Coaching info

Coachinginfo

Under her finner du priser og informasjon om hvordan coachingen i StrongBody er lagt opp. Hvis det er noe mer du lurer på utover dette, sa kan du kontakte oss når som helst på info@strongbody.no for spørsmål.

Coachinginfo2

Gunnar Strand Jacobsen
Line Celius, Daglig Leder, PT og Internasjonal IFBB Sertifisert Fitness Coach
Maria Ebeltoft, Faglig Ansvarlig, PT, Fitness Coach og Bodyfitness Athlete
Christine Kamphaug Gundersen, PT, Fitnessutøver og Treningsblogger
Sigurd Steen, PT, Fitness Coach og Fitnessutøver
Nathalie Naalsund, Bachelor i Ernæring, PT og Fitnessutøver
Mats Edvartsen, PT, Fitness Coach og Fitnessutøver
Vilde Waksvik, Norgesmester i Bikini Fitness og Online PT


Coachinginfo3
www.strongbody.no
www.facebook.com/StrongBodyCoaching
www.facebook.com/OnlinePtGunnarStrandJacobsen
Instagram: @strongbody_no #strongbody_no

 

Coachinginfo4
StrongBody er et coachingfirma som eies av gymeier, online PT og fitnesscoach Gunnar Strand Jacobsen, Daglig Leder, gymeier, online PT og Internasjonal IFBB sertifisert fitness coach Line Celius og Faglig ansvarlig, PT og BodyFitnessutøver Maria Ebeltoft.

Metodene vi i StrongBody coacher etter er kostholds- og treningsprinsipper som Gunnar har utviklet gjennom sin erfaring med coaching siden 2002. Disse prinsippene er både forsknings- og erfaringsbaserte. Hver coach bidrar med sin egen unike bakgrunn i tillegg, for å gi deg som kunde de best mulige resultatene.

Coachinginfo5
Kundene våre inkluderer alt fra fitnessutøvere til sterkt overvektige som aldri har satt sin fot i et treningsstudio før de kommer til oss. Noen vil ha hjelp til å stramme opp kroppen etter svangerskap, noen vil trene seg opp til opptak i Forsvaret/Politihøyskolen, noen er godt trente og vil «toppe formen», noen vil simpelthen komme inn i bedre rutiner og få mere energi i hverdagen.

Coachinginfo6

Coachinginfo7
Online coachingen vår foregår på følgende måte:
Når du blir kunde og har fått en coach i StrongBody, setter denne opp en kostholdsplan og treningsplan til deg. Dette gjør coachen på bakgrunn av informasjon du fyller ut i kundeskjemaet som du får link til på epost når din ordre er fullført i nettbutikken vår.
Noe av det vi ser på er blant annet høyde, vekt, alder, kjønn, nåværende form, aktivitetsnivå, eventuell treningsbakgrunn, hvilke typer mat du liker, eventuelle allergier, og så klart dine målsetninger, ønsker og forutsetninger.

I løpet av oppfølgingsperioden med coachen din vil du også få lære om hva kalorier, proteiner, fett, karbohydrater og fiber er og hva de gjør for kroppen, hvor mye av hver du trenger, hvordan du selv kan regne på næringsinnhold i måltider, med mer.

Under oppfølgingsperioden har du også tilgang til coaching-gruppen vår på Facebook. Der får du raskt får svar på mange vanlige spørsmål, kan innhente motivasjon og dele tips og erfaringer med de andre vi coacher, og kan laste ned oppskriftshefte, regneark til å regne kalorier, forklarende tekster med mer.

Som del av oppfølgingen med coachen skal du hver syvende dag sende inn en såkalt ukesrapport. I den legger du med endringer i diverse kroppsmålinger du skal ta med målebånd og vekt, samt en kort rapport fra ukens treninger, slik at coachen får fulgt med på utviklingen din i fettreduksjon og styrke (eller eventuelle andre mål du ønsker å jobbe mot). Coachen sender deg så en mail tilbake med tilbakemeldinger og eventuelle justeringer som trengs å gjøre i kostholdet eller treningen for den neste uke.

Ukesrapporten tjener to formål:

 • Det ligger mye god motivasjon i det å måtte sende inn resultatene sine til oss og få tilbakemelding på dem – på den måten blir det lettere for deg å holde deg til programmet uten sprekker eller utskeielser
 • Vi rekker i løpet av disse ukene å bli godt kjent med kroppen din og hvordan du reagerer på maten og treningen vi har satt opp, slik at vi får finjustert programmet til å fungere helt optimalt for akkurat deg

Coachinginfo8
Pris på Elite Coachingpakke kr 7000,- (Gunnar påtar seg kun 2 klienter hver mnd)

Pris på Coachingpakke kr 4500,-
Trenings- og kostholdsplan, og fire ukers online oppfølging

Etter disse fire ukene kan du enten fortsette med opplegget på egen hånd, frem til du har nådd målene dine, eller du kan fortsette med mer oppfølging (da til redusert pris på kr 1500 per måned).

Vi samarbeider med Svea Finans, slik at vi kan tilby ulike betalingsløsninger i form av kortbetaling, faktura, betalingsutsettelse eller delbetaling.
Du kan se de ulike valgmulighetene, og gjeldende vilkår, under utsjekk i forbindelse med bestilling.


Coachinginfo9
Du må være villig til å spise etter våre kostholdsprinsipper

En av tingene som kjennetegner StrongBody at kostholdsplanene våre er veldig proteinrike. Matvarer vi ofte benytter i matplanene våre omfatter:

Proteinkilder

 • Cottage Cheese / Mager Kesam / Skyr / ProPud
 • Fileter av magert kjøtt / fisk
 • Laks
 • Proteinpulver
 • Egg
 • Kokt skinke/hamburgerrygg/kyllingfiletpålegg/etc og evt. hvitost som pålegg

Karbohydrater

 • Epler / pærer / bær / annen frukt
 • Rosiner / riskaker
 • Ris / poteter / pasta / speltlompCottage Cheese / Mager Kesam / Skyr / ProPud
 • Fileter av magert kjøtt / fisk
 • Laks
 • Proteinpulver
 • Egg
 • Kokt skinke/hamburgerrygg/kyllingfiletpålegg/etc og evt. hvitost som pålegg er
 • Grønnsaker
 • Knekkebrød / vanlig brød / havregryn (med magre kjøttpålegg og hvitost som pålegg)

Coachinginfo10
Om du ikke liker maten på denne listen (du trenger ikke like alt, men det er en fordel om du er villig til å spise det meste av dette), så vil vi ha problemer med å lage en matplan til deg som vi kan stå inne for. Jo flere ting du velger bort av det ovenfor, jo mindre variert vil planen din bli.

Du må ha tilgang på et treningsstudio (eller treningsutstyr hjemme), og være villig til å trene med vekter tre ganger i uka (eller mer)
Vi har veldig stor tro på å forme kroppen ved hjelp av vekttrening. Vi snakker ikke nødvendigvis om å bygge store muskler (selv om vi kan hjelpe deg med det også, hvis det er målet ditt), men om å bli fit. Vekttrening kombinert med riktig kosthold er det som raskest gir deg en fit kropp.

Om du er overbevist om at å trene styrke kommer til å gjøre deg for stor, eller at du mener du allerede har for mye muskler og vil gjøre dem mindre; da er ikke vi riktig coach for deg :)

Du kan ikke ha en pågående spiseforstyrrelse
Vi er ikke kompetente til å jobbe med spiseforstyrrelser, og ønsker da heller at du kontakter en spesialist på dette området, slik at du får hjelp med de underliggende faktorene som utløser spiseproblemene, og lærer deg å håndtere dine tanker og følelser rundt mat og spising.

Du må ha mål som er sunne / ikke helseskadelige
Vi ønsker ikke å bidra til at du skader kroppen eller helsen din. Så om du for eksempel allerede er undervektig, så kommer vi ikke til å ta på oss coaching hvis målene dine er av typen «Jeg ønsker å gå inn mange cm overalt», eller «jeg vil ned i vekt».

Du kan ikke ha helseproblemer eller skader som gjør det vanskelig / farlig å følge vårt opplegg
Selv om det er gunstig å trene og spise bra uansett hvilke helseproblemer du har, så er det enkelte plager som krever tettere oppfølging enn det vi klarer å tilby gjennom online coaching. Så snakk med oss om plagene dine før du blir kunde, slik at vi er sikre på at vi kan tilby et trygt og fornuftig opplegg for deg før vi tar deg inn.

Coachinginfo11
Om du bestemmer deg for å gå for dette, så bestiller du ganske enkelt en coachingpakke her: www.strongbody.no/bestill

Etter bestilling vil du motta en e-post som inneholder link til kundeskjema som du må fylle ut.
Når vi har mottatt alle opplysninger vi trenger fra deg, så setter vi igang med å lage planen din, og skal da greie å ha den klar i løpet av maks en uke.
Er noe uklart, eller vi trenger tilleggsopplysninger i forhold til det du har skrevet i kundeskjemaet, så vil din coach kontakte deg underveis.

Bare spør om du har flere spørsmål rundt det hele!

 


Nok søvn for bedre prestasjon og helse

Nok søvn for bedre prestasjon og helse

Ved hard trening bryter en ned muskulatur mens den i ettertid - gjennom riktig næringstilførsel, nok hvile og søvn - repareres og bygger seg større og sterkere. Mange er flinke med både treningen og kostholdet, men tar for lett på viktigheten av tilstrekkelig søvnmengde og søvnkvalitet.

Når en sover skilles det ut en økt mengde veksthormon som bidrar til bedret restitusjonevne. Sover en for lite/dårlig får en ikke utnyttet disse restitusjonsforholdene.

17424927_1262571613798372_7818755235011039135_n

Men det er ikke bare treningsprestasjonen som reduseres dersom søvnmengde og søvnkvalitet ikke er optimalRead more


Kjedelige diett-tips som funker!

Alle leter etter triks og snarveier for å få drømmekroppen. Det finnes ikke så mange slike, men disse her fungerer faktisk. Eneste problemet med dem er at de er litt kjedelige.

26992372_1677000709022883_8507159248827399921_n
 Spis sakte: Det tar rundt 20 minutter fra du begynner å spise til du registrerer om du er mett. Hvis du spiser for fort, rekker du å overspise før du kjenner at du har fått nok.
-
Om du spiser langsomt derimot, oppnår du bedre fordøyelse, du blir mer mett av måltidene dine, og det blir lettere å holde vekten eller gå ned i vekt. Folk som spiser sakte har sjeldnere problemer med vekta enn de som spiser fort.
Read more


Helseproblemer? 2 nye produkter for deg som trenger ekstra kostholdsveiledning

Helseproblemer?

Opplever du fraværende energi og føler deg sliten i hverdagen, eller har du fått beskjed av legen din om at du er i faresonen for livsstilssykdommer? Har du mage- og tarmproblemer, eller sliter med allergier eller intoleranser? Eller ønsker du simpelthen å få kartlagt om du får i deg tilstrekkelig med vitaminer og mineraler?

Vår kostholdsveileder Nathalie Naalsund har bachelor i ernæringsfysiologi, og hun kan hjelpe deg både med å kartlegge kostholdet ditt og justere det ut fra dine behov, eller få satt opp en fullstendig tilpasset og individuelt oppsatt måltidsplan for deg, basert på Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring.

Lager også planer for vegetarianere/veganere.

Tjenester:

Read more


Trening etter overgangsalderen

Trening etter overgangsalderen

Etter overgangsalderen er det flere hormoner som forandrer seg i kvinnekroppen. Blant annet synker østrogenproduksjonen i kroppen dramatisk. Østrogen har for det meste positive effekter på kroppen, så det at produksjonen blir lav fører til en del negative effekter. Samtidig med dette øker produksjonen av et hormon som heter adenosin, noe som gjør at kroppen blir dårligere til å mobilisere kroppsfett til bruk som energi. Her er noen av tingene som kan endre seg til det negative etter overgangsalderen:

- du går opp i vekt, får lettere for å legge på deg og vanskeligere for å ta av

- i stedet for at fettet lagres på lår, rumpe og hofter, der det ikke utgjør så stor helserisiko, så begynner du å lagre mer av det på magen.

- det siste fører til høyere sjanse for hjerteproblemer, noe kvinner før overgangsalderen har svært lav risk for

- du mister muskelmasse i raskt tempo (østrogen virker positivt inn på muskelmassen hos kvinner)

- bentettheten synker raskere enn før, noe som på sikt fører til benskjørhet

3484354B-6C9B-45A2-8DD5-DA8CCAC673D7
Dame 53 år, før og et halvt år etter hun fikk StrongBody-plan

Trening og sunt kosthold kan ikke gjøre noe med selve årsaken til disse plagene, altså den endrede hormonproduksjonen, men trening kan gjøre underverker i forhold til å få bukt med symptomene.

Read more


Gavekort på coachingpakke

Gavekort på coachingpakke

Julehandelen står for dør, og som vanlig på denne tiden av året får vi mange henvendelser med spørsmål om vi selger gavekort, og det gjør vi ;)

Ønsker du å kjøpe gavekort på en coachingpakke, så bestiller du bare en coachingpakke her: http://strongbody.no/produkt/coaching-pakke/
Og så skriver du bare "Gavekort" i kommentarfeltet under bestilling.

BILDE

Kjenner du noen som allerede har kjøpt coachingpakke hos oss, men som ønsker seg nye uker med oppfølging, da kan du kontakte oss på info@strongbody.no for å sjekke pris.


Hvordan kan StrongBody hjelpe deg med PCOS?

Hvordan kan StrongBody hjelpe deg med PCOS? 

Polycystisk ovariesyndrom eller PCOS er en tilstand som kjennetegnes av at hormonene i kroppen er i ubalanse. Det oppstår væskefylte hulrom (cyster) i eggstokkene som følger av at eggcellene i eggstokkene ikke modnes skikkelig og eggløsning uteblir. Denne cystedannelsen forstyrrer eggstokkens funksjon og fører til hormonforstyrrelser i kroppen. Tilstanden ser ut til å være arvelig betinget.

PCOS

Østrogener, androgener og progesteron er tre typer hormoner fra eggstokkene som påvirker mest. Symptomene som oppstår som følger av PCOS er unormal hårvekst på kropp og ansikt (hirsutisme), kviser i kombinasjon med fet hud (akne), uteblivende eller uregelmessige menstruasjoner, barnløshet og overvekt. Det er anslått at 2/3 av kvinner med PCOS er overvektige, hvor fettansamlingen kan sees først og fremst rundt midjen.Read more


Vi ELSKER å få oppdateringer fra tidligere klienter!

Vi ELSKER å få oppdateringer fra tidligere klienter!

"Hei

Jeg ville bare rette en stor takk din vei!! Jeg er uendelig glad for at jeg tok kontakt med dere i Strongbody for 7 måneder siden.

For meg har ikke dette vært en 4 ukers diett bare, det resulterte i at jeg endret hele tankesettet mitt rundt mat (NOK mat!), trening, hvile og søvn. Jeg er så glad jeg lyttet til dine ord og råd.

På disse månedene har jeg skeiet ut nå og da, men jeg har klart å se helheten og ikke gått helt i kjelleren å følt at hele ukens sunne vaner og trening gikk i vasken kun fordi jeg spiste pizza lørdagen den uka. Jeg har fortsatt dagen etter utskeielsene med rutinene mine – i motsetning til før hvor 1 cheat day ble til 3 uker, eller 3 uker med altfor lite mat og null trening.

Jeg har kost meg på veien, selv om jeg har endret livsstil og det er jo fullt mulig ser jeg.

Vekten er kun -3 kilo, antall cm har jeg mistet helt oversikten over. Men bildene taler for seg, til tross for at jeg har sett meg fullstendig blind på meg selv underveis!

Bilde 18.09.2017, 20.57.14 (1)Bilde 18.09.2017, 20.57.14

Read more


Blomkål og pastinakksuppe med kalkunbacon

Blomkål og pastinakksuppe med kalkunbacon

Denne suppen er næringsrik, inneholder masse protein, metter godt og lenge og inneholder kun 245kalorier per porsjon. Den egner seg godt både som middag eller som en varm lunsj i høstkulden
14639891_1128088187246716_8375843351860934265_n
Til 1 porsjon trenger du:Read more


Hvilken cardio-type er best etter vekttrening?

Hvilken cardio-type er best etter vekttrening?

Hvis du av tidshensyn ikke har annet valg enn å trene kondisjon/cardio rett etter vekttreningen din, hvilken type cardio gir minst negativ innvirkning i forhold til vekttreningen du nettopp gjennomførte? Vi vet for eksempel at hvis du har trent bein, og så jogger etterpå så vil dette hemme resultatene fra beinøkten ganske kraftig.

Fra alt av studier jeg kan finne, hvorav noen er splitter nye, så er det sykling som gir minst negativ effekt, eller minst "interference effect", for å bruke det engelske fagutrykket. Jeg vil også tippe at roing på innendørs romaskin vil gi liten negativ effekt. Og om du har trent overkropp vil jeg tro Stairmasteren er helt innafor.aIMG_1888

Read more