Nora (20) har coaching på studentbudsjett: – Det går helt fint!

– Jeg har lyst til å dele min reise for å inspirere andre og vise hva som er mulig med «enkle» tiltak i hverdagen, forteller den reflekterte vernepleierstudenten Nora. Etter at hun tok kontakt med StrongBody for coaching har hun fått et mye bedre forhold til mat og trening.

Nora har alltid spilt håndball og har vært vant med høy treningsbelastning.

– Jeg har slitt med å få i meg riktig mat, men har klart det jeg har villet selv om jeg har vært litt større, forteller Nora.

Kunne for lite

Da kneskaden kom og ble tett etterfulgt av korona, klarte ikke Nora holde seg så aktiv som hun ønsket, og hun innså etter hvert at den begrensede kunnskapen om mat og trening hindret henne i å leve slik hun ønsket.

– I mars 2022 kontaktet jeg Kristin Birkelund med mål om å lærte mer, gå ned i vekt, bli sterkere – og et hårete mål om å klare pullups, sier Nora.

Hun har det siste året hatt coaching av og på og jobbet hardt på egen hånd mellom periodene. På 10 måneder gikk Nora ned 16 kg fra startvekt på 87 kg og hele 16 cm i midja!

– Jeg klarte nylig min femte pullup, forteller Nora stolt.

En kunnskapsrik 20-åring

Og stolt har hun all grunn til å være. Fra å ha lite tro på egne evner og mulighet til å skape endring, har hun blitt en lettere og sterkere utgave av seg selv. Hun har sugd til seg all kunnskap og vet nå hvor viktig mat er for kroppen.

– Jeg har lært hvordan enkle grep kan gjøre så mye, og at man fortsatt kan spise store mengder med mat og samtidig ligge i underskudd og gå ned i vekt.

Verdien av styrketrening og hverdagsaktivitet

Det at man kan spise helt vanlig mat fra butikken så lenge man gjør bevisste valg har vært en aha-opplevelse for Nora. Hun har også hatt god nytte av å spise en proteinbar eller lignende hver dag for å dempe søtsug, samt at hun kan kose seg og “skeie ut”innimellom uten at det har noe å si, så lenge man gjør det med omhu.

– Jeg har også av coachingen lært at man ikke trenger å løpe hver dag for å gå ned i vekt, at man ikke må trene hver dag, men at noen styrkeøkter i uka er nok og at hverdagsaktivitet ofte er det som skal til!

– Stolt og imponert

Coach Kristin Birkelund forteller at det har vært en fryd å få coache Nora det siste året.

StrongBody online coach Kristin Birkelund
Coach Kristin Birkelund har hjulpet Nora.

– Hun har fra dag en av virkelig stått på og lagt ned en fantastisk innsats med å følge planene, noe virkelig har gitt resultater både fysisk og psykisk. Vi har og jobbet mye med dette med rett og nok mat og å finne den gode balansen, forteller Kristin.

Gjennom å finne en passelig mengde med trening og god mat Nora likte, ble programmene enkle for henne å følge i hverdagen og over tid, som igjen har resultert i en livsstilsendring som er skikkelig imponerende.

– Jeg er så stolt over innsatsen og jobben hun har gjort gjennom denne tiden og for at jeg fikk være med på denne fine reisen til en nå bedre hverdag med et bedre forhold til mat og trening, skryter coachen.

Hvis du vil la deg inspirere av flere som Nora, kan du lese mange kundehistorier her (åpnes i ny fane) eller følge StrongBody på Instagram. Om du vil lese mer om hvordan coaching med StrongBody fungerer, les her.