Våre coacher Vilde og Christine lanserer STRONGBOOTY!

«Vi er så stolte over det produktet vi har levert! Vi har slått sammen hodene våre og brainstormet rumpetrening. Vi er begge over gjennomsnittlig interessert i hvordan man mest optimalt kan trene rumpa og hvordan man kan gjøre det gøy og utfordrende.

I løpet av våre år i fitness og treningsbransjen har vi testet en hel del øvelser. Vi har rett og slett prøvd og feilet. Med disse programmene gir vi dere de beste kombinasjonene av øvelser vi synes er mest effektive og som brenner på den måten vi ønsker.

Det er også lagt fokus på å trene riktig for å få best utbytte av øvelsene så det er med gode forklaringer på hvordan man skal jobbe for å aktivere rumpemuskulaturen mange sliter mer å få kontakt med og hvordan man har fokus på “mind to muscle” som er forsket på og bevist at faktisk bidrar til økt muskelvekst!

Dette er første gang vi i StrongBody tilbyr kun treningsprogram og vi er så spente på hva dere syntes!

Det er 2 forskjellige programmer med 2 forskjellige nivåer slik at det er noe for alle. Programmene er designet med mest fokus på rumpe, men også det å få en gjennomtrent kropp med fokus på en feminin fysikk.

Dette er den beste julegaven du kan gi deg selv og en PERFEKT start på 2019! Det er begrenset antall – vi har kun 100 stk av hvert program tilgjengelig og you don’t want to miss it! Håper dere liker de!»