COACHENE VÅRE


Gunnar Strand Jacobsen

Coach

Grunnlegger og eier av Kaliber Gym i Trondheim, er en av Norges mest kjente fitness- og kroppsbyggingcoacher, og var også blant de første i Norge til å starte opp med online coaching.

Hovedinteresser faglig: reduksjon av fettprosent, kosthold i forhold til god helse, vekttrening for hypertrofi (muskelvekst)

Line Celius

Coach

Eier av Kaliber Gym i Trondheim, PT og nest etter Gunnar den i StrongBody med lengst erfaring som online coach.
Certified International IFBB Fitness Coach
CPPC – Certified Pre- & Postnatal Coach

Line er spesielt interessert i dette med hvordan tankene våre kan jobbe for eller mot oss i vår jakt på en bedre kropp, bedre selvfølelse og et bedre liv. Dette tar Line tak i med klientene sine – som er jenter med alle slags utgangspunkt. Selv sier hun at hun «elsker å hjelpe kvinner uansett utgangspunkt til å bli den beste versjonen av seg selv, oppnå mestringsfølelse og ikke minst tro på at de kan klare å nå målene sine».
Nisje: Alt fra helt vanlige folk som ønsker en Livsstilsendring, fettreduksjon, muskelvekst, komme i form etter fødsel, til de som vil trene for å kunne stille i konkurranse.

Alltid på utkikk etter nye talenter som ønsker å stille i fitness.

Maria Ebeltoft

Faglig leder/Coach

Sertifisert PT v/Active Education.
Pågående bachelorutdannelse i ernæringsfysiologi hos Atlantis Medisinske Høgskole. 5 års erfaring med online coaching på fulltid, faglig ansvarlig i StrongBodys coaching team. Fitness coach og selv aktiv bodyfitnessutøver (Overallvinner Oslo Grand Prix)

Maria har lang erfaring med online coaching og hjelper både jenter og gutter og nå sine mål innenfor fettreduksjon, økt styrke og muskelvekst, endret kroppssammensetning og livsstilsendring. Hun er opptatt av at du på veien mot dine mål skal oppleve mestring og økt selvfølelse, at du skal etablere gode kost- og treningsvaner som lar deg opprettholde resultatene dine over tid og som samtidig vil bidra til en god helse og et godt energinivå.

Christine Kamphaug Gundersen

Coach

PT og Fitnessblogger kjent for iChristinesunivers.
Aktiv konkurranseutøver i Bikinifitness.
Startet selv ut som StrongBody-klient og har hatt en enorm utvikling over årene.

Vilde Waksvik

Coach

Dobbel Norgesmester i Bikinifitness

Med Vilde som coach kan du finne ut hva du er i stand til å klare fysisk og psykisk, og komme i ditt livs form! Kanskje har du en drøm om å stille i bikini fitness? Vilde har vært der du er, og kan lede deg gjennom hele prosessen.

Elisabeth Sletten

Coach

Elisabeth har jobbet som Personlig Trener og instruktør siden 2014. Pågående bachelorutdannelse i Fysioterapi ved University College Of Nord Jylland, Danmark.

Er på landslaget i Styrkeløft (knebøy, benkpress og markløft), og har gull og sølv fra NM.

Elisabeth har tidligere erfaring som idretts-assistent i Forsvaret, erfaring som håndballtrener, samt kurs i TRX og vektløftning.

Aline Skancke Olsen

Coach

Utdannet PT og aktiv konkurranseutøver i Bikinifitness

Er spesielt interessert i en varig livsstilsendring for å forbedre helse, energi og selvbilde til den vanlige mann/kvinnen i gata.
Byr mye på seg selv igjennom Instagram og Blogg, hvor hun ønsker å motivere flest mulig til å endre sin livsstil i riktig retning.

Sigurd Steen

Coach

Utdannet PT og jobber også som PT og fitnesscoach ved Kaliber Gym i Trondheim.

Aktiv Athletic Fitnessutøver – hvor han har vunnet både sølv og gull, samt gull i Nordisk mesterskap i innendørsroing.

Mats Edvartsen

Coach

Mats har bakgrunn som idrettsansvarlig i Forsvaret.
Han jobber til daglig fulltid som Daglig Leder, PT og fitnesscoach ved Kaliber Gym i Trondheim.
Han har konkurrert i Athletic Fitness og er også en aktiv og engasjert Fitness coach for andre utøvere.

Liv Kjos

Coach

Utdannet Personlig Trener v/Safe Education

Liv har 10 års erfaring med styrketrening. Hun har selv erfart overvekt på kroppen og gått ned nesten 30 kg.

Hennes lidenskap i tillegg til styrketrening, er å hjelpe andre til treningsglede, en sunnere livsstil og økt mestrings- og selvfølelse.
Hun har også en lidenskap for fitness og kroppsforming.

Emmeli Bang

Coach

Emmeli er utdannet Personlig trener v/ AFPT,  i tillegg til at hun også har en Bachelorgrad i Sykepleie, og jobber som sykepleier ved siden av coachingen.

Aktiv konkurranseutøver i Bikinifitness.

Lene Beate Kvalvik

Coach

PT og Online Coach

Lene Beate startet selv sin livsstilsendring og treningskarriere med online coaching for mange år siden, og har nå lang erfaring med styrketrening. Brenner for ekte treningsglede, som gir varige resultater, både mentalt og fysisk!

Aktiv konkurranseutøver i Bodyfitness.