149,-

per måned

Bli med i vårt
trenings­univers!

Nå lanserer vi StrongBodys treningsunivers, en app-tjeneste der du kan få tilgang til mange gode og populære treningsprogrammer for kun kr 149,- per måned!

Treningsprogrammene er utarbeidet av våre profesjonelle coacher med lang erfaring innen trening og kosthold. Til hver øvelse får du instruksjoner på video, slik at det blir enkelt å utføre dem riktig. Appen er utviklet slik at du kan loggføre øktene dine i appen; antall repetisjoner, vekt og sett per øvelse. På den måten holder du oversikt og kan sikre egen progresjon.

Enten du er nybegynner, topptrent eller noe i mellom, vil du garantert finne et treningsprogram som passer deg i StrongBody-appen! Programmene er elsket og anerkjente av våre brukere, og skaper resultater som både synes og føles på kroppen og formen. 

I tjenesten får du også tilgang til artikler, tips og råd til variert trening og fremgang. Abonnementet er ikke bindende, og kan avsluttes når som helst. 

Last ned appen og start din nye treningsreise med StrongBodys Treningsunivers i dag!

Programeksempler

Andreas nybegynnerprogram

Lavterskel treningsprogram for deg som vil komme i gang med treningen! Enkle og effektive øvelser som kan gjennomføres 2-3 ganger i uken.

Heavy duty

Et hardt “heavy duty” program som er inspirert av måten 6 x Mr.Olympia Dorian Yates trente på. Utviklet av StrongBody-grunnlegger coach Gunnar.

Hybrid-atlet styrketrening

Styrketreningsprogrammet som er perfekt å bruke i kombinasjon med kondisjonstrening. Styrketrening for hele kroppen med varierte øvelser. 

Bootybuilding med Andrea

Programmet for deg som ønsker å bygge større rumpe. Effektive og varierte øvelser som gir synlige resultater på bare noen uker!

Kom i gang etter fødsel

Enkelt og effektivt styrketrenings­program for deg som vil komme i gang med trening etter fødsel. Passer for både nybegynnere og viderekommende. 

Quickfix uten utstyr

Et program for deg som vil trene både styrke og kondisjon. Kan brukes alene eller sammen med et annet program. Krever ikke tilgang til utstyr.

StrongBody-appen: