiland

STRONGBODY-COACH

Jeg hjelper andre gjennom den samme reisen jeg selv har vært gjennom. Jeg vet hvor tøft det kan være og hvor godt det er å lykkes.

Sammen kan vi snu motgang til suksess og ha det gøy på veien

Det viktigste i min coachingfilosofi er å legge til rette for at du skal oppleve mestring, slik at vi øker sjansen for at endringene du gjør skal bli varige. Jeg har selv hatt en restriktiv livsstil med ja/nei mat og en alt eller ingenting tankegang, og vet at dette er noe man må jobbe med over tid - men at det ikke er umulig å snu! Jeg har gått fra å ha et usunt forhold til mat og mistrives i egen kropp, til å finne en balansert livsstil som gir rom for litt av alt - og ikke minst - være stolt over egen kropp! Og det med et opplegg som bygger på samme prinsipp som det jeg idag tilbyr mine kunder. Sammen kan vi få til det du trodde var umulig!

Kan jeg, så kan du

Synne Sagland Søiland

Dette kan du forvente med Synne som coach

Med meg som coach så får du en støttespiller som er opptatt av å finne et opplegg som passer akkurat deg og din livssitusjon. Selv om oppfølgingen skjer online er jeg opptatt av å kunne skape en relasjon som gjør at du skal føle samarbeidet med meg som trygt – og ikke minst at vi kan ha det gøy på veien mot dine mål!

Det viktigste i min coachingfilosofi er å legge til rette for at du skal oppleve mestring, slik at vi øker sjansen for at endringene du gjør skal bli varige. Jeg vektlegger tankesett høyt og mener det må jobbes med på lik linje som det fysiske om man skal få til en endring. Jeg er opptatt av å finne løsninger som enkelt kan tilpasses en travel hverdag, og at du skal sitte igjen med gode verktøy som hjelper deg på veien videre – også etter endt oppfølging. Jeg er støttende, men tydelig når det trengs.

Bestill coaching med Synne Sagland Søiland

Mine spesialiteter:

 • Vektnedgang: Alt fra reduksjon av fettprosent til større vektnedgang
 • Muskelvekst: Stramme opp og øke muskelmasse
 • Mental helse: Jobbe med tankesett under livsstilsendring
 • Småbarnsliv og trening: Hvordan få trening og kosthold til å passe inn og bli en naturlig del av familielivet.
 • Tidsklemma: Tilpasse måltider og trening til en hektisk hverdag. Jeg er opptatt av å finne enkle løsninger og gi
  kundene de verktøyene som trengs for å kunne oppnå en varig livsstilsendring.

Bestill coaching med Synne Sagland Søiland

Erfaring

Utdanning

 • Sykepleier med 10 års erfaring fra psykisk helsearbeid
 • Diverse kurs innen psykisk helse og rus
 • Erfaring fra ledelse (fullført ledermobiliseringsprogram i regi av Stavanger universitetssykehus)
 • Personlig trener (AFPT)
 • Kostholdsveileder (AFPT)
 • Salg, markedsføring og coaching (AFPT)

Dette sier kundene

 • Mentalt så har jeg fått et mye bedre selvbilde og føler meg generelt mer vel i egen kropp

  Forholdet til mat har også endret seg betraktelig, nå har jeg ikke lenger den alt eller ingenting tankegangen, og hvor jeg stadig hopper på den ene etter den andre dietten som ikke virker. Med Synnes hjelp har jeg funnet en fin balanse og den livsstilen jeg kan fortsette med livet ut! Nå er ikke trening noe jeg gjør fordi jeg synes jeg må, men fordi jeg faktisk vil og har lyst. Jeg har også fått så mye mer energi og overskudd i hverdagen. Jeg sover bedre og er faktisk uthvilt når jeg våkner!

 • Trygg og takknemlig

  Nå kjenner jeg meg trygg på at jeg er på rett vei, og Synne har hjulpet meg så utrolig mye med å forandre tankesettet og mitt syn på mat, og det er det aldri noen som har klart før, og jeg er så utrolig takknemlig at du aner ikke!

 • Kroppen min treng dette

  Etter tre måneder merker eg har kroppen og tankene har begynt å endre seg. Eg tenker mindre på søtsuget, og det virker som kroppen endelig har akseptert at den ikkje kan få alt hjernen har lyst på. I går unna eg meg sjokolade til lørdagsgodt, og eg var forsynt lenge før eg pleier å være forsynt, og det er så god følelse. Og kroppen vil ut og trimme nesten kvar dag. Kjenner eg nesten får hjertebank når det går for lang tid! Så tusen tusen tusen takk Synne for all hjelp.