Coaching for gravide

Du må ikke være gravid for å starte denne typen coaching, men om du planlegger å bli gravid og ønsker å starte reisen mot bedre helse parallelt kan det være gunstig å velge en av våre coacher. Alle våre øvrige coacher tar også imot deg med åpne armer om du nettopp har vært gjennom et svangerskap og ønsker å opprettholde eller komme i gang med de gode vanene.

Hva tilbyr vi?

  • Trenings- og kostholdsveiledning frem til fødsel.
  • Treningsprogram tilpasset dine forutsetninger
  • Oppfølging via app. Alle øvelser vises med video
  • Matplan tilpasset hva som bør unngås under svangerskap og nødvendig mengde og type vitaminer/mineraler
  • Omfattende kartlegging før oppstart
  • Tett oppfølging og tilpasninger underveis
Bestill coaching her

Hvem passer det for?

Med vår online coaching-pakke får du en treningsplan som spesialtilpasses dine ønsker og treningsmål, samt din hverdag og foretrukne treningsform.

Trening og et fornuftig kosthold under svangerskapet er fordelaktig for de aller fleste. Vi tar imidlertid ikke på oss å coache de som har risikofylte svangerskap eller kjente utfordringer fysisk eller mentalt i forkant av svangerskapet.

Erfaring

Majoriteten av coachene som tilbyr oppfølging av gravide har selv vært gravide mens de jobbet som coach.

Kom i gang i dag

Spesialiteter

Trenings- og kostholdsveiledning frem til fødsel

Individuell tilpasning av treningsprogram

Matplan tilpasset svangerskap mht. nødvendige vitaminer/mineraler

Tett oppfølging og tilpasninger underveis via app

Hvilke coacher kan jeg velge mellom?

Emmeli Bang

Sykepleier, erfaren personlig trener og coach, englemamma som venter en jente høsten 2023. Spesialiteter er blant annet trening med fibromyalgi og opptrening etter hofteoperasjoner, brokkoperasjon og svangerskap. Ditt mål er Emmelis mål.

Les mer

StrongBody online coach Liv Salomonsen

Liv Salomonsen

Mamma og bonusmamnna med bachelor innen psykologisk helsearbeid. Dyktig trener og coach med tilleggskunnskap rundt diabetes og ADHD. Liv veide selv 106 kg på et tidspunkt og driver i dag variert trening med fjellturer, styrketrening og løping.

Les mer

StrongBody online coach Kristin Birkelund

Kristin Birkelund

Vernepleier, erfaren personlig trener og coach og tobarnsmamma. Kristin setter seg godt inn i din hverdag, og er spesialist på effektive hjemmetreningsøkter, og å implementere bevegelse som en naturlig del av dagen.

Les mer

coach andrea isaksen

Andrea Isaksen

Jentemamma med 12 års erfaring som personlig trener og coach – og siviløkonom. Hadde selv et utfordrende svangerskap med mellom annet vektoppgang på 35 kg, alvorlig ødem, langvarig svangerskapskvalme og karpaltunnelsyndrom. Andrea har et enormt engasjement for å hjelpe andre med å nå målene sine, med småbarnsmødre og kommende småbarnsmødre som hjertesak.

Les mer

Online coach Susann Johansen

Susann Johansen

Fysioterapeut, personlig trener og coach med erfaring fra forsvaret. Legger mye i å gi tilbakemeldinger som stimulerer vekst, støtte og sette kr av der det trengs og gjøre tilpasninger underveis.

Les mer