Bestill coaching ›

Om coachingen

Vi veileder deg til bedre form og helse enten du er nybegynner eller har erfaring fra tidligere.

Ønsker du mer energi og overskudd i hverdagen?

Vil du bli sterkere, bygge muskler, redusere fettprosenten, toppe formen og bli en råere utgave av deg selv?

Eller kanskje du ønsker mer overskudd, et sunnere og mer variert kosthold, og en hverdag der du setter deg selv og din egen kropp og helse i sentrum?

Uansett hva målsetningene dine er, så er det viktigste vi gjør å hjelpe folk til en sunn og balansert livsstil de kan leve med over tid!

Uansett hva målsetningene dine er, så kan en av våre dyktige coacher veilede deg til å komme i gang med en sunn og balansert livsstil som du kan leve med over tid!

Online coaching

StrongBody online coaching foregår på følgende måte:

Etter å ha bestilt får du tilsendt lenke til et skjema du skal fylle ut med diverse informasjon vi trenger om deg for å kunne lage en god plan. Det går på ting som:

Høyde, vekt, alder

Nåværende form

Aktivitetsnivå på jobb og fritid

Dine målsetninger

Ønsker og preferanser til matplanen, inkludert allergier, intoleranser og hva du liker og ikke liker (her tar vi hensyn til alt)

Hvor mye du har tid og lyst til å trene

Ut fra det du forteller i skjemaet (og eventuelle tilleggsopplysninger coachen innhenter fra deg på epost) lager vi et effektivt, sunt og balansert trenings- og kostholdsopplegg tilpasset DEG og dine forutsetninger og behov. Vi legger vekt på at det skal være gjennomførbart og til å leve med over tid.

Mat- og treningsplan

Vi tilpasser alternativer og mengder til deg og dine mål.

Matplanen setter vi opp med mange alternativer til hvert måltid, med vekt på vanlig mat fra butikken.

Treningsplanen tilpasser vi til hvor du står i dag. Er du nybegynner holder det for de aller fleste med tre økter i uken. Har du trent mye før tilpasser vi mengdene til hvor du vil videre og hvor mye tid du har å trene på.

Vi følger deg opp de første fire ukene du bruker planen, og under oppfølgingsperioden har du også tilgang til coaching-gruppen vår på Facebook. Der får du raskt svar på mange vanlige spørsmål, kan innhente motivasjon, samt dele tips ogerfaringer med de andre vi coacher.

Som en del av oppfølgingen med coachen skal du hver uke sende inn en ukerapport. Coachen svarer deg med tilbakemeldinger, tips, råd og eventuelle justeringer som trengs å gjøres i kostholdet eller treningen for den neste uken.

Ukentlig oppfølging

Det ligger mye god motivasjon i å sende inn resultatene dine til oss og få tilbakemelding på dem – på den måten blir det enklere for deg å holde deg til programmet, og det blir lettere for oss å veilede og motivere deg.

I løpet av ukene vi følger deg opp, vil vi bli godt kjent deg og hvordan du responderer på kosthold- og treningsplanen vi har satt opp til deg. En ukentlig dialog gjør det mulig for oss å finjustere programmet slik at det fungerer helt optimalt for akkurat deg.

Pris og hvordan bestille

Skreddersydd kostholds- og treningsplan, inkludert fire ukers online oppfølging koster kr 5390 og kan betales med kort, Vipps eller via Klarna med:

Delbetaling

Faktura

Betalingsutsettelse

Etter dine fire første uker med coaching, kan du enten fortsette med opplegget på egenhånd frem til du har nådd målene dine, eller du kan fortsette med mer oppfølging (da til redusert pris på kr 1900 per måned).

NB! 
Aldersgrense for coaching er 18 år.
Vi coacher ikke gravide – men du er hjertelig velkommen etter barselstiden.
Vi coacher ingen med spiseforstyrrelse.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00