Jeanette (34) var ikke den mammaen hun ønsket å være

Jeanette hadde alltid vært smal og slank. Etter svangerskapet opplevde hun for første gang utfordringer med å trives i egen kropp. – Jeg var som en fremmed i min egen kropp. Energien var på bunn, og jeg fant ikke styrken til å ta tak i dette på egenhånd, forteller 34-åringen.

Jeanette var rett og slett ikke den mammaen hun ønsket å være.

– Jeg ønsket meg ikke bare kroppen min tilbake, men også energi og overskudd til å være den beste mammaen jeg kan være. Jeg visste at jeg behøvde hjelp for å nå målene mine og kontaktet derfor StrongBody. 

jeanette gleder meg til fortsettelsen
At Jeanette ikke følte seg vel i egen kropp var én ting, men enda viktigere var det at hun ønsket økt energinivå og overskudd til å være en god mamma. Bildene viser fremgangen etter 12 uker med coaching fra Marthe og Gunnar. 

Så ikke muligheter, bare begrensninger

Jeanette tok sats og startet sin endring senhøsten 2022. At det havnet i julen stoppet ikke henne fra å jobbe mot sine mål.

– Jeg er sjeleglad for at jeg kontaktet StrongBody. Nå ser jeg ikke lenger kun mine egne begrensninger, jeg ser også på hva som er mulig, forteller 34-åringen.

Hun sier at hun gleder seg til fortsettelsen og har utviklet seg stort både fysisk og mentalt.

– Jeg har fått en helt ny driv og har fått selvfølelsen min tilbake. Nå føler jeg meg tilfreds i egen kropp, og StrongBody har lært meg å trå ut av komfortsonen, sier Jeanette.

– Treningsprogrammet er hardt!

Som en dame med høye ambisjoner, var Jeanette engstelig at å gå sulten i kaloriunderskudd.

– Men det har jeg ikke vært. Matplanen har vært veldig grei å følge, med god, variert og mettende mat og frikalorier, presiserer hun.

På treningsbiten har hun også satt høye krav til seg selv, på lik linje med coachene Marthe og Gunnar.

– Treningsprogrammet er hardt, det skal jeg ikke legge skjul på. Men det er det som gir resultater! Med coachen i ryggen har jeg lært å trå ut av komfortsonen. Hvis jeg har vært usikker på noe, som teknikk, har jeg sendt video til coachen og fått tilbakemeldinger på utførelsen.

Jeanette har opplevd at coachene alltid har gitt henne svar på alle spørsmål og har vært der for henne hele veien.

– Det skaper trygghet, fremgang og motivasjon, synes hun.

marthe
Marthe Økland Martinessen coachet Jeanette i 12 uker.

Liker å se og lære

For første gang på årevis føler Jeanette at hun har energi og overskudd.

– Det er så gøy å se og lære hvordan man kan utvikle kropp og helse når man får de rette verktøyene, synes hun.

Coach Marthe Økland Martinessen forteller at Jeanette har stått på hver eneste uke, uansett hva.

– Jeg føler meg heldig som har fått coache den rå damen her! Hun har stått på for å få resultater over tid, og det er nettopp der nøkkelen ligger – å holde rutinene over tid.

– Å knuse de målene, selv som småbarnsmor, det klarer man med en vel gjennomtenkt plan, viljestyrke og god planlegging, sier Marthe.

Det har Jeanette bevist uke etter uke. I programmet sitt hadde hun tre styrkeøkter i uken, rom for en løpeøkt, samt økt fokus på hverdagsaktivitet og en kostholdsplan med mat som Jeanette liker.

jeanette mamma
Jeanette synes det er beinhardt å trene etter programmet hun har fått av sine coacher, men elsker resultatene det gir.

Hvis du vil la deg inspirere av flere som Jeanette, kan du lese mange kundehistorier her (åpnes i ny fane) eller følge StrongBody på Instagram. Om du vil lese mer om hvordan coaching med StrongBody fungerer, les her.