HOLD DEG AKTIV I FERIEN

Det skal ikke mye inaktivitet til før din hardt ervervede muskelstyrke og kondisjon tar et svalestup. Hvis ferien din består for det meste av å ligge under en parasoll og nyte late dager er det veldig lurt å bryte opp dagen med litt trening, for å holde kroppen i gang. Det trenger ikke være fancy greier som krever treningsstudio.

HER ER 5 TIPS TIL DEG SOM ØNSKER Å HOLDE DEG AKTIV I FERIEN:

1. Start hver dag med en liten tur

Det trenger ikke være langt, selv så lite som en 15-20 minutters spasertur ved strandpromenaden eller i nabolaget før frokost vil gjøre at du føler deg fresh, kjenner deg mer energisk i løpet av dagen, og ubevisst tar sunnere valg under frokosten og gjennom dagen.

2. Lag en eller flere treningsavtaler

Det er enklere å dra om man er flere og på dager hvor det frister lite kan man pushe hverandre ut og forbi dørstokkmila.

3. Lavintensitet styrketrening

Om du skal reise på ferie i utlandet eller på hytten så ta med deg treningstrikker. Gjør 5 øvelser 3 runder med 25 repetisjoner for å holde musklene i gang. Du føler deg så bra når du gjennomfører og det kan gjøres i hagen eller på stranden. Eller hva med en sirkeløkt med kroppsvekt. Se forslag til økt HER

4. Lek og sport

Enten det er en tur til badeland, strandvolleyball med venner, eller du er så heldig å ha med deg aktive barn på tur som gjerne vil ha deg med i svømmebassenget eller på å spille fotball, så er alt slikt gull for å holde formen gjennom ferien. Du får morsom trim, forbrenner mye uten å kjenne like godt at du blir sliten av det, og de rundt deg blir glad.

5. Gruppetimer

Enten det er hjemme eller i syden så er det alltids en gruppetime man kan gå på. Kanskje en bassengaktivitet eller en step time hjemme. Det er sosialt og du får brukt kroppen godt.

Man skal selvsagt slappe av og kose seg når man har ferie, men som regel er det mest hodet som trenger hvile, og kroppen blir bare glad for å få rørt på seg. Aktivitet og litt enkel trening gjør at kroppen føles lettere, magen fungerer bedre og humøret stiger. Gjennom å være litt sporty kan du nyte resten av ferien ekstra mye!

Trenger du hjelp til å komme i gang med trening og en sunn livsstil?

KJØP EN COACHINGPAKKE HER