COACHINGPAKKE

Skreddersydd treningsprogram, kostholdsplan, samt 4 uker oppfølging hvor du sender inn dine resultater hver uke, så vi kan følge med på resultatene dine og eventuelt justerer planen din underveis for å sikre deg videre framgang.

kr 4,700

Bestill nåLes mer

COACHINGPAKKEVEGAN

kr 4,700

Bestill nåLes mer

COACHINGPAKKEMED PAR-RABATT

kr 8,400

Bestill nåLes mer

GAVEKORT

kr 500 – 4,700

Bestill nå

STRONGBODY WEEKEND

kr 3,500

Les mer

Vi tilbyr delbetaling, betalingsutsettelse, faktura og kortbetaling i samarbeid med Svea Finans.

Etter bestilling vil du motta en mail med link til vårt kundeskjema som du må fylle ut. Vi har dermed alt som skal til for å lage en skreddersydd kost- og treningsplan tilpasset dine mål og ønsker. Dersom noe er uklart vil vi ta kontakt med deg.
Vi tilstreber å levere din personlige coachingplan innen 7 dager etter du har sendt inn kundeskjemaet.

Vi har veldig stor tro på å forme kroppen ved hjelp av vekttrening. Vi snakker ikke nødvendigvis om å bygge store muskler (selv om vi kan hjelpe deg med det også, hvis det er målet ditt), men om å bli fit. Vekttrening kombinert med riktig kosthold er det som raskest gir deg en fit kropp.

Kjekt å vite før du bestiller:

Trening

Du må ha tilgang på et treningsstudio eller treningsutstyr hjemme (minimum treningstrikker og hantler/kettlebells). Du må være villig til å trene styrke tre ganger i uka (eller mer).

Kostholdsplanene

En av tingene som kjennetegner StrongBody er at vi baserer kostholdsplanene på helt vanlig mat du får kjøpt i din lokale matbutikk.

Kostholdsprinsipper

Vi hjelper deg med å finne en balanse i kostholdet hvor du kan kose deg og være sosial uten at det går på bekostning av resultatene du ønsker med treningen din.