Kunderesultater


Carolyn Holvik, 33 år

Carolyn Holvik gikk ned over 40kg med StrongBody!!!

15 år om ikke mer siden sist jeg så tosifret på vekta!
TUSEN TAKK FOR GOD HJELP OG OPPFØLGING:-D

Er super stolt av meg selv nå! Og begynner virkelig å like meg selv mer og mer:-)

Janicke Selnes, 35 år

«Jeg er jo utrolig happy med å ha kommet så godt på vei, og dette gir virkelig motivasjon til å fortsette! Det er spesielt den individuelle tilpasningen til akkurat meg som gjør at dette fungerer i hverdagen-selv om ‘livet’ skjer’ Helt gull!!»

Anniken Rognås, 28 år

«Jeg må jo bare si at jeg hyller StrongBody og hadde aldri i min villeste fantasi trodd at MIN kropp kunne forandre seg så mye på så kort tid!»

«Etter tre graviditeter på 4 år så har jeg egentlig tenkt på kroppen min som «lost-case».
Nå tør jeg faktisk å tro på at jeg kan få en form som ser sunn og frisk ut, og som ikke skriker trebarnsmamma.
Jeg har ett godt stykke igjen før jeg er fornøyd, men nå som jeg ser tydelig fremgang er jeg komfortabel med meg selv. – og at det skulle være så enkelt å kombinere med familielivet er jeg sjokkert over! :-D»

Christine Skjemstad, 27 år

«Det jeg lærte av oppfølgingen med Strongbody var å spise den maten som gjør kroppen min lettere og sterkere, samtidig som jeg blir mett og koser meg. Jeg lærte at det er okei å ha en dårlig dag, eller ei dårlig uke. Det var greit. Jeg måtte bare nullstille meg til neste morgen. Jeg lærte meg at man må ikke trene 3 timer hver dag for å få de resultatene man ønsker. Jeg fikk rett og slett den perfekte oppskrift som var tilpasset meg, og veiviser til en livsstil som ikke må være en evig diett.»

«I 2015 fikk jeg matplan, treningsplan og oppfølging fra Strongbody. Jeg gikk ned mange kg og cm. Hadde aldri følt meg så bra før. Kroppen var sterk og sunn. Et år etterpå hadde jeg veldig mye på timeplanen og prioriterte ikke treningen. I år bestemte jeg meg for å ta nytt tak i meg selv etter å ha sett kroppen forfalle. Jeg hadde denne gangen kunnskapen i hodet. Jeg benyttet meg av alt jeg hadde lært under oppfølgingen fra Strongbody, alt fra mat som passer meg og hva jeg liker til treningsøkter som er morsomme og motiverende. Bare to måneder senere, mars 2018, er det synlige resultater. Jeg føler meg helt fantastisk, kroppen er lettere, kroppen er sterkere, og hodet mitt liker den nye livsstilen.

Jeg vil alltid være evig takknemmelig for alt dere lærte meg. Kommer nok tilbake en dag igjen for ny oppfølging med nye mål»

Camilla Hammervold, 25 år

«Jeg har virkelig fått et annet syn på mat. Mat er min venn og ikke min fiende. Før trodde jeg løsningen var å spise mindre ikke mer. Jeg har aldri følt meg så bra som jeg gjør nå! Mye mer energi og mye mindre smerter. Jeg setter utrolig pris på all hjelpen jeg har fått til nå av dere!»

Ingunn Hauge, 40 år

«Jeg er virkelig fornøyd med coachingen hos dere! Dette må være av de beste investeringene jeg har gjort! Det er såååå gøy å se fremgangen, så jeg skal fortsette på dette opplegget.

Det har aldri vært så gøy og trene før, så blir bare mer og mer motivert for å få bedre resultater. Og det samme gjelder kostholdet. Det er så gøy å være på kjøkkenet, og teste nye oppskrifter som smaker så godt, som samtidig er bra for kroppen og helsa!»

Charlotte Enersen, 30 år

«Kan jeg bare få takke dere i StrongBody for hva deres coaching har gjort for meg? Dere ble min utvei til å spise meg frisk da jeg var i ferd med å utvikle diabetes type 2. Dere var inngangsbilletten min til en ny, sunn og aktiv livsstil. Nå er helsen bra, og glukosebelastningstesten har vært helt normal etter at jeg begynte på planen.»

«Uten deres coaching hadde jeg aldri lært så mye om meg selv. Det er 2 år siden jeg fikk kosthold og treningsplan fra dere. Etter de første 6 ukene har jeg fortsatt på egen hånd. Tusen takk for at dere har fått meg til å endre livsstil!

Matplanen deres kontra andre jeg har sett er at dere har mye vanlig mat, og ikke minst god mat som man kan kombinere i mange varianter!»

Kvinne, 27 år

«Hurra for ettårsdag!
Tenk at det er et ÅR siden. Jeg visste ikke noe da og vet så MYE nå.

Et bra kosthold, over 150 treninger, 23,5 kg og 79 cm skiller mellom bildene.
Når jeg så bildene fra i dag tenkte jeg at den kroppen er fin og det har ikke skjedd på mange ÅR. Så takk for det!»

«Jeg fulgte StrongBody-planen til punkt og prikke fra midten av februar til august og gikk ned ca.18 kg på den tiden. Etter det har jeg «normalisert» livet mitt etter StrongBodys prinsipper og gått sakte men sikkert ned de siste kiloene over en lengre periode. Men det er det som funker – hvertfall for meg. Nå er jeg ikke «redd» for at jeg skal falle tilbake til gamle vaner, for dette er livet nå.

Tusen takk for hjelp og støtte underveis!»

Grete Vignes, 40 år

«Det er utrolig at jeg som 40-åring skulle klare dette«

Synnøve Larsen, 21 år

«Jeg er helt sykt fornøyd med opplegget deres og kan ikke få forklart hvor mye dette har forbedret både selvtillitten min og hvordan jeg føler meg (både utseendemessig og fysisk). Jeg har anbefalt strongbody til så mange som har ønsket å stramme opp eller gå ned litt i vekt, og de er like overrasket over hvor bra det har fungert.»

Det er litt over ett år som skiller disse bildene.

Janne Einangen, 25 år

Janne gikk ned i overkant av 30kg i løpet av 10 mnd, samtidig som hun bygget muskler.

«Å få hjelp fra StrongBody er det beste valget jeg har tatt! Hadde aldri klart å oppnå de resultatene jeg har fått, om jeg ikke hadde kjøpt kostholds og treningsplan fra dere. Morsomt når man kan finne frem klær man har lagt bort for at de var for små, og som nå er for store!? Jeg føler meg så mye bedre med meg selv! Mat og trening er ikke ett «ork», det er en rutine og en vane.»

Robert Oksvoll, 24 år

Robert mistet 44cm fordelt på 4 målepunkter gjennom 8 uker coaching.
Gjennom samme periode økte han med 12,5kg i benkpress, 25kg i knebøy og 35kg i rumenske markløft.

«Dette har blitt en livsstil så føler ikke akkurat at jeg er på diett. Har ikke lyst på den samme usunne maten som jeg tidligere hadde lyst på.»

Kvinne, 27 år

«Det som jeg synes er ganske kult er at det kanskje er et par mnd siden jeg sluttet å følge matplanen slavisk, så nå spiser jeg av de samme matvarene – bare litt mer som det passer meg og det jeg har lyst på. Og det funker! Det er godt å se for da blir det ikke skummelt når jeg når målet mitt og skal spise «normalt» igjen (som nå er blitt den maten jeg spiser hver dag).»

«Today’s a good day for jeg har nådd et nytt mål: – 20 kg!!!
Det tok 31 uker det og DET er ganske så bra! Faktisk har jeg mistet 70 cm!»

Mari Lieskar, 24 år

«Jeg ville bare igjen takke. Den treningsgleden og selvtilliten jeg sitter med i dag kan ikke sammenlignes med noe.»

«Jeg tar ikke mål av kroppen lengre, men jeg måler form i livsglede, energi, overskudd. Tusen takk for god hjelp da. Du hjalp meg å støpe grunnmuren, så har jeg bygd resten selv. Hilsen jenta som løfter tyngre enn hun noen gang trodde var mulig og spiser som en hest»

Therese Lium, 26 år

«Æ må bare få si tusen tusen takk for oppsette som æ fikk for 1 1/2 år sia:)
I mellomtia har æ gått gravid men har alikavell prøvd å holde planen så godt det har latt seg gjøre:) sender deg ett før og etter bilde.
Igjen tusen tusen takk hadde aldri klart dette uten strongbody»

«Nå er lillemor 1 år på mandag og jeg er 25 kg lettere enn før jeg ble gravid:)
Utrolig stolt av å kunne se slik ut etter mitt 4. svangerskap»

Sarah Tolaas Barø, 22 år

«Har aldri følt meg så bra til kropp og sinns, som etter jeg begynte med Strongbody coaching.
Er utrolig hvor mye hjelp og støtte man får til å nå sine mål om å bli en bedre utgave av seg selv. Jeg er superfornøyd og takknemlig over all hjelpen jeg har fått, og kommer til å fortsette med dette fremover.»

Ett år skiller disse bildene.

«På bare kort tid har jeg blitt mye tryggere på meg selv og ikke minst sett resultater jeg før bare kunne drømme om. Anbefaler virkelig å ta kontakt med denne fantastiske gjengen om dette høres ut som noe du kunne tenke deg å prøve.»

Anne-Lill Saarento, 31 år

Fra «fit» til Fitnessutøver på 1,5år
«Jeg er evig takknemlig over alt strongbody har lært meg og alt jeg har fått lov til å være med på. Jeg er så stolt over meg selv og anbefaler strongbody til alle som kunne tenkt seg hjelp ifhl til mat og trening. Tusen takk!»

«Jeg var jenta som løp mil etter mil. Etter to svangerskap og syv år med løping hadde alle kurver forsvunnet og jeg følte meg flat.

Jeg kontaktet strongbody og fikk etter kort tid tilsendt matplan og treningsprogram. Det som overrasket meg mest var hvor mye jeg måtte spise for å oppnå mitt mål, som var å forme kroppen og bygge en sterkere fysikk.

Hos en småbarnsfamilie skal ingenting ta mer tid enn nødvendig og liten tid tar det heldigvis – helt ubetydelig faktisk. Matplanen fra strongbody består av matvarer hele familien har godt av. Hos oss spiser alle det samme.. Jeg vil si at dette i bunn og grunn er en nokså enkel livsstil. Jeg kan ærlig si at jeg har blitt «venn med kroppen og venn med maten». Økt forbrenning er bare en liten fordel av alt det positive denne livsstilsendringen har ført med seg. Jeg er en gladere og tryggere person nå, og helt klart lettere å være samme med.»

Kristin Marie Drilen, 25 år

Kvinne, 25 år

To år tidligere hang livet til Kristin Marie Drilen i en tynn tråd, da lå hun i koma. Hun våknet opp etter 3 uker, magen var svellet opp og fylt med veske slik at huden var sprukket, og resten av kroppen var skinn og bein. Tiden etter ble en kamp mot sykdom, etterfølgende vektoppgang pga medisinering, og for å få tilbake styrken i kroppen sin. Da hun startet hos StrongBody var det å kunne løfte en 4kg manual en umulig oppgave, og hverken vi eller hun hadde vel så veldig mye forventninger til fremgangen, målet var mer å greie å komme i gang, få til NOE.. små musesteg..
Men etter 8 uker – ikke bare er det synlig fremgang her, men fra å greie omtrent null vekter, hadde hun passert 100kg i beinpressen!

«Strongbody har gjort mye mer enn de aner for livet mitt. Jeg fikk en kickstart på det nye livet mitt. Jeg har prøvd mange treningsprogram og kostholdsplaner før men ingen har hatt så raske resultater som denne. Alt er mye mer personlig, de tar seg god tid til å bli kjent med deg som person, og tilpasser hele programmet fra dag en og underveis for å få alt til å falle på plass. Nå er det ikke slik at man kan bare ta kontakt med en personlig trener å forvente at alt arbeidet og alle resultatene kommer helt uten videre, man må virkelig jobbe hardt å utføre alt arbeid selv. Men riktig veiledning hjelper utrolig mye. Helt siden jeg startet med treningen og endret kostholdet så har prøveresultatene mine gått rette veien, mens før jeg startet så var de mye opp og ned. Det bør vel være bevis nok i seg selv.

DU må gjøre det, DU SKAL ikke gi opp. Livet er ikke tapt før det faktisk er over, og så lenge helsa tillater det så kan du trene deg, kanskje ikke alltid helt frisk, men avsolutt MYE friskere.»

Elisabeth, 20 år

«Har fulgt kostholdet ganske bra, og har opplevd utrolige resultater. Jeg vet at vekt ikke er et mål, men jeg er en jente på knappe 158 cm og har fra september til desember gått ned 8kg samt ekstremt mange cm.
Har ingen spesifikke mål, men skal slenge med eg bilde som sier mer enn tusen ord! Jeg vil bare si tusen takk for at dere inspirerer og motiverer på sosiale medier og tusen takk for en super plan jeg fikk som fungerer helt optimalt! Jeg har aldri vært sterkere eller fitere enn jeg er nå!
Stå på! Dere gjør en kjempe jobb!
Stor hilsen fra en veldig motivert og veldig sterk Elisabeth»

Ingvild Elvestad, 23 år

«Jeg tok kontakt med StrongBody og det har forandret livet mitt.
Som alenemor ble det tidligere veldig mye kjapp og dårlig mat. Nå prioriteres enkel mat som er sunn.
Jeg tar meg tid til å trene 3 styrkeøkter i uken og det har forandret kroppen min på bare få uker.

Jeg kunne definitivt ikke vært for uten tilbakemeldingene, oppfølgingen og det opplegget som jeg har fått!»

Kathrine Moan Teigen, 25 år

«Før jeg startet som kunde hos Strongbody så hadde jeg lite kunnskap om trening og kosthold. Jeg syntes det var veldig vanskelig å vite hvordan jeg skulle trene og spise for å oppnå resultater.

Etter å ha blitt kunde hos Strongbody og fulgt opplegget de har laget til meg så har resultatene kommet uke etter uke, og jeg får stadig resultater. StrongBody har virkelig forandret livet mitt til det positive! De vet virkelig hva de holder på med! Jeg føler meg endelig komfortabel i egen kropp og gleder meg hver gang til å gå på trening!

Jeg anbefaler StrongBody på det sterkeste og har anbefalt dere til mange av mine venner! Det har aldri vært et problem for meg å gå på denne dietten. Det er så mye variert mat å velge mellom så jeg går aldri lei! Jeg gleder meg masse til veien videre!
Da jeg kontaktet Strongbody for første gang så fikk jeg gode svar på alt det jeg lurte på, jeg følte virkelig dere tok dere god tid til å svare meg og jeg følte at dere ville hjelpe meg. Det har betydd mye for meg!

Tusen takk Strongbody!»

Sverre Martin Flønes, 32 år

«Å ta kontakt med StrongBody er det beste valget jeg har tatt noen gang! 🙂 Etter 12 uker hadde jeg mistet ca 33cm på mine bestemte mål og gått ned ca 5.5kg.
Mistet 15cm på mage for å nevne noe! 🙂

I hele perioden har jeg også spist mye mer enn jeg har gjort tidligere. Drømmetilstand kan man trygt kalle det. Jeg følte meg i supergod form og hadde mer energi enn på mange år. Hadde også gått opp mye i styrke i nesten alle øvelser!

Jeg har fått et helt nytt syn på mat, og hvor mye god mat man kan spise på diett. Kunne jo spise helt vanlig mat! 🙂 Bare det å kunne ha så mange valg å velge mellom gjore jo dette til enn lek. Det har også vært mange helsefordeler med å gå på denne kostplanen. Jeg jobber offshore og tar helsetest hvert andre år. Når jeg tok den nå så var den veldig bra i forhold til sist:) Kan på det sterkeste anbefale StrongBody uannsett formål for kroppen.»

Før og etter bilder