Strongbody coach Charlotte Karlsen

Charlotte Karlsen

Alder: 31

Egen treningserfaring:
Begynte å trene seriøs styrke i 2006 grunnet prolaps. Har hatt løpetrening fast i mitt treningsprogram siden 2007. Trent CrossFit på mosjonistnivå siden 2013. Gruppetreningsinstruktør (CrossFit, løping, bootcamp).

Utdanning:

  • PT1
  • PT2 prehab/rehab/mental trening
  • Grunnfag ernæring
  • Ettårig studie i folkehelse og ernæring
  • CrossFit L1
  • Bachelor i journalistikk
  • Div. kursing i bl.a. optimal bevegelse, kettlebells, trx og løping

Meg som coach:
Jeg er veldig opptatt av livet som helhet, og at det du gjør for å ta vare på deg selv skjer på dine premisser hvor alle andre aspekter i livet i hensyntatt. Som mamma til tre små barn under tre år vet jeg alt om at det ikke er alle som har muligheten til å legge ned timesvis på treningsenteret og/eller på kjøkkenet hver uke. Det kan være lett å tenke at «da er det ikke vits», men jo, det er det – og det vil jeg vise deg! Enten du har ti minutter, seksti eller alt midt i mellom tilgjengelig til trening per dag, så skal vi sammen gjøre det beste utav det slik at du kjenner på kroppen og hodet at dette er godt for deg. Og du, sunn fastfood er enkelt når du kan det! Jeg har også førstehånds erfaring med prolaps og korsbånd- og meniskoperasjon og opptrening tilknyttet dette.

Hva jeg kan hjelpe deg med:
Små eller større justeringer i hverdagen din som stimulerer mer overskudd, positive tanker, bedre selvfølelse og livsglede. Det er ikke alltid så mye som skal til, men du trenger de riktige verktøyene. Det kan jeg hjelpe deg med! La trening være terapi og energikilde og lær å gjøre det beste utav situasjonen når livet skjer.

Mitt motto:
«Be a warrior, not a worrier.» Du kommer veldig langt med en positiv holdning.

Følg meg på Instagram

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00