Timer SB weekend event

Trykk her for å komme til hovedsiden for eventet

Foredrag

Hvordan naile en livsstilsendring og skape varige resultater (Andrea og Ida): Dette foredraget passer for deg som er eller skal i gang med en livsstilsendring, og ønsker å nå et mål. Hvordan sørger man for at man faktisk når de målene man har satt seg? Hva skal til? Andrea og Ida deler sine beste tips basert på erfaring fra tusenvis av klienter, solid faglig tyngde og mye egenerfaring. Been there done that!

Hybridatlet: Derfor bør du være en sterk løper (Anders og Charlotte): Er du en som vil være både sterk og rask og lurer litt på hvordan du kan og bør legge opp dette for å nå dine mål? Vi deler egenerfaringer, kunders erfaringer, fagkunnskap på området og svarer på deres spørsmål.

BABYMAMA – sterk både inni og utapå! Sterk og sunn gravidkropp – kosthold og trening for mammakroppen (Susann, Emmeli og Kristin): Dette er et foredrag for deg som er eller har tenkt til å bli gravid eller av andre grunner ønsker å kunne litt om hvordan trening og kosthold kan tilpasses friske gravide. Det blir info om trening og kosthold under svangerskap, om delte magemuskler og tips til øvelser og tilpasninger. Og ellers fylles tiden med det publikum vil/ lurer på, uansett om det er under eller etter endt svangerskap.

Life hacks for å takle tidsklemma – uten dårlig samvittighet for ungene (Charlotte og Martine): Det skal litt til å overvinne den, men du kan ta innersvingen på tidsklemma med noen deilige life hacks! Charlotte fikk tre døtre i løpet av 20 måneder og vet hva det vil si å omstrukturere hverdagen så og si over natta. Martine er mamma til to og jobber fulltid som trener i Bodø fengsel, samt at hun er gruppeinstruktør, PT og online coach ved siden av, samt dels gressenke. Stjel deres beste tips!

Spørretimen med coach Gunnar: Gunnar stiller til en åpen spørretime, en live-versjon av hans populære spørrerunder i Insta stories. Han starter med noen spørsmål som går igjen ofte, og åpner så for spørsmål fra salen. Send inn spørsmål på forhånd eller still dem der og da!

Når hodet vil, men kroppen sier nei: Trening med skader/sykdom (Emmeli og Susann): Når hodet vil, men kroppen sier nei: Foredrag med egenerfaring og generelle råd knyttet til skader og trening. Det vil også bli rom for spørsmål. Vi håper på god dialog rundt temaet.

Hvordan få bedre helse og unngå livsstilsykdommer (Kristin Vo): Hvem vil ikke leve et langt og godt liv? Og hva er egentlig god helse? I dette foredraget vil du lære kort om de mest vanligste livsstilssykdommene og hvordan man kan forebygge disse. Du vil også ha muligheten til å stille helserelaterte spørsmål om kropp og helse.

Prehab/rehab (Ronald og Madeleine): Har du noen gang lurt på hva en skade egentlig er? Hvorfor blir man skadet? Kan man unngå det og hvordan blir man frisk? Alt dette og mer til får du svar på i dette lille foredraget med fysioterapistudent Madeleine Nimmons og utdannet rehab trener Ronald Sørensen.

Muskelvekst (Ronald): Hva er det egentlig som gjør at musklene gror og blir større og sterkere? Vedder på du har lurt på akkurat dette. I dette foredraget skal coach Ronald forklare på en enkel og lettfattelig måte hvilke mekanismer som jobber når vi ønsker økt muskelvekst og hvordan man kanskje kan optimalisere dette. Spennende hverdags nerding her, altså!

Treningstimer

Morgenstretch (Charlotte): En time full av spennende bevegelser og posisjoner. Vekslende mellom styrkeøvelser med lite ekstern belastning og rolige tøyeøvelser. En relativt rolig time hvor du får kontakt med muskulatur og holder varmen.

Svettefest (Emmeli og Charlotte): En x fit-inspirert time med mindre avanserte styrkeøvelser og kondisjonsøvelser i herlig harmoni. Tilpasset alle nivåer. Gjør deg klar til å glitre! Med oppvarming og nedtrapping.

