Elizabeth Schanche Lingjærde

STRONGBODY-COACH

Jeg hjelper deg til mer styrke, energi og livsglede i hverdagen, ved å gi deg gode treningsvaner og kosthold som gir varig endring.

Med meg ved din side får du støtte, oppmuntring og kunnskap som gir deg trygghet og resultater, uansett utgangspunkt

Som voksen kvinne har jeg erfaring med både graviditeter, småbarnsperioden og overgangsalderen. Min ekspertise er å bremse aldring, ja til og med reversere din biologiske alder! Jeg ser på styrketrening som det viktigste grunnlaget for å utvikle en robust helse som gir deg energi og styrke til å leve fullt og helt. Enten det er å mestre fjellturer med tung sekk, leke med barnebarn eller bare mestre hverdagens mange utfordringer. Elizabeth Lingjærde er 62 år på papiret og cirka 23 år i kroppen. Hun har de siste årene skaffet mye erfaring og kunnskap om hvordan du kan bremse den fysiske aldringsprosessen ved hjelp av riktig trening, kosthold og livsstil. Dette kalles biohacking, og hun er selv et levende bevis for at vi med dagens kunnskap kan gjøre mye for å holde kroppen så sterk, vital og frisk så lenge som mulig. Dette ønsker hun å spre videre til alle, uansett alder og bakgrunn. Elizabeths lange erfaring som aktiv innen alt fra klassisk ballett til karate, pilates, yoga, langrenn, styrketrening, alpin og padling gir henne en unik bredde og kunnskap.

Muskler er vår beste ungdomskilde!

Elizabeth Lingjærde

Hva kan du forvente hvis du bestiller coaching med Elizabeth?

Jeg har mye livserfaring og kunnskap som gjør at jeg kan se muligheter i alle. Min filosofi er at oppmuntring og humor er viktig for å du skal klare å trene hardt nok til å se resultater. Motivasjon må komme innenfra, men jeg er din trofaste støttespiller og veileder som får deg til mål som du selv har satt. Ingen skal presses til å gjøre øvelser de misliker, eller måtte gå på dietter som krever for mye disiplin og styr.

God trening og sunt kosthold skal være lett, enkelt og gledesfylt for at du skal kunne holde på rutinene som er garantert å gi resultater på kort eller lang sikt.

Svært mange sliter med dårlig kroppsbilde og tro på seg selv. Jeg har selv hatt spiseforstyrrelser og lite energi under oppvekst og etter svangerskap. Min lange livserfaring, der jeg har jobbet med mennesker i mange ulike settinger, har gjort meg til en god menneskekjenner. Det er aldri for sent å endre livsstil og få bedre helse. Med meg ved din side vil du få masse støtte og oppmuntring, fordi jeg har sett gode resultater hos alle mine PT-kunder.

Bestill coaching med Elizabeth Schanche Lingjærde

Slik kom Elizabeth dit hun er i dag

Hun er utdannet siviløkonom, men har i mange år jobbet som frilansjournalist og skribent for DN Aktiv, Stamina Helse og Allergruppen med trening, helse og kosthold som hovedinteresse. Etter å ha intervjuet mange av landets fremste trenere og toppidrettsutøvere fikk hun lyst til å etterutdanne seg som kostholdsveileder og personlig trener. I dag jobber hun også for Fresh Fitness som PT og instruktør. I tillegg har hun skrevet flere bøker om kosthold, for blant andre Kagge Forlag. Elizabeth tar merket i Birken med glans og er blant Norges sterkeste kvinner i sin vekt- og aldersklasse.

Hun har utgitt tre bøker på Kagge Forlag om kosthold:
SUPERMAT – Lett og lettvint for deg som vil holde deg frisk og leve lenger
5:2 Dietten
5:2 Dietten – deilige oppskrifter tradisjonelle norske råvarer og utallige råd og tips til hva du kan spise

Hun er nå aktuell med boken: Sunn og sterk uansett alder – Livsstilsendring som gir resultater” på VG Forlag, som ble utgitt september 2023.

Mine spesialiteter:

 • Øke muskelmasse på bekostning av fettmasse med riktig kosthold
 • Redusere plager ved overgangsalder og gjøre kroppen mer vital tross økende alder
 • Bremse den fysiske aldringsprosessen
 • Forebygge og helbrede livsstilssykdommer med trening og kosthold
 • Økt energi og utholdenhet, enten du vil prestere bra i idrett eller i hverdagen
 • Vektregulering ved hjelp av god matkultur og matglede

Bestill coaching med Elizabeth Schanche Lingjærde

Erfaring

 • Trent styrketrening siden 2018
 • Går over 1000km på ski hvert år
 • Trent pilates og yoga i en årrekke
 • Tidligere drevet med ballett, turn, karate, langrenn, terrengløp og kajakkpadling

Utdanning

 • Utdannet PT ved AFPT 2019
 • Utdannet kostholdsveileder fra Norges Idrettshøgskole 2017
 • Frilansjournalist og skribent for DN Aktiv, Stamina Helse og Allergruppen med trening, helse og kosthold som hovedinteresse
 • Siviløkonom fra BI 1987
 • Trener A kurs i alpin fra Norges Skiforbund 2004
 • Alpintrener for Sørkedalens Idrettsforening i 2010
 • Gruppetreningsinstruktør siden 2018
 • Instruktør for Dametrimmen i Sørkedalen Iderttsforening siden 2019
 • Diverse kurs i coaching og styrketrening (biomekanikk, styrkeløft, screening m.m.) fra Fresh Fitness og Norges Idretttshøgskole