GUNNAR STRAND JACOBSEN

Vår grunnlegger og daglig leder Gunnar er med sine 18 år som gymeier og 10 år som online coach en av Norges mest erfarne coacher. Han startet treningsstudioet Kaliber Gym i 2002, og begynte med online coaching i 2010.

Han coacher både menn og kvinner, og både fitness og «general population». Spesialiteten hans er økning av muskelmasse og reduksjon av fettprosent.

Gunnar tar ikke lenger kunder selv (bortsett fra utvalgte fitness-utøvere som han coacher mot konkurranse), og bruker i stedet tiden sin på å være til hjelp for alle de andre coachene i StrongBody.

For de av dere som ønsker hjelp av Gunnar med å nå målene deres, har vi følgende mulighet:

Alle nye coacher i StrongBody, uansett hvor mye erfaring, utdannelse og kompetanse de har, må gjennom en «mentor-ordning» med Gunnar for å komme inn i hvordan vi gjør ting her.

Hvis du/dere kjøper en Mentor-pakke under, vil Gunnar lese kundeskjemaet ditt nøye, hjelpe en coach til å sette opp treningsprogram og matplan til deg, påse at hele oppsettet er slik han ville laget det selv, og deretter være sparringpartner for coachen din mens han/hun står for selve oppfølgingen.

Sjekk ut min Instagram-konto her!

Gunnar på Instagram

Gunnar på Facebook

COACHINGPAKKEMENTOR (Gunnar)

kr 4,900

Bestill nå

PAR-PAKKEMENTOR (Gunnar)

kr 8,600

Bestill nå

Par-pakke er det samme som ordinær pakke, men for samboere / gifte.


Feedback fra kunder