HVORFOR STRONGBODY

Hvorfor velge StrongBody?

Erfaring

Alle som jobber i StrongBody har selv vært gjennom alt det vi lærer bort. Noen av oss har slitt med fedme og vært gjennom nøyaktig det samme som mange av kundene våre gjennomgår, andre av oss har toppet formen til det ytterste og vunnet store mesterskap innen fitness.

En viktig del av vår coaching er å vise at det er mulig å nå målene sine uten å måtte trene 7 dager i uken og kun spise torsk og brokkoli. Vi vil hjelpe våre klienter med å se verdien i egen innsats, være stolte av seg selv og kjenne på mestringsfølelsen av å lykkes – og at man faktisk kan nyte litt ekstra helgekos uten å få dårlig samvittighet eller ødelegge resultatene.

Vi hjelper deg med et nytt syn på trening og kosthold som er sunt og varig. En balanse som gjør at du lykkes over tid fremfor en ekstrem «quick fix»-kur man ikke klarer å leve med.

Erfaring med å coache andre: StrongBody er tuftet på erfaringer vår grunnlegger Gunnar har gjort gjennom 15 år som gymeier og en av Norges fremste fitness-coacher, kombinert med at vi nå er inne i vårt niende år med web-basert coaching, der vi har passert 5000 klienter som har hatt én-til-en oppfølging med oss.

Ofte vet vi innerst inne hva som skal til for å nå målene våre, det vanskelige er å gjennomføre det i praksis. Derfor er det viktig at både kostholdet og treningsopplegget er gjennomførbart for deg over tid. Harde opplegg som du kun greier å følge i en kort periode har lite for seg. Her er noen faktorer som påvirker om du vil klare å følge opplegget over tid:

  • At maten metter slik at du klarer å holde sultfølelsen mest mulig i sjakk
  • At maten ikke er for sær eller smaker vondt
  • At maten er næringsrik og variert, slik at du ikke får mangler eller blir matlei
  • At trening og diett gir gode resultater, slik at du opprettholder motivasjonen
  • At treningsopplegget ikke krever mer av deg enn du faktisk har tid til
  • At det er rom for å kunne spise utenfor planen på en spisekveld der man kan kose seg med noe ekstra

For oss er det viktigste at du lykkes med dine mål og at vi gir deg verktøyene og oppfølgingen du trenger for å kunne lykkes over tid. Ved å investere i en StrongBody-plan investerer du i egen helse og du får bredere kunnskap om kosthold og trening som du tar med deg resten av livet. Vi praktiserer ikke ekstreme dietter, for den beste kostholdsendringen er den du klarer å følge over tid.

Forskning

Vi i StrongBody er ikke forskere selv, vi er praktikere. Vi er flittige lesere av alt som kommer ut av relevant forskning og litteratur. I tillegg til å lese bredt det som kommer ut av forskningsrapporter innen fedme, kosthold generelt, protein, kosttilskudd, styrketrening generelt, motivasjon og andre temaer, følger vi et knippe av de fremste formidlerne av forskning innen disse temaene tett.

I StrongBody vier Gunnar stort sett all sin tid til denne biten. Han bruker mye tid på å formidle det han plukker opp videre til de andre coachene i StrongBody, og til å hele tiden videreutvikle planene våre.

Selv om det i dag forskes mer enn noensinne på alle mulige temaer innen både kosthold og trening, er vi mennesker så forskjellige at mange av svarene som forskningen gir er mest nyttige på gruppenivå, og ofte mindre nyttige på individnivå. Av den grunn er det selv i 2019 mye innen kosthold og trening som fremdeles er mer «kunst» enn vitenskap, og nettopp derfor er erfaring så viktig – og der kommer vi inn i bildet. Vi har forandret livet til over 5000 klienter siden oppstarten i 2011.

COACHINGPAKKE

Skreddersydd treningsprogram, kostholdsplan, samt 4 uker oppfølging hvor du sender inn dine resultater hver uke, så vi kan følge med på resultatene dine og eventuelt justerer planen din underveis for å sikre deg videre framgang.

kr 4,700

Bestill nåLes mer

COACHINGPAKKEVEGAN

kr 4,700

Bestill nåLes mer

COACHINGPAKKEMED PAR-RABATT

kr 8,400

Bestill nåLes mer