StrongBody online coach Liv Salomonsen

Liv Salomonsen

Liv Salomonsen er personlig trener med bachelorgrad innen psykologisk helsearbeid. Hun har selv vært StrongBody-kunde gjennom mange runder og har gjennomført en varig livsstilsendring som blant annet omfatter vektnedgang på 46kg. Hun utdannet seg til personlig trener for å kunne hjelpe folk å lykkes med samme type livsstilsendring som hun selv har gjort.

Liv Salomonsens historie med egne ord:

Jeg har så lenge jeg kan huske vært ukomfortabel i egen kropp. Selv om jeg alltid var aktiv, var med på håndball, drev med ridning og syklet rundt overalt fortsatte vekten bare oppover.

Ungdomsårene og tidlig tjueårene var tunge. Jeg tror helt ærlig jeg har prøvd ALLE dietter som eksisterte på den tiden. Lavkarbo, grete roede, suppekur, detoxkur, cardio uten mat, periodisk faste, osv osv. Det funket der og da, men det var aldri noe jeg klarte å opprettholde, og så fort jeg gikk tilbake til gamle vaner kom vekta tilbake. Ofte med noen kg ekstra for hver gang. Jeg kunne gå opp og ned 20-30kg fra det ene halvåret til det andre, år etter år.

Kostholdet mitt var aldri spesielt usunt, men likevel klarte jeg aldri få kontroll på kiloene. Til slutt viste vekta 106kg. Jeg hadde prøvd alt, og var bombesikker på at det var noe galt med kroppen min, for ingenting fungerte jo. Jeg ga opp, orket ikke vise meg ute blant folk, redd for hva de ville si om meg. Orket ikke trene, orket ikke være aktiv, orket ingenting – alt var tungt. Jeg fikk puls over 100 bare av å reise meg fra sofaen og gå over gulvet.

Jeg tok kontakt med StrongBody for første gang like etter at jeg ble mamma til min eldste, vinteren 2017. Starten var overraskende lett. Det var jo helt vanlig mat, og jeg var mett. Jeg trengte ikke gå sulten, og jeg kunne lage samme mat til meg som resten av familien. De første kiloene raste av, og det ga mersmak og motivasjon! Jeg brukte oppfølging av og på de neste årene, prøvde meg litt på egen hånd og tok kontakt igjen når jeg følte jeg falt fra. Godt å ha noen i ryggen.

Liv Salomonsen, online coach og PT med bachelor innen psykologisk helsearbeid

Nå lever jeg StrongBody-livet til det fulle. Jeg har funnet treningsglede, blitt bitt av fjellbasillen, og det hele går av seg selv uten at jeg behøver å tenke på det.

Mat, som var var min fiende, er blitt min venn. Jeg elsker mat og er ikke redd for å kose meg med den. Som tidligere overvektig tror jeg aldri redselen for å legge på seg helt slipper, men jeg har lært meg å stole på kroppen og ta en dag av gangen, og all denne kunnskapen kan jeg takke StrongBody for.

Som din coach vil jeg følge med deg hele veien, jeg VET hvordan det er å ha mistet troen, jeg VET hvordan det er å slite mot en kropp som ikke er den du forener deg med dag etter dag, jeg VET også hvor tungt det er å jobbe med tankene når tiden kommer å du skal over i vedlikehold etter et liv i kamp mot kiloene. Jeg vet også at en stødig hånd på skulderen gjennom prosessen er en god nøkkel til suksess. Jeg vil gjerne være din stødige hånd.

Det å få oppleve den mestringen, det å ENDELIG klare det, det er en opplevelse jeg unner dere alle sammen, og jeg vil hjelpe deg å få det til!

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00