6-barnsmoren Eva fikk en plan som funket for henne

Hun har alltid spist sunt og vært glad i å løpe, men helgene ødela for Eva. – Jeg trodde kabalen med å ha seks barn som skal følges opp ville ødelegge for at jeg kunne følge en plan, men det ble motsatt!

– Sommeren 2021 så jeg en reklame for StrongBody på Instagram. Det sto en dame på vekten. Hun veier for mye, sulter seg og trener jevnt hele uken, men når helgen kommer er hun sliten og overspiser. Når mandagen kommer veier hun enda mer enn uken før. Jeg forsto raskt at det der er jo meg, forteller Eva.

Det er jo helt genialt, hallo! Alt det lekre man kan spise, og så får man en sterk og sunn kropp som bonus, jubler Eva.

44-åringen startet å følge StrongBodys Instagram-konto. Etter litt ble hun enig med seg selv om at hvis andre kunne klare det, så burde det gå for henne også.

– Jeg fikk tildelt Emmeli Bang som coach. Det var perfekt match. Nå er jeg bare irritert for at jeg ikke visste om dette før, sier Eva.

Seks barn og trang timeplan

Eva var nervøs for at treningsprogram og matplan skulle bli umulig for henne å følge ettersom hun har seks barn som skal følges opp med skole og fritidsaktiviteter. 

– Men det var helt motsatt. Jeg fikk en plan som passet perfekt til meg, hvor det står hva og hvor mye jeg skal trene og spise. Det har alltid vært enkelt å følge, synes Eva.

Bildet til venstre viser Eva som har trent og spist bra i mange år, men uten å få resultatene hun ønsket seg. Bildet til venstre viser en sprek og glad 6-barnsmor som føler at den ungdommelige energien er tilbake.

Mat og trening i god harmoni

For henne ble en hektisk hverdag reddet av en plan som ikke var til å ta feil av. Hun var vant med å ha en stram timeplan, og det å få system på trening og mat gjorde hverdagen enklere.

– Nå føler jeg meg sprek og sterk og kjenner at lagrene i kroppen min er fylt opp. Jeg har lært at jeg kan kose meg hver dag med god mat og at mye trening ikke nødvendigvis er det beste. Det er programmet som teller og gir resultatene man ønsker, og det får man av en god coach!

– God til å planlegge

Coachen selv kan bekrefte at planlegging er en av Evas styrker.

– Det har vært helt klart for meg fra dag én. Hun er kanskje av de kundene jeg har hatt som har flest uker med “alle økter gjennomført”, utelukkende fordi hun er god til å planlegge, sier Emmeli.

Eva planlegger og prioriterer treningen selv i en hektisk hverdag, men det har likevel vært viktig at det ikke har blitt satt opp for mye og dermed vanskelig å få til å passe inn.

Coach Emmeli Bang har fulgt opp Eva.

Fire økter i uka

– Vi har derfor helt fra start holdt det til 3 styrkeøkter og 1 løpeøkt i uka, hvor alle økter kunne kjøres hjemme, sier coachen.

Emmeli som coach har utfordret Eva på belastning og terpet teknikk, og Eva har med det gått fra å trene med lettere hantler til nå å klare fem chins, over 100kg i hip thrust og kjøre push ups med 10kg ekstra på ryggen!

– Jeg bøyer meg i støvet – denne dama er helt rå, har lagt ned en imponerende innsats og jeg gleder meg enormt til fortsettelsen! 

Hvis du vil la deg inspirere av flere som Eva, kan du lese mange kundehistorier her (åpnes i ny fane). Om du vil lese mer om hvordan coaching med StrongBody fungerer, les her.