Strongbody coach Anders Eggan

Anders Eggan

Alder: 24

Bakgrunn:

  • Proff-bokser. Har bokset i 13 år, hvorav fire år på landslag og fem år som profesjonell
  • Jobbet som PT innenfor kampsport i 3 år
  • Driver selv med styrketrening og kondisjonstrening, deltar i mosjonsløp
  • Vektløfterkurs
  • Sertifisert PT gjennom både ISSA og Norges idrettshøyskole

Meg som coach:
Jeg brenner for at du skal nå dine mål, og ha det gøy på veien. Jeg ønsker at du skal finne en livsstil som passer deg og din hverdag. Jeg er veldig opptatt av at du skal trives i din hverdag med både trening og kosthold, men er også opptatt av at du får den progresjonen du trenger for å nå de målene du ønsker. Jeg er ikke redd for å gi deg noen utfordringer på veien!

Hva jeg kan hjelpe deg med:
Jeg hjelper deg med å nå de målene du ønsker. Enten det er en livsstilsendring, kroppslige mål, treningsmål eller idrettslige mål. Jeg ønsker å gi deg den kunnskapen og oppfølgingen du trenger for å nå dine mål på beste mulig måte!

Jeg har gjennom min idrettskarriere lært meg og erfart viktigheten av å spise riktig mat for å prestere på et høyt nivå. Både når det gjelder å gå ned i vekt samt å få nok energi til alle tøffe og harde treningsøkter og utfordringer hverdagen bringer.

Mitt motto:
«It ain’t about how hard you hit, it’s about how hard you can get hit and keep moving forward» Man møter sine utfordringer i hverdagen og livet. Hvordan man velger å takle disse utfordringene, og om man enten velger å gi opp, eller fortsette å jobbe på videre, er valg som utgjør den store forskjellen!

Følg meg på Instagram

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00