Personlig veiledning

Tett oppfølging gir gode resultater!

Med online coaching fra StrongBody har du din egen personlige coach i ryggen, lett tilgjengelig via appen vår når du har spørsmål. Hver av coachene har spesialisert seg på ulike områder, og deler kompetanse seg i mellom slik at du som StrongBody-kunde hele tiden er sikret god og forsvarlig veiledning.

Kjerneverdiene til StrongBody-coachene er å være:

Oppriktige og til å stole på

Opptatt av å utgjøre en positiv faktor i kundens liv

Interesserte i faget og å holde seg faglig oppdatert

Flinke til å inspirere folk til å ta godt vare på seg selv

Samvittighetsfulle og dyktige til å se den enkelte

Hvem passer online coaching med StrongBody for?

Uansett om du er nybegynner eller aktiv idrettsutøver har vi en coach og et online coaching-tilbud som passer for deg

Har du bruk for mer energi og overskudd i hverdagen?

Vil du bli sterkere, bygge muskler, redusere fettprosenten? Vi hjelper deg med dette uansett utgangspunkt, fra sofagris til fitnessproff

Ønsker du deg en livsstil der du setter din egen kropp og helse i sentrum?

Trenger du hjelp med å få til et sunnere og mer variert kosthold?

Vil du forbedre kondisjonen eller finne løpeglede?

Andre kjerneområder vi hjelper folk med er å bli bedre i idrett og bestå fysiske prøver i Forsvaret og politiet

Slik foregår oppstarten

Etter å ha bestilt online coaching med oss får du tilsendt et kartleggings-skjema der vi ber om opplysninger vi trenger for å lage et effektivt, sunt og balansert opplegg til deg.

Eksempler på ting vi spør om i skjemaet:

Målsetningene dine

Hvilke forventninger du har til coachen din

Hvilke forventninger du har til deg selv fremover

Ønsker til matplanen, inkludert intoleranser og hva du liker og ikke liker av mat

Hvor mye tid du har til å trene, og mye annet…

Mat- og treningsplan

Online coaching inkluderer matplan, treningsopplegg og personlig veiledning.

Vi setter opp matplan til deg med mange gode oppskrifter du kan velge mellom til hvert måltid. Alt vi gjør baserer seg på vanlig mat fra butikken. Vi tar hensyn til hva du liker og ikke liker, intoleranser og allergier, hvor mange måltider du foretrekker per dag, når på dagen du er mest sulten, og mye annet. Du behøver ikke telle kalorier eller ha noen forhåndskunnskap, vi lærer deg alt du trenger å vite.

Treningsplanen tilpasser vi ut fra hvor du står i dag og hvor du vil. Er du nybegynner holder det for de aller fleste med tre økter i uken. Har du trent mye før kan vi lage avanserte programmer som tar deg et steg videre. Vi hjelper folk på alle nivåer, alt fra den rene nybegynner til den aktive idrettsutøver. Du velger selv om du vil trene hjemme, på senter eller en kombinasjon.

Tett oppfølging

Din personlige StrongBody-coach følger deg opp tett under hele perioden du har online coaching. Du kan når som helst sende melding i appen og spørre om ting du lurer på, og du har coachen i ryggen som støtte, motivator og orakel. I tillegg får du tilgang til coaching-gruppen vår på Facebook, der du raskt kan innhente svar på mange vanlige spørsmål, og dele tips og erfaringer med de andre vi coacher.

Som en del av oppfølgingen med coachen skal du hver uke sende inn en ukerapport. Coachen svarer deg med tilbakemeldinger, tips, råd og eventuelle justeringer som trengs å gjøres i kostholdet eller treningen for den neste uken. Det ligger mye god motivasjon i å sende inn resultatene dine til oss og få tilbakemelding på dem – på den måten blir det enklere for deg å holde deg til programmet, og det blir lettere for oss å veilede og motivere deg.

Pris og bestilling

Online coaching med StrongBody koster 2990,- i måneden, og første gang du bruker en av våre coacher er det 12 ukers binding. Du kan betale med kort, Vipps eller via Klarna med:

Månedlig trekk fra kort (2990,- pr måned, ingen rente)

Faktura

Direktebetaling 8970,- for 12 uker

Delbetaling og betalingsutsettelse (med Klarna)

Etter dine tolv første uker med coaching kan du enten fortsette med opplegget på egen hånd eller du kan fortsette med mer oppfølging så lenge du selv ønsker. Du kan også når som helst komme tilbake for en eller flere nye måneder med oppfølging med oss.

NB! 
Aldersgrense for coaching er 18 år.
Vi coacher ikke gravide – men du er hjertelig velkommen etter barselstiden.
Vi coacher ingen med spiseforstyrrelse.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00