Leander (36) kom i form til bryllupet sitt – brudgommen fikk livsgnisten tilbake

Trebarnspappaens atletiske fotballkropp forfalt litt etter litt etter hvert som livet med flere barn tok mer og mer tid. Før bryllupet sommeren 2022 bestemte han seg for å finne tilbake til overskuddet og treningsgleden – og passe inn i den 10 år gamle smokingen!

– Jeg veide 85 kg for 10 år siden og kjøpte da en skreddersydd smoking, samtidig som jeg møtte min nåværende kone. Før bryllupet hadde jeg et hårreisende mål om å komme inn i den smokingen og skjønte jeg trengte noen som kunne pushe meg litt, forteller Leander.

Han tok kontakt med StrongBody og coachene Gunnar og Line, og de satte straks i gang med arbeidet mot den veldig tydelige mållinja: bryllupsdatoen.

– Jeg følte jeg ble sett og fulgt opp på en fantastisk måte, og de var gode motivatorer for at jeg skulle nå målet, sier den nygifte trebarnspappaen.

I form til bryllup
I form til bryllup: 22. juni 2022 fikk Leander endelig drømmedama – ikledd den 10 år gamle drømmesmokingen.

Deadline: Fire måneder frem

Han startet livsstilsendringen 7. februar 2022 og giftet seg 18. juni samme år.

– På disse 20 ukene gikk jeg ned 17 kg og 17 cm rundt magen. Og det viktigste av alt: Jeg kom inn i smokingen og fikk livsgnisten tilbake!

Ingen mening med trening

Leander var aktiv fotballspiller som ung, men forteller at han etter at barna kom til ikke hadde tatt seg tid til meg selv og kroppen sin.

– Jeg har ikke tenkt på hva jeg har trykt i meg, og trening har kommet og gått uten at det har vært noe spesiell mening med den. 

Aktiv: Leander har vært aktiv hele livet, men trente mange år uten mål og mening.

– Han gruset alle målene tross sykdom

Leanders coach, Line Celius, er meget imponert over innsatsen.

– Det var veldig gøy å coache Leander, fordi han var så ekstremt målrettet, synes Line.

Hun forteller at han hadde noen utfordringer underveis, blant annet en seig runde covid og en skade i ryggen, men klarte å holde fokus.

– Det ble ekstra viktig å holde motivasjonen oppe og la kostholdsbiten gjøre jobben gjennom sykdom. Det klarte Leander, minnes Line.

Klar for økt innsats

Leanders tenkemåte og levemåte er nå endret, og selv om det var fort gjort å gi seg selv en “velfortjent” pause etter den tøffe innsatsen før bryllupet, så er han motivert for et aktivt liv med kona Helene og ungene.

ronald sørensen
Ronald skal coache Leander i 2023.

– Etter flytting til Spania har noen av magekiloene kommet snikende tilbake etter litt mye sosiale settinger med cerveza og pan y aioli, innrømmer han.

– Men nå skal jeg jobbe på sammen med Ronald for å bli enda sterkere og mer utholdende!

Hvis du vil la deg inspirere av flere som Leander, kan du lese mange kundehistorier her (åpnes i ny fane) eller følge StrongBody på Instagram. Om du vil lese mer om hvordan coaching med StrongBody fungerer, les her.