Nina lever etter StrongBody-prinsippene 6 år etter: – En investering for livet

Som 23-åring benyttet Nina StrongBody for å lære mer om trening og kosthold. Seks år og to barn senere ser hun fremdeles på coachingen som en investering og har lekende lett brukt prinsippene til å komme tilbake i form etter to tunge svangerskap.

– Det var en investering for livet, og jeg er så glad og takknemlig for kunnskapen dere deler. Idag har jeg masse energi til barna mine, og elsker å trene og spise næringsrik og proteinrik mat, forteller Nina.

En investering for livet: Coaching med Strongbody
En investering for livet: Nina har benyttet kunnskapen fra StrongBody gjennom og etter sine to svangerskap.

Ville bli sterkere og mer kunnskapsrik

Nina kontaktet Strongbody våren 2017 fordi hun ønsket mer kunnskap om kosthold og trening.

– Målet var å bli sterkere, spesielt i øvelsene pullups og knebøy, forteller Nina.

– Jeg synes opplegget var helt supert, jeg var aldri sulten og spiste bare mat jeg likte. Det var i tillegg mange valgmuligheter på matplanen, og det gjorde det enkelt å holde seg til planen, synes Nina.

Hun var investert i å lære og få resultater og forteller at hun lærte utrolig mye på bare fire uker med coaching.

– Før trodde jeg på alle slags slankedietter og kardio fem ganger i uken, men nå vet jeg bedre, forteller Nina.

En lek å komme tilbake etter svangerskap

Nå, seks år senere, følger hun fortsatt StrongBody-prinsippene.

Det har vært en lek å komme tilbake i form etter begge svangerskapene med kunnskapen jeg fikk. Det er en investering for livet, uten tvil!

Investering for livet. Nina er klar for å komme i gang igjen etter fødsel
Fokus på helse og mestring: Her er Nina nybakt tobarnsmamma og klar for å komme i gang igjen med trening mens barna sover.

Gikk ned 30kg

I sitt første svangerskap veide Nina 80kg fire uker etter fødsel, og ved hjelp av det jeg lærte under coachingen gikk hun ned til 58 kg på 6 mnd, og var treningsmessig tilbake til der jeg slapp før graviditeten.

– I mitt andre svangerskap veide jeg 90 kg etter fødsel, og brukte 8 mnd på å gå ned 30kg. I dag har jeg masse energi til barna mine, og elsker å trene og spise næringsrik og proteinrik mat, sier den spreke tobarnsmoren.

Nina hadde henholdsvis 20 og 30 kg ekstra etter svangerskapene. Med fysisk aktivitet, trening og fornuftig kosthold kom hun tilbake til sin trivselsform relativt raskt.

Hvis du vil la deg inspirere av flere som Nina, kan du lese mange kundehistorier her (åpnes i ny fane) eller følge StrongBody på Instagram. Om du vil lese mer om hvordan coaching med StrongBody fungerer, les her.