0 RIR Bootybuilding (Andrea og Ida): En time spekket med øvelser som vil ta rumpa di next-level! Her lærer du hva det virkelig vil si å pushe seg til failure. Drømmer du om en peachy (og preachy) bakende? Don’t miss out on this one! PS: Kom ferdig oppvarmet.

Morgenjogg (Anders): En lavterskel joggeøkt med fokus på å vekke opp kroppen, kvikne opp beina og forberede seg til en kickass god og inspirerende dag! Vi løper i et kontrollert prate-tempo, og koser oss med en morgenøkt her! Det vil være to coacher som løper i to ulike tempo, samt en gågruppe for dem som ønsker en enda roligere start.

Fellesøkt (Kristin B) : Med denne timen så kickstarter vi helgen og jeg lover en knallgøy svettefest. I løpet av 45 minutter skal vi jobbe oss gjennom hele kroppen med kun vår egen kroppsvekt og vi skal totalt gjennom 20 ulike øvelser. Alle øvelsene kommer i ulike nivåer så her finner du enkelt ditt nivå, men det viktigste er at du er i bevegelse og oser treningsglede.

Trappeløp (Kristin, Susann, Synne og Charlotte): Er du klar for lå kjenne låra svi? En helt annerledes treningstime enn du ellers har vært borti før? Trappeløp i Holmenkollen blir en treningsfest av en time og her skal vi løpe, hoppe, sprette og bruke hele kroppen. Du vil kjenne det godt underveis og vi skal grave dypt i oss selv og hente ut alt vi har, men vi lover at følelsen etterpå er MAGISK.

Sirkeltrening (Andrea og Emmeli): Effektivt, tungt og ikke minst gøy! Da har du kommet til riktig sted! Vi gleder oss til å ta deg gjennom en tabata-inspirert sirkeltrening med fokus på funksjonelle og morsomme øvelser, individuelt tilpasset slik at du skal oppleve ekte TRENINGSGLEDE!

Lær å stå på hendene (Elise og Susann): Har du alltid hatt en drøm om å stå på henda? Da er dette første steg for deg. Vi kommer til å varme opp med øvelser for skuldre og core. Videre skal vi jobbe med ulike øvelser som vil være nyttig i veien mot målet om å kunne stå opp-ned. Vi tilpasser det til ditt nivå.

Trening for hjertet/skånsom trening uten hopp (Elise): Dette er timen for deg som ønsker å trene styrke med pulsøkning, men på en skånsom måte. Elise er opptatt av allsidig trening og vil at deltakerne skal føle seg robuste etter timen.

Tabata (Martine): 20 sekunder jobb og 10 sek pause x 8 per øvelse og vi skal igjennom 10 øvelser totalt. Råe økter du kan trene hvor som helst når som helst i en hektisk hverdag/jobbreise/ferie. Fredag med kroppsvekt og lørdag med minibands.

Core (Martine): Her skal du lære deg å aktivisere kjernen og bruke den rett. Vi jobber i trisett 3 x 10 reps sånn omtrent – en øvelse på rett magemuskulatur, en øvelse på skrå magemuskulatur og en øvelse på korsryggen – det kommer til å brenne!

Wake up mobility (Susann): Bevegelighetstrening. Vi kommer til å jobbe med både statiske og dynamiske øvelser. Lav intensitet med fokus på å få en god følelse i kroppen og en god start på dagen.

Høypuls og mage (Kristin B): Stasjonstrening hvor man på hver stasjon jobber på tid med øvelser. Én øvelse med puls – én øvelse for mage – alternerende.

Funksjonell HIT (Susann og Elise): X fit-inspirert time der vi skal jobbe sammen to og to på forskjellige stasjoner. Du trenger ikke å ha testet slik trening før for å få utbytte av timen, vi tilpasser selvfølgelig til alle nivå.

Terskelløp (Anders): En fin vri på den klassiske 4×4. Her skal vi kjøre terskeldrag hvor du skal lære å kjenne hvor raskt du kan løpe uten å stivne.