COACHINGINFORMASJON

KRISTINE WEBER

Sertifisert Kostholdsveileder, Forfatter og matblogger på
www.kriweb.no 

Dobbel Norgesmester og Nordisk Mester i Bodyfitness.
En av de første og største matbloggerne innen utvikling av sukkerfrie og proteinrike oppskrifter siden 2008. Har utgitt 5 sunne kokebøker.

Matglede og treningsglede er viktig, uansett mål. Kristine er opptatt av å balansere en sunn livsstil med travle hverdager, det vil si vanlig, proteinrik mat som både er enkelt og rask å lage. Hun lærer deg å finne din en egen vei og motivasjon slik at resultatene ikke bare kommer, men blir varige.

OM DEG SOM KUNDE

Kundene våre består av alle typer mennesker, alt fra de som aldri har trent før, til toppidrettsutøvere. Noen vil ha hjelp til å stramme opp kroppen etter svangerskap, noen vil trene seg opp til opptak i Forsvaret/Politihøyskolen, noen er godt trente og vil «toppe formen», noen vil simpelthen komme inn i bedre rutiner, bedre helsen sin og få mere energi i hverdagen.

OM COACHINGEN

Online coachingen vår foregår på følgende måte:
Når du blir kunde, setter din coach opp en kost- og treningsplan til deg, på bakgrunn av informasjon du fyller ut i kundeskjemaet vårt..

Under oppfølgingsperioden har du også tilgang til coaching-gruppen vår på Facebook. Der får du raskt får svar på mange vanlige spørsmål, kan innhente motivasjon og dele tips og erfaringer med de andre vi coacher.

Som del av oppfølgingen med coachen skal du hver uke sende inn en såkalt ukesrapport. Den skal inneholde kroppsmålinger du tar med målebånd, vekt, og en kort rapport fra ukens treninger, slik at coachen får fulgt med på utviklingen din. Coachen svarer deg med tilbakemeldinger og eventuelle justeringer som trengs å gjøre i kostholdet eller treningen for den neste uke.

Ukesrapporten tjener to formål:

 • Det ligger mye god motivasjon i det å måtte sende inn resultatene sine til oss og få tilbakemelding på dem – på den måten blir det lettere for deg å holde deg til programmet uten sprekker eller utskeielser
 • Vi rekker i løpet av disse ukene å bli godt kjent med kroppen din og hvordan du reagerer på maten og treningen vi har satt opp, slik at vi får finjustert programmet til å fungere helt optimalt for akkurat deg

PRISER / HVORDAN BLI COACHINGKUNDE