Dette kan du forvente etter 12 uker med coaching

Med skreddersydde planer fra StrongBody og oppfølging fra en av våre coacher ligger alt til rette for at du skal lykkes på veien mot det du ønsker å oppnå. Dersom du starter i dag, hvor vil du da være om 12 uker?

Om 12 uker fra nå kan du huke av på flere av punktene under. Les gjennom og se om noe frister!

1. Om 12 uker vil du ha et større og bredere kunnskap om kosthold.

Du vil ha et bedre og mer avslappet forhold til mat, helt uten ja- og nei-mat.

2. Om 12 uker vil du ha etablert gode rutiner og vaner for deg selv.

Disse skal vare livet ut, både for deg og din familie.

Kristin Vo er lege og coach i StrongBody.
Hun forteller hvor mye man kan oppnå på 12 uker.

3. Om 12 uker vil du være bedre rustet for å takle skader og sykdom som måtte komme.

Skader og sykdom kommer, men hvordan du er rustet både fysisk og mentalt har enormt mye å si.

4. Om 12 uker vil du ha bedre selvfølelse og sterkere mental helse.

Du er den aller beste til å ta ut ditt potensiale, men ofte ser man det ikke helt på egen hånd. Ved å lykkes med endringer, nå sine mål og etablere gode vaner, vil du bli styrket på alle områder.

5. Om 12 uker vil du ha bedre fysisk form og bedre helse.

Du vil være bedre rustet for å takle utfordringer i hverdagen og større muligheter til å spontant hive deg på aktiviteter og utfordringer.

6. Om 12 uker kan du ha bedre selvdisiplin som kan hjelpe deg på svært mange andre områder i livet.

Selvdisiplin er evnen til å fokusere og motivere seg selv til å utføre mål og handlinger under ledelse av andre eller seg selv. Med en gang du ser at dine handling får resultater og tar deg nærmere dine mål, vil evnen til å fokusere og motivere seg selv øke. Når du har lært deg teknikker for å lykkes ved å sette livet ditt i system, vil du få bedre kontroll på mange områder i livet.

Drømmen om å lykkes – hvorfor DU klarer det

Hver dag har du mulighet til å drømme om det du ønsker å oppnå, og det er du som avgjør når du starter din reise. Det som motiverer kan være håpet om mer energi og overskudd, eller ønske om og behov for en strukturert plan å følge i hverdagen.

Elaine Porsmyr oppfordrer alle til å gyve løs på drømmene sine. Kanskje er det ikke så
ubehagelig utenfor komfortsona som du tror?


Du avgjør hva du vil og hva som er dine målsettinger. Se for deg at du klarer dette. Når du en vakker dag (som kan være i nær fremtid) står der og har nådd det første delmålet ditt vil du spørre deg selv: Hvorfor har du ikke gjort dette før?

Her er coach Elaine Porsmyrs beste råd for å lykkes:

1. Våg å ta sjansen

Det var kanskje utfordrende å ta steget utenfor komfortsonen, men det var også verdt det.
Fremfor å tenke tilbake på alt det man skulle ha gjort, så har man heller kommet dit man ville. Hva har du å tape?

2. Prioriter deg selv

Det å kunne å prioritere seg selv kan hjelpe på en rekke områder i livet som jobb, familieliv, vennerelasjoner og mer. Det er ingen skam å ha behov for å sette av egentid, og det vil bidra til at du blir en bedre versjon av deg selv (som kollega, foresatt, venn – hva enn det måtte være).

3. Tørre å «feile» (livet er ikke perfekt)

Forstå at ikke alle dager og uker må være perfekte. Det er greit å finne alternative løsninger innimellom, og det handler om alt med måte i det store bildet. Selv om det ikke er 100 % hele tiden, så er det fullt mulig å få gode resultater. Ved å gjøre det beste ut av situasjoner og ta gode valg mesteparten av tiden, så vil man kunne komme i mål.

4. Unngå å utsette fordi det “ikke er riktig tid” å gjøre endringer på

Den perfekte tiden kommer aldri. Det kan alltid skje noe uforutsigbart, også om man er godt forberedt. Du vil lære at det alltid vil kunne være noe som skjer, enten det er en ferie, et bursdagsselskap, sykdom eller noe annet som griper inn i livet på en uforutsigbar måte. Dette bør ikke ha negativ innvirkning på resultater med de riktige verktøyene og god veiledning.

5. Alle små endringer/justeringer i hverdagen bidrar

Fremfor å la alt skli ut, så går det an å kontrollere det man fremdeles har en god oversikt over. Om du punkterer ett hjul på bilen, så drar du vel ikke frem kniven og skjærer opp de resterende tre også? Dersom et måltid blir annerledes en dag, så bør det ikke gå utover alle de andre måltidene. Det er mulig å trene hjemme hvis man ikke kommer seg på senteret.

6. Bygge mestringsfølelse

Du klarer mye med en plan som tar utgangspunkt i dine egne behov og preferanser. Planen passer deg og ditt liv, slik at du får oppleve god progresjon regelmessig.

7. Din livsstilsendring defineres av deg

Du lærer at det finnes mange gode alternativer på kostholdsfronten, at det å spise smart ikke betyr at man må spise kjedelig – og det viser seg at man ikke må tenke «ja/nei»-mat. Tenk, alt er lov! Ved å få inn rutiner på treningsfronten har dette nå en plass i hverdagen din på lik linje med tannpuss og søvn (uavhengig av om du trener hjemme eller på senteret). Trening er ikke et stressmoment, men et fint avbrekk. Du er mer bevisst på å bevege deg generelt ellers også, noe som på mange møter gjør hverdagen enklere. (f.eks. skrittmål).

8. Et realistisk syn på kroppslige endringer og kroppssammensetning

Kroppslige endringer skjer som et resultat av mer fokus på kosthold og fysisk aktivitet. Dette er ingen quick-fix, men en livsstilsendring. Alt arbeidet du legger ned er blitt en del av deg gjennom disse 12 ukene – og vil fortsette å være det i tiden fremover.

Da gjenstår det bare å ønske deg masse lykke til! Hvis du lurer på noe er du velkommen til å sende oss en mail, og du kan også lese mer om hvordan coaching med 12 ukers oppfølging fungerer.