COACHENE VÅRE


Gunnar Strand Jacobsen

Coach

Grunnlegger og eier av Kaliber Gym i Trondheim, er en av Norges mest kjente fitness- og kroppsbyggingcoacher, og var også blant de første i Norge til å starte opp med online coaching.

Hovedinteresser faglig: reduksjon av fettprosent, kosthold i forhold til god helse, vekttrening for hypertrofi (muskelvekst)

Line Celius

Coach

Eier av Kaliber Gym i Trondheim, og nest etter Gunnar den i StrongBody med lengst erfaring som online coach.
Certified International IFBB Fitness Coach
CPPC – Certified Pre- & Postnatal Coach

Line er spesielt interessert i dette med hvordan tankene våre kan jobbe for eller mot oss i vår jakt på en bedre kropp, bedre selvfølelse og et bedre liv. Dette tar Line tak i med klientene sine – som er jenter med alle slags utgangspunkt. Selv sier hun at hun «elsker å hjelpe kvinner uansett utgangspunkt til å bli den beste versjonen av seg selv, oppnå mestringsfølelse og ikke minst tro på at de kan klare å nå målene sine».
Nisje: Alt fra helt vanlige folk som ønsker en Livsstilsendring, fettreduksjon, muskelvekst, komme i form etter fødsel, til de som vil trene for å kunne stille i konkurranse.

Alltid på utkikk etter nye talenter som ønsker å stille i fitness.

Christine Kamphaug Gundersen

Coach

Fitnessblogger kjent for iChristinesunivers.
Aktiv konkurranseutøver i Bikinifitness.
Startet selv ut som StrongBody-klient og har hatt en enorm utvikling over årene.

Vilde Waksvik

Coach

Dobbel Norgesmester i Bikinifitness

Med Vilde som coach kan du finne ut hva du er i stand til å klare fysisk og psykisk, og komme i ditt livs form! Kanskje har du en drøm om å stille i bikini fitness? Vilde har vært der du er, og kan lede deg gjennom hele prosessen.

Emmeli Bang

Coach

Emmeli har en Bachelorgrad i Sykepleie, og jobber som sykepleier ved siden av coachingen.

Aktiv konkurranseutøver i Bikinifitness.

Anders Muren

Coach

Anders har drevet som online coach i to år før han begynte hos oss i StrongBody.
Underveis har han opparbeidet seg mange erfaringer på veien, ikke minst fra å selv ha erfart overvekt på kroppen. I løpet av 5 år har Anders transformert sin egen fysikk, han har gått ned hele 38kg samtidig som han har bygget en god del kilo muskler.
Han elsker styrketrening, nyter løpetrening og brenner for å hjelpe andre med å finne treningsglede og oppnå sine mål!

Anders er aktiv utøver innen Men’s Physique og aktiv langdistanseløper.

Andrea Isaksen Schmidt

Coach

Andrea har over 10 års erfaring med styrke- og utholdenhetstrening.
Hun er selv aktivt konkurrerende utøver i Bikinifitness.

Med Andrea som coach vil du oppleve stort engasjement for at du skal nå de målene du har satt deg, både fysisk og mentalt. Hun er opptatt av varige endringer, at aktivitet og ernæring skal være lystbetont, og er krystallklar på at ingenting er umulig når man kombinerer kompetanse med genuin interesse for endring.

Liv Kjos

Coach

Liv har over 10 års erfaring med styrketrening. Hun har selv erfart overvekt på kroppen og gått ned nesten 30 kg.

Hennes lidenskap i tillegg til styrketrening, er å hjelpe andre til treningsglede, en sunnere livsstil og økt mestrings- og selvfølelse.
Hun har også en lidenskap for fitness og kroppsforming.

Kristine Weber

Coach

Forfatter og matblogger på www.kriweb.no 

Dobbel Norgesmester og Nordisk Mester i Bodyfitness.
En av de første og største matbloggerne innen utvikling av sukkerfrie og proteinrike oppskrifter siden 2008. Har utgitt 5 sunne kokebøker.

Matglede og treningsglede er viktig, uansett mål. Kristine er opptatt av å balansere en sunn livsstil med travle hverdager, finne en egen vei og motivasjon slik at resultatene ikke bare kommer, men blir varige.

Lene Beate Kvalvik

Coach

Lene Beate startet selv sin livsstilsendring og treningskarriere med online coaching for mange år siden, og har nå lang erfaring med styrketrening. Brenner for ekte treningsglede, som gir varige resultater, både mentalt og fysisk!

Aktiv konkurranseutøver i Bodyfitness.

Aline Skancke Olsen

Coach

Aline er spesielt interessert i en varig livsstilsendring for å forbedre helse, energi og selvbilde til den vanlige mann/kvinnen i gata.

Byr mye på seg selv igjennom Instagram og Blogg, hvor hun ønsker å motivere flest mulig til å endre sin livsstil i riktig retning.

Elisabeth Sletten

Coach

Elisabeth holder på med en bachelorutdannelse i Fysioterapi ved University College Of Nord Jylland, Danmark.

Er på landslaget i Styrkeløft (knebøy, benkpress og markløft), og har gull og sølv fra NM.

Elisabeth har tidligere erfaring som idretts-assistent i Forsvaret, erfaring som håndballtrener, samt kurs i TRX og vektløftning.

Oda Vår Arnesen

Coach

Oda er opptatt av at sunn mat skal være smaksrikt og variert.
Selv er hun veganer, og har dermed egen erfaring og ekstra kompetanse når det gjelder både vegetar- og veganerkost, men hun coacher alle uansett kostholdsvalg.

Hun har hatt diabetes type 1 siden 2011 og har derfor god erfaring ifht hvordan diabetes går sammen med styrketrening og en sunn livsstil.

Sigurd Steen

Coach

Jobber også som PT og fitnesscoach ved Kaliber Gym i Trondheim ved siden av coachingen.

Sigurd har konkurrert i både Athletic Fitness og Men’s Physique – hvor han har vunnet både sølv og gull, i tillegg har han gull i Nordisk mesterskap i innendørsroing.

Mats Edvartsen

Coach

Mats jobber til daglig fulltid som Daglig Leder, PT og fitnesscoach ved Kaliber Gym i Trondheim.
Han har konkurrert i Athletic Fitness og Classic Bodybuilding, han er også en aktiv og engasjert Fitnesscoach for andre utøvere.