8 fordeler med online coaching

Å ha en personlig trener gir svært mange fordeler. Du har en person som er dedikert til å hjelpe akkurat deg på de områdene du ønsker å styrke deg selv. Her er noen fordeler med online coaching.

1. Geografisk uavhengig

Du kan enklere finne en coach som passer deg og dine behov ettersom du ikke er avhengig av at geografisk beliggenhet klaffer. Se alle våre coacher her.

2. Praktisk og fleksibelt

Ettersom oppfølgingen er digital, vil du utføre den uavhengig av hvor du/treneren befinner deg om dere er på ferie, hjemme, jobbreise eller annet. Dere kan kommunisere nærmest når som helst og sparer tiden det tar å planlegge og gjennomføre et fysisk møte.

3. Utvidet oppfølging og kompetanse

En trener online vil sette av mer tid til deg enn det man rekker i løpet av en time på gulvet på et treningssenter. Vurdering av teknikkvideoer, oppsett og oppfølging på matplan og mental coaching er bare noen blant mange fordeler med online coaching. En online coach detaljprogrammerer svært nøyaktig til hver kunde, og i StrongBody finnes et svært sterk og tverrfaglig team i ryggen på hver eneste coach for å sikre best mulig oppfølging av hver enkelt kunde.

4. Tilsidesetter begrensninger

For mange oppleves det tryggere og mer komfortabelt å kunne være fleksibel med tanke på tidspunkt og sted for trening og oppfølging av coach. Sosiale og fysiske begrensninger spiller mindre rolle. Vi mener at StrongBody = livsstilsmedisin!

5. Du kan trene hvor som helst

Hjemmetrening fungerer definitivt når man har online coach. Les gjerne artikkelen Hjemmetrening – funker det, da? for vårt syn på trening utenfor treningssenteret!

Det er mange fordeler med online coaching. Å kunne møte coahcen IRL er også fint
Det er mange fordeler med online coaching. Og det utelukker jo ikke at du kan møte coachen i levende live, heller! Dette bildet er tatt under StrongBodys weekend event i Oslo april 2023. Suksessen gjentas april 2024.

6. Økt åpenhet

Mange våger å være mer åpne med coachen sin når man primært møtes over nett. Det kan være enklere å dele følsomme temaer skriftlig enn muntlig, og dette er en klar fordel med online coaching.

7. Prisgunstig

Av mange fordeler med online coaching er kostnadsbildet særlig av betydning for mange. Mens en PT-time gjerne koster 1000kr per, kan online coacher tilby et mer prisgunstig produkt ettersom det er færre kostnader til blant annet lokaler involvert.

8. App og nettsamfunn

Det å ha matplan, treningsprogram og chat tilgjengelig i en app er kanskje en av de mest tydelige fordelene med online coaching. Ved å logge målinger, måltider og økter her gir deg en svart på hvitt-modell på fremgangen din. Supermotiverende og veldig verdifullt! I tillegg har man som kunde i StrongBody tilgang til en Facebook-gruppe med de andre kundene, hvor man kan utveksle erfaringer, motivere hverandre og hjelpe hverandre.

Hvis du lurer på noe vedrørende online coaching, er du mer enn velkommen til å skrive til oss. Du kan også se våre coacher her og følge StrongBody på Instagram for daglig inspirasjon og informasjon om fordeler med online coaching.