StrongBody tilpasser seg treningstrender 2023

Trender er dynamiske og viktige å enge med på. Slik gjør vi i StrongBody omstillinger for å være tilpasset treningstrender i 2023.

Vi i StrongBody er opptatt av å holde oss oppdatert på trender innen trening, og vi strekker oss langt for å kunne tilby dette til deg som kunde hos oss! Her ser du noen av de mest populære trendene for 2023 – ser du noe du kan tenke deg å teste ut i kombinasjon med coaching?

1. Bærbar teknologi

Vi inkluderer mer enn gjerne veiledning til trening med pulsklokke eller andre gadgets i din plan. Bærbar teknologi har varierende funksjoner, men særlig søvn, skritt og hjertefrekvens kan de fleste ha godt av å følge noe med på. I mer avanserte treningsprogrammer innen utholdenhet kan coachene også bidra til å se på parametre som blodtrykk, oksygenmetning og respirasjonsfrekvens.

2. Styrketrening med frivekter

En treningsform med mange fordeler uansett mål, erfaringsnivå og alder hos kunde. Vi har stort fokus på teknikk, bevegelse og kontroll hos våre klienter. Råd og veiledning gjøres enkelt via chat hvor videoer fra øvelser analyseres.

Camilla Hoem er coach i StrongBody. Hun forteller hvordan StrongBody tilpasser seg treningstrender i treningsverdenen.

3. Egenvektstrening

Vi tilbyr og designer programmer med egenvektstrening til både de som kun trener hjemme, men også de som ønsker å ha noen valgmuligheter på ‘travle dager’.

4. Treningsprogram for eldre


Vi coacher både unge og eldre. Alt skal tilrettelegges og skreddersys så det passer deg.
Ingenting er viktigere enn egen helse! Ved regelmessig fysisk aktivitet og trening kan man
forebygge og redusere mange aldersrelaterte forandringer.

5. Funksjonell trening


I programmer til våre kunder legger vi til rette for at du skal bli hverdagssterk. Du skal få bedre bevegelighet, utholdenhet og balanse slik at du mestrer hverdagslige utfordringer bedre, alt etter hvilket nivå du er på når du starter.

Les mange av våre kunders historier her

6. Utendørs aktiviteter


Vi vet hvor viktig det er for kropp og sjel å være regelmessig ute i frisk luft. Vi både oppfordrer til og tilrettelegger for at for tur og hverdagsaktivitet kan være del av klienters planer. Enkelte ønsker til og med dedikerte programmer for kondisjon og/eller styrke utendørs, noe som er fullt mulig og fullt av fantastiske helsefordeler!

7. Høy-intensitets-intervall-trening (HIIT)


Det er viktig å finne en treningsform man trives med. HIIT er en tidseffektiv treningsform vi gjerne tilrettelegger for. Mange av våre coacher trener primært på denne måten.

Slik trener SB-coachene! (link åpnes i ny fane)

8. Trening for vektreduksjon


Vi oppfordrer alle våre kunder til å inkludere trening når målet er vektreduksjon, da dette sammen med et godt kosthold hvor man ligger i underskudd vil bidra til at muskelmassen holder seg stabil (og i noen tilfeller også øker). Noen ganger er det å være i en form for bevegelse trening nok, man må ikke trene med vekter eller på treningssenter.

9. Personlig trening


Dette er kjernen StrongBody, og absolutt alt du får som klient er tilpasset og nøye gjennomtenkt for dine individuelle behov. Med oppfølging av coach i minimum 12 uker er du dessuten garantert tilpasninger underveis som gjør at alle dine kommuniserte behov er ivaretatt.

10. Trening av kjernemuskulatur


Vi inkluderer alltid kjernemuskulatur, da det er essensielt å trene hele kroppen for å få en frisk og sterk kropp. I noen tilfeller er fokuset på denne muskulaturen større mer enn hos andre avhengig av hva som er utgangspunkt og mål for deg som klient.

hjemmetrening helene eggen
Kjernetrening kan være så mangt. Det må tilpasses mål, nivå, styrke og erfaring.

11. Sirkeltrening

Dette er noe mange kunder ønsker fordi de trives med treningsformen og fordi den er tidseffektiv og kombinerer styrke og kondisjon. Vi tilrettelegger og designer sirkeltrening, både for hjemmetrening og/eller senter.

12. Hjemmetrening


Vi designer program for hjemmetrening, alt tilpasses deg og hva du eventuelt har av utstyr.

Slik tenker vi når vi programmerer hjemmetrening på StrongBody-plan (artikkel åpnes i ny fane)

13. Trening som medisin


Vi i StrongBody har sett så mange ganger og vet hvor stor positiv påvirkningskraft trening
(og kosthold) er for mennesker i alle aldre. Vi ønsker oss inn som et verktøy i helsetjenesten!

Les mer om våre tanker, ført i pennen av autorisert helsepersonell, her (link åpnes i ny fane)

14. Livsstilsmedisin

Mye av det samme som punkt 13, men noe mer helhetlig og svært sentralt i hvordan vi jobber. Det å ha et bevisst forhold til egen helse kan endre liv. Vi er ikke i tvil. I vårt arbeid med kunder fokuserer vi på hele livsstilen, med kosthold og hverdagsaktivitet som en vel så viktig del av det som den fysiske treningen. Dette er så sentralt hos oss i Strongbody at det er med på å sette retningslinjene for hvordan vi jobber.

treningstrender
Løping, styrketrening, sirkeltrening og HIIT. Trene ute, trene inne, bruke gadgets, eller ikke bruke noe utstyr i det hele tatt. Uansett hva dine preferanser måtte være, så gjør vi vårt ytterste for at du skal få trening som funker for deg inn i ditt liv.

15. Helse – og velværecoach

Dette er definisjonen på StrongBodys arbeid og hva du får som kunde: Du og dine behov sammen med dine målsetninger legger
grunnlaget for planen som tilegnes deg. Vårt mål er at du skal ha det bra med deg selv, trives i egen kropp og hode og se verdien av god helse både i dag og i årene som kommer, for deg selv og dine nære og kjære.

treningstrender app
StrongBody-appen ble lansert i 2022.


16. Treningsapp på mobil

Vi har vår egen app hvor du som klient får alle dine program og kostholdsplaner i. Her har vi også en chat du enkelt kommuniserer med din coach. Du vil kunne loggføre treningsøkter og måltider, se video av øvelser, lese artikler og tips/råd til deg, samt se egen progresjon fra start og fremover.

Kilde: https://content.fitnessbrands.no/blogg/treningstrender-2023

Hvis du lurer på noe vedrørende coachingen er du velkommen til å sende oss en mail, og du kan også lese mer om hvordan coaching med 12 ukers oppfølging fungerer. Her kan du også ta en test for å finne ut hvilken coach som passer deg best.