Ikke les dette hvis du er sulten!

POV: Matplan er alt annet enn kjedelig. Nå har StrongBodys matplaner fått en hel haug med nye tilpasninger slik at du som kunde skal få en matplan tilpasset alle dine ønsker.

Mange av våre kunder gir denne tilbakemeldingen når de starter med kostholdsplan fra StrongBody: “Jeg ble så mett at jeg klarte ikke spise alt”.

Say what?! Og dette er kunder som i utgangspunktet trenger hjelp til å kontrollere inntaket sitt og vil ned i vekt. Hvordan er det mulig, hva er hemmeligheten?

Utvikler: Coach Gunnar Strand Jacobsen er hjernen
bak StrongBodys verktøy for matplan.

Skreddersydd verktøy

– Verktøyet vi bruker til å lage matplaner er skreddersydd for akkurat vår kundegruppe, forteller utvikler og coach Gunnar Strand Jacobsen.

Dette har skjedd over flere år, og hele veien har fokus vært på å utvikle proteinrike og mettende måltider for enhver smak. Tilpasninger for vegetarisk og vegansk kosthold har lenge vært mulig, samt ulike intoleranser, allergier og preferanser knyttet til blant annet type kjøtt og melk.

– Det siste nå er muligheter for å fjerne alt av ultraprosessert mat og E-stoffer som E407 (karragenan), forteller coach Gunnar.

I denne videoen (link) viser coachene våre hvilke retter som er deres favoritter – det trenger ikke være så avansert!

Elsker å lage mat: Coach Kristin Birkelund

Coachenes favorittretter

Mye av det som kjennetegner maten som gjerne kalles #strongbodymat, er matglede.

– Mat skal være en glede. Det skal smake godt, føles godt og helst også være morsomt å lage, mener coach og medeier Kristin Birkelund, som har bidratt med utallige oppskrifter til matplanene.

– Når jeg utvikler oppskrifter, tenker jeg på at det skal være enkelt å lage, falle i smak hos hele familien, barnevennlig, fungere i en hektisk hverdag, smake godt og inneholde “vanlige” ingredienser som man enkelt får tilgang til på butikken i nærheten av deg, sier coach Birkelund.

Hun påpeker at målet jo er at du skal spise mat du liker og trives med, og at jo enklere det er å lage i en travel hverdag, desto større sjanse er det for at man klarer å opprettholde og følge planen.

Vi har plass til deg

Om du er ny hos StrongBody og du har lyst til å teste deg på en mat- og treningsplan fra oss, hvor alle tilpasninger er gjort til deg og dine ønsker, behov og preferanser, så kan du lese mer om coachingen her. Håper å se deg i gjengen vår snart!

Matplan: Slik ser måltidene ut i StrongBody-appen. Når man klikker på de ulike alternativene får man full oppskrift og fremgangsmåte, akkurat som i en kokebok.