Jobb som coach i StrongBody

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter.

Brenner du for å hjelpe andre med å lykkes? Har du den energien og drivkraften som skal til for å selv lykkes? Du må være en positiv ildsjel med motivasjon til å gjøre en forskjell. Du må evne å sette deg inn i hvordan andre har det, motivere, være tilgjengelig, og være både en god fagperson og et medmenneske. Det er hardt arbeid og ofte lange dager. Til gjengjeld får du en unik mulighet til å hjelpe andre, til å ha en svært fleksibel arbeidshverdag, høy grad av autonomi og mulighet til å tjene godt. Med StrongBody-teamet i ryggen har du uendelige muligheter.

Vi er på utkikk både etter deg som har god faglig tyngde innen alt fra ernæring, idrett og treningslære, bevegelsesvitenskap, medisin, klinisk helsevitenskap, eller andre relevante fagområder, og etter deg som er influencer, motivator eller dyktig markedsfører. I korte trekk er vi til enhver tid ute etter folk med kunnskap som komplementerer den vi har fra før i selskapet, og etter deg som kan styrke den profilen vi allerede har.

Jobben er provisjonsbasert og du bør ha potensiale til å hente inn din egen kundemasse etter hvert, eksempelvis gjennom sosiale medier. Du bør ha forståelse for at dette krever hyppig markedsføring, og at det å bygge seg opp til ønsket kundemasse kan ta tid. Vi har flere hos oss som har gjort dette før og som kan hjelpe deg med gode råd og vink.

Uansett hvilken bakgrunn du har så vil du gjennomgå et solid opplæringsprogram når du starter hos oss, innen både kosthold, treningslære og rådende best practices i StrongBody. StrongBody er en kunnskapsbedrift, og som coach hos oss får du del i all kompetansen og erfaringen de forskjellige coachene våre innehar. På jevnlig basis flyr vi alle coachene opp til Trondheim for samlinger, workshops, team-building og seminarer, og vi vektlegger godt miljø innad i selskapet, både faglig og sosialt.

Gjennom å jobbe i et stort firma har du alltid en kollega du kan spørre når du møter en ny problemstilling, og vi har systemer på plass som hjelper deg å håndtere alle situasjoner du støter på i jobben med å hjelpe klienter.

Om selskapet

StrongBody er et online PT-firma grunnlagt av de første i Norge som begynte med online coaching. Coachingen vår er bevisbasert. Det betyr at forskning gir oss det store bildet; prinsippene vi jobber etter, og så bruker hver enkelt coach vår samlede erfaring for å tilpasse programmer til den individuelle klient.

På mange områder innen trening og kosthold så er det fortsatt gjort for lite forskning, slik at PT’er og coacher må basere seg nesten utelukkende på erfaring når de jobber med disse problemstillingene. Da kommer StrongBody-teamets svært lange erfaring til nytte. Vi har drevet treningsstudio siden 2002, coachet toppidrettsutøvere innen boksing, MMA, kroppsbygging og fitness, og har passert 5000 klienter med skreddersydd online oppfølging.

Lev drømmen med jobb i StrongBody

Online coach er en fleksibel og godt betalt jobb som gir deg muligheter du ikke ville hatt i andre jobber. I tillegg har du tilgang på noen av de beste hodene i landet innen trening og kosthold, slik at du kan få coaching selv også, av kollegaene dine.

Gjør som Sandra Jokic som kombinerte jobben med å leve ut fitness-drømmen. Med kollega Gunnar som coach gikk hun helt til topps internasjonalt i bikini fitness mens hun jobbet i StrongBody, med både VM-gull og proffkort i IFBB. Hun reiste verden rundt og konkurrerte, samtidig med at hun jobbet fulltid med coachingen. Har du en laptop og en internettforbindelse kan du i StrongBody jobbe fra hvor som helst i verden.

Eller hva med Christine Kamphaug, som for 3 år siden aldri hadde trent før. Etter en tøff periode i livet fant hun lidenskapen i trening og sunt kosthold og la om livsstilen. Hun startet blogg og Instagram for motivasjon. Hun ble Strongbody-kunde fordi hun hadde et mål om å stille i fitness og interessen ble så stor at hun også tok PT-utdanning. Nå jobber hun fulltid som coach, og hjelper andre gjennom den samme reisen hun selv har tatt. I tillegg til coachingen har hun over 40.000 følgere på instagram som hun inspirerer hver dag.

Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Kanskje du er vår neste suksesshistorie?

Hvis du mener du kan være den rette til å jobbe med online coaching gjennom StrongBody så ta gjerne kontakt med oss på epost

Skriv til oss

info@strongbody.no

Vi er også på utkikk etter:

StrongBody Ambassadør

Vi er ute etter deg som:
Er glad i å være kreativ på kjøkkenet
Tar fine matbilder
Er glad i en utfordring
Er en sprudlende sjel

Du trenger ikke ha mange følgere fra før hvis du har egenskapene nevnt over her, så kan vi hjelpe til å bygge deg større.

Sjekk ut noen av våre nåværende ambassadører på instagram:
@josefinehaegeland
@sunn.student
@inemarielillejord
@celfo
@renathehenriksen

Våre ambassadører får gratis online coaching til en verdi av 4500 kroner første måneden, og deretter oppfølging til verdi av 1500 kroner per måned så lenge samarbeidet varer.

Ta gjerne kontakt om du tror du kunne passet til dette, og send oss gjerne en epost hvis du lurer på noe.

Skriv til oss

info@strongbody.no