KARTLEGGINGSSKJEMA

Spørsmålene i skjemaet hjelper oss å lage en best mulig plan for deg. Svar grundig og få med alle viktige ønsker, men skriv kort og presist i den grad det lar seg gjøre.

MÅLSETNINGENE DINE

Å miste kroppsfett kan foregå på to måter:

  1. Spise i kaloriunderskudd slik at du går ned i vekt. Du kan som regel fortsatt bygge muskler samtidig, men ved kaloriunderskudd mister du fett raskere enn du bygger muskler, slik at vekten går ned. Fordel: du får av fettet raskere. Dette er forøvrig den eneste måten som fungerer godt for de som allerede har veldig mye muskelmasse eller som har så mye kroppsfett at å miste det uten å gå ned i vekt er urealistisk.

  2. "Recomp" (recomposition / omfordeling av kroppsmasse). Da holder vi vekten i ro, og du bygger muskler og mister fett i samme tempo. Dette tar lenger tid, men du kan spise mer og vil oppleve mer energi og overskudd underveis. Viktig å huske: hvis du eksempelvis har 5kg fett å ta av, men vil holde vekta i ro mens du tar det av, må du bygge 5kg muskler. Det kan ta årevis hvis du ikke er ren nybegynner, så denne metoden passer best for dem som har stort potensiale til å bygge muskelmasse. Enten fordi de ikke har trent så mye før, eller fordi de har hatt avbrekk fra treningen.

MOTIVASJON, VILJESTYRKE, FORVENTNINGER og TIDLIGERE ERFARINGER

0
0

TRENINGSBAKGRUNN og NÅVÆRENDE FORM

Hva klarer du 5 reps med i følgende øvelser? (Estimer hvis du ikke vet det nøyaktig)

DIN LIVSSITUASJON

0

SØVN & STRESS

HELSESITUASJON, SKADER, ALLERGIER, INTOLERANSER

ØNSKER & PREFERANSER for TRENINGEN

PREFERANSER for KOSTHOLDET

* Proteinpulver kan virke litt ekstremt for noen, og mange er kanskje fristet til å krysse vekk proteinpulver fra listen. Men faktisk er det slik at gjennom å være villig til å drikke proteinpulver så får man mulighet til å spise mer vanlig mat utenom. Uten proteinpulver må man i stedet spise mer proteinrik mat utenom, som kjøtt, fisk eller magre meieriprodukter, og dermed får man litt mindre handlingsrom i planen.

Dessuten: selv om du ikke liker proteinshaker kan det hende du liker proteinpulver i pannekakerøre, grøt og slike ting

Opplever du problemer? Kopier med denne teksen når du sender oss en mail: