GUNNAR STRAND JACOBSEN

Kjøp nå!

Følgende er blant tingene Gunnar kan hjelpe deg med:

Stramme opp / gå ned i vekt

Bygge muskler

Få til generell livsstilsforbedring

Bli sterkere i idretten din

Bestå fysiske opptakskrav til Forsvaret og lignende

Det eneste du trenger for å ha utbytte av coachingen er vilje til å få det til, og at du er villig til å lytte til rådene du får. Du trenger ingen treningserfaring fra før; Gunnar jobber like gjerne med nybegynnere som med verdensmestere i fitness 💪

Gangen i coachingen er beskrevet under, men hvis du har spørsmål eller lurer på om dette passer for deg, er du velkommen til å sende e-post direkte til Gunnar og spørre.

NB: med denne pakken er du sikret Gunnar som coach. Når han ikke lenger har kapasitet til å ta inn flere blir pakken periodevis stengt.

Gunnar på Instagram

Gunnar på Facebook

Det hele foregår slik:

  1. Bestill via knappen under
  2. Du får tilgang til appen vår, og i den fyller du ut skjema om dine mål, ønsker og forutsetninger. (NB! ikke fyll ut kundeskjemaet som ligger på hjemmesiden vår, men bruk det i appen)
  3. Basert på dette lager Gunnar treningsprogram og matplan til deg. Han legger en plan for hva du skal oppnå i tiden fremover og skriver de innledende meldingene med deg.
  4. For hver av klientene sine velger Gunnar ut en assistent-coach blant de andre StrongBody-coachene, og setter assistent-coachen inn i casen. Dette blir din coach «nummer to» i tiden fremover, og blir den som i hovedsak vil besvare ukerapportene du sender inn.
  5. Ukentlig skal du nemlig levere rapport i appen vår om hvordan uken har gått, med vekt/målinger, resultater fra trening og slike ting. Som regel kommer svaret fra assistent-coachen, men Gunnar kobles inn og svarer på ting der assistent-coachen ser behov for det.
  6. Du kan når som helst stille spørsmål direkte til coachene via appen. Generelle spørsmål om planen får du lett svar på dem i Facebook-gruppa vår, der vi har StrongBody-coacher som besvarer spørsmål hele dagen.

Dette er slik Gunnar jobbet de første årene med online coaching, og erfaringen er at det fungerer svært godt. Gunnars interessefelt og ekspertise ligger først og fremst innen programdesign, så da får han bidra der han er best, mens du som kunde på mange vis får to coacher.

Om du vil lese mer om Gunnars egen bakgrunn som coach kan du gjøre det her. Der finner du også link til utvalgte artikler han har skrevet. Ved siden av coachingen er han grunnlegger og daglig leder i StrongBody, og er den som har håndplukket og ansatt alle coachene i selskapet. Hele coachingteamet jobber etter felles prinsipper og verdier, men utfyller hverandre med unik erfaring og kunnskap.

NB: denne løsningen med at Gunnar lager planen og en annen coach assisterer han med oppfølgingen er unik bare for pakken under.

 

 

**** Gunnar er fullbooket frem til November, men sjekk ut de andre dyktige StrongBody-coachene! 🙂 ****

COACHINGPAKKE

kr 4,900

Bestill nå

PAR-PAKKE

kr 8,600

Bestill nå

Feedback fra kunder