GUNNAR STRAND JACOBSEN

Vår grunnlegger Gunnar er med sine 17 år som gymeier og 9 år som online coach en av Norges mest erfarne coacher. Han startet det kjente treningsstudioet Kaliber Gym i 2002, og har siden 2010 kombinert gymdriften med online coaching.

Han coacher både menn og kvinner, og både fitness og «general population». Spesialiteten hans er økning av muskelmasse og reduksjon av fettprosent. Han gjør også prestasjonsbasert coaching, og med sin bakgrunn fra StrongMan-sporten har han kompetanse innen ren styrketrening.

I tillegg til lang erfaring med coaching av andre, bruker Gunnar også de samme metodene på seg selv. Etter en skade som førte til at han var borte fra trening i nesten to år, ble han i en periode ganske overvektig (se bildet under). Ved hjelp av StrongBody’s prinsipper slanket han bort 40kg fett etterpå. På den måten har han kjent på egen kropp hvilke utfordringer mange av klientene våre gjennomgår, noe som uten tvil har gjort han til en enda bedre coach.

Hvis du er interessert i coaching med Gunnar kan det være lurt å sende han en epost der du forteller litt om deg selv og dine mål. Hvis han ikke har kapasitet til å ta deg inn som coaching-klient personlig, vil han hjelpe deg å finne en egnet coach i teamet sitt i StrongBody.

Gunnar på Instagram

Gunnar på Facebook

Noen høydepunkter fra Gunnars Karriere som fitness-coach:

Gunnar coachet Pia Marlen Johnsen fra før hennes første konkurranse, og hjalp henne å vinne NM og bli IFBB proff i Figure på under to år!

Gunnar begynte å coache Sandra Jokic da hun var bare 18 år, og tok henne via overall-seier på OGP, NM-gull og VM-gull til å bli IFBB Pro i bikini fitness, på under 2 år!

Vegar Thevik vant overall-gull i NM i bodybuilding classic med Gunnar som coach allerede sin første sesong som utøver.

Gunnar coachet Linn Tovås i hele hennes fitness-karriere, der hun ble flere ganger Norgesmester, og vant en rekke andre store konkurranser.

Ellers har Gunnar en lang rekke gull (både klassevis og overall) med sine utøvere, i klasser så forskjellige som bikini fitness, bodyfitness, classic bodybuilding og vanlig kroppsbygging. Men tross alle medaljer, det Gunnar er mest stolt av som coach, er de store transformasjonene han er med å skape. Her er et eksempel:


Gunnar tilbyr coaching gjennom to ulike pakker: StrongBody Ordinær Coaching, og StrongBody Exclusive (som inkluderer telefon/skypesamtaler). Om han selv ikke har kapasitet til å ta deg inn, har han flere coacher i StrongBody-teamet som han arbeider veldig tett med, og han vil hjelpe deg å finne et godt alternativ for akkurat deg!

COACHINGPAKKE

kr 4,700

Bestill nåLes mer

EXCLUSIVE

kr 7,900

Les mer

PAR-PAKKE

kr 8,400

Bestill nåLes mer

Feedback fra kunder