Løp din første eller beste 10 km!

Vi er alle “born to run”, i alle fall om man ser på evolusjonen og våre forfedre oppigjennom. Og ettersom de færreste har for vane å løpe fra eller etter dyr på daglig basis, så er det stadig flere som bruker løping som ren rekreasjonaktivitet.

Hvis du har lyst til å bli glad i å løpe, men sliter med å finne mål og mening med løpingen din, kan vi anbefale at du sikter deg inn på å fullføre din beste eller første mil. 10-kilometeren er en milepæl for løpere på mange ulike nivåer, og vi har designet et løpeprogram som både fungerer for deg som ønsker å starte med løping, men også for deg som har løpt en del og som ønsker struktur og et mål. Vi lover ti uker med motiverende økter og inspirerende resultater.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til vårt gratis løpeprogram.

nyhetsbrev_lopeprogram_subs (#38)

*Ved å skrive inn e-postadressen din over og klikke på «Få gratis løpeprogram» samtykker du til at vi sender deg våre nyhetsbrev med gode tips og råd, samt informasjon om tjenester og tilbud, og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i bunnen av e-postene våre. For å lese vår personvernerklæring, klikk her.

Last ned gratisprogrammet løp 10 uker til 10 km!