Firebarnsmoren Christel gikk ned 22 kg på et år – uten trening!

Christel kom til vår coach Liv via Instagram en sen desemberkveld og lurte på om coaching var noe for henne. Hun følte seg utilpass, tung og sliten og trengte å starte en livsstilsendring uten trening.

Søvnen til Christel var elendig, med ADHD som påvirket både søvn og impuls og migrene som slo hardt ut om hun gikk sulten over tid. Hun har i tillegg fire tette barn og en hektisk hverdag. hadde derfor behov for at vi tok ting rolig med fokus på en ting av gangen. Vi startet derfor hele prosessen uten trening, med kun fokus på kosthold og hverdagsaktivitet. 

Gjennom coachingperioden sin har Christel vokst enormt, hun har fått en helt annen mentalitet rundt kosthold, begynt å føle seg komfortabel i klær, byttet ut garderoben sin i flere størrelser og blitt en helt rå utgave av seg selv!

I 2023 gikk hun ned 22 kilo ved å gjøre viktige og livsforandrende grep innen aktivitet og kosthold. Hun var ikke klar for å begynne med trening før sommeren 2023.

– Vi startet i det små med å få inn noen dager med gåtur, følge kostplanen og balansere dette med en hektisk hverdag. Det å jobbe rundt utfordringene og ikke mot dem, og legge vekt på det positive fremfor alt som ikke alltid går etter planen ble veldig viktig, forteller Liv.

Sakte, men sikkert begynte resultatene å komme, motivasjonen like så og troen på seg selv gjennom de gode erfaringene. 

– Min tanke rundt alt er jo først og fremst at jeg er vanvittig glad jeg fant Liv Salomonsen og valgte henne til min coach. Jeg følte på forhånd at hun passet meg og mine behov, og det hadde jeg rett i!

En sunn og stolt mamma til fire små

Hun forteller at Liv har tatt hensyn til Christels travle hverdag som firebarnsmor, gitt henne rom til å kose seg og støttet henne når hun har følt at hun har feilet.

– Det har vært lærerikt og samtidig har jeg ikke følt at jeg har vært på en diett, men heller at jeg har fått kontroll og god oversikt over matinntak. Jeg har lært utrolig mye og jeg er imponert over hvor mye man kan oppnå ved rett inntak av mat, forteller Christel.

Christel fant muligheter til å bedrive hverdagsaktivitet med barna og fikk til et aktivt liv som ga resultater i form av vektnedgang, energi og overskudd til tross for at hun ikke satte foten inn på treningssenteret.

– Hun er et prakteksemplar på at alt er ikke for alle, og at en skreddersydd plan for DEG er det som fungerer i lengden, syns Liv.

Liv Salomonsen brenner for mental helse og er opptatt av å forebygge angst og depresjon
Christels coach er Liv Salomonsen

Det beste med alt forteller hun at er at hun hele tiden har spist helt vanlig mat som brød og knekkebrød.

– Jeg har anbefalt StrongBody og Liv til så mange og det kommer jeg til å fortsette med!

Vil du også se hva du kan oppnå med en coach i ryggen? Ta vår coachvelger her, helt uforpliktende!