Charlotte Karlsen

STRONGBODY-COACH

Jeg hjelper småbarnsforeldre til å finne tilbake til sitt energiske jeg. Det er ikke alltid så mye som skal til, men du trenger de riktige verktøyene. Det kan jeg hjelpe deg med!

Vi vil bruke trening som terapi og energikilde og lære å gjøre det beste utav situasjonen når livet skjer. For det vil skje. Den perfekte timingen kommer aldri!

Charlotte Karlsen har jobbet som personlig trener siden 2014. Hennes karriere innen styrketrening startet da hun allerede som 14-åring i 2005 fikk diagnostisert prolaps og behøvde styrketrening for å holde smertene i sjakk. Siden den gang har CrossFit, konvensjonell styrketrening, bevegelighetstrening og løping ligget hennes hjerte nært. Som mamma til tre små jenter byr hverdagen på logistiske utfordringer så vel som praktiske, og Charlotte har en selvopplevd mastergrad i å mestre tidsklemma og prioritere helse og velvære inn i alt annet som må gjøres. Om du er klar for å prioritere deg selv for å bli den beste versjonen du kan bli, både på egne vegne og til ære for dem rundt deg, så vil Charlotte gjøre alt i sin makt for å hjelpe deg på veien.

Be a warrior, not a worrier. Du kommer veldig langt med en positiv holdning.

Charlotte er en forkjemper for å trene tankesettet på lik linje med musklene

Dette kan du forvente med Charlotte som din coach

Jeg er veldig opptatt av livet som helhet og at det du gjør for å ta vare på deg selv skjer på dine premisser hvor alle andre aspekter i livet i hensyntatt. Som mamma til tre små barn under tre år vet jeg alt om at det ikke er alle som har muligheten til å legge ned timesvis på treningsenteret og/eller på kjøkkenet hver uke. Det kan være lett å tenke at «da er det ikke vits», men jo, det er det – og det vil jeg vise deg!

Enten du har ti minutter, seksti eller alt midt i mellom tilgjengelig til trening per dag, så skal vi sammen gjøre det beste utav det slik at du kjenner på kroppen og hodet at dette er godt for deg. Og du, sunn fastfood er enkelt når du kan det! Jeg har også førstehånds erfaring med prolaps og korsbånd- og meniskoperasjon og opptrening tilknyttet dette.

Bestill coaching med Charlotte Karlsen

Når passer det med 12 uker coaching?

I coachingperioden gjør vi små eller større justeringer i hverdagen din som stimulerer mer overskudd, positive tanker, bedre selvfølelse og livsglede. Det er ikke alltid så mye som skal til, men du trenger de riktige verktøyene. Det kan jeg hjelpe deg med! La trening være terapi og energikilde og lær å gjøre det beste utav situasjonen når livet skjer. For det vil skje. Den perfekte timingen kommer aldri!

Mine spesialiteter:

Vektnedgang: Reduksjon av fettmasse.

Bli glad i deg selv og rutinene dine: Å etablere vaner er en tøff jobb, men for at endringene skal bli varige, må de være levelige. Sammen finner vi metoder for mat og trening som passer deg og ditt liv og som virkelig gir deg noe på både kort og lang sikt.

Trening før og etter svangerskap: Alle opplever svangerskap og fødsel ulikt, men er det en ting som gjelder de aller fleste, så er det at motivasjonen for å holde seg i form kanskje er enda større når man han barn enn før man fikk dem. Kroppen din kan, la oss vise den!

Bli sterkere og forming av kropp (recomp eller vektøkning). Styrkeutvikling og hypertrofitrening.

Prehabiliterende og rehabiliterende trening: Unngå skader og vondter eller forhindre tilbakefall. Krever klarsignal fra behandler.

Jobbe med styrker og svakheter: Bli sterkere mentalt, bli en bedre løper, bli bedre teknisk i det du driver med. Teknikk er også trening. Mestring er også trening!

Bestill coaching med Charlotte Karlsen

Erfaring

 • Trent styrketrening siden 2005
 • Vektnedgang etter IVF-behandling
 • To prolapser
 • Opptrening etter to svangerskap
 • Vektoppgang i muskelmasse på 10 kg fra undervektig til normal
 • Erfaren gruppetreningsintruktør og CrossFit-coach
 • Tidligere konkurranseløper (mosjonist)
 • Opptrening etter kneoperasjon (rekonstruert ACL, leddbånd og klippet menisk)

Hør Charlotte Karlsen sin IVF-historie i denne podcasten (åpnes i ny fane)

Utdanning

 • Personlig trener siden 2014
 • CrossFit-coach siden 2014
 • Videreutdanning som Prehab/Rehab/Mental trainer
 • Grunnfag medisin (ernæring og livsstilssykdommer)
 • Folkehelse med fokus på ernæring og fysisk aktivitet
 • Div. kursing i bl.a. optimal bevegelse, kettlebells, trx og løping
 • Journalist (bachelor)

Dette sier kundene

 • Charlotte forventer noe av meg og stiller rette spørsmålene.

  Når noe er vanskelig, motiverer og veileder hun slik at det plutselig ble litt mindre vanskelig. All kunnskapen og hvordan du har hjulpet meg til å innarbeide gode rutiner er gull verdt og noe som blir med meg resten av livet mitt.

 • Jeg føler meg heldig som fikk være kunden hennes og komme meg så langt som jeg gjorde de 12 ukene.

  Jeg gikk fra å ha veldig dårlig selvtillit og mye dårlig humør, til å rett og slett blomstre og føle meg bedre enn noen gang! Å få resultater har tatt tid, men alt strev er verdt det.

 • Jeg sitter igjen med en skikkelig god følelse etter endt coaching.

  Veldig fornøyd med valget jeg tok med Charlotte som coach, hun er i en situasjon med små barn i hus, noe som jeg også er, som gjorde at jeg ønsket en coach som henne som kunne hjelpe meg å få hverdagen til å gå rundt med både trening og familietid.