Coach Madeleine (26): – Helt avhengig av gode vaner

Coach Madeleine Nimmons (26) har trent i ti år – og hele veien med psykisk helse som motivasjon. – Jeg trenger gode vaner for å trives som meg og fungere godt sosialt, forteller StrongBody-coachen.

– Jeg har siden ung alder erkjent betydningen av fysisk aktivitet og bevegelse. Som en person med en naturlig nevrotisk tendens, er jeg avhengig av gode vaner for å oppnå trivsel både for meg selv og for å fungere godt sosialt, sier Madeleine Nimmons.

Madeleine bruker styrketrening som arena for mestring både fysisk og mentalt.

På grunn av en stygg ankelskade og en utfordrende oppvekst begynte hun å engasjere seg i styrketrening i 2013. I løpet av denne tiårsperioden har hun etablert sunne matvaner og gode treningsrutiner.

– Treningen har blitt min terapi og et tilfluktssted hvor jeg kan gjenfinne meg selv, forklarer hun.

Ikke bare trening

Gjennom erfaring, psykologisk hjelp og psykomotorisk fysioterapi har Madeleine Nimmons også forstått betydningen av andre faktorer, som søvn og daglig aktivitet. Derfor er hun svært aktiv i sin daglige rutine.

– Jeg legger ned mye tid i fjellvandring både sommer og vinter, går turer og trener med hunden min. Jeg trives i en travel hverdag med
mange arbeids- og studieforpliktelser.

Følg Madeleine på instagram her

Mestring hver dag

På grunn av sin nåværende livsstil er det viktig for coach Madeleine å ha en kropp som fungerer optimalt også utenfor treningsstudioet. Hun
har mange ansvarsområder og har lært seg å strukturere hverdagen slik at hun kan oppnå alle sine mål.

coach madeleine

– Jeg opplever en følelse av mestring og livsglede hver eneste dag, og har et ekte ønske om å kunne hjelpe andre med å oppnå det samme.

Studerer fysioterapi

Som coach og PT er Madeleine er engasjert og dedikert i det hun gjør, og hun har utviklet en spesiell interesse for dette
feltet. Det er derfor hun har valgt å studere fysioterapi.

– Jeg håper å kunne være en inspirasjon for andre med det jeg har oppnådd, sier Madeleine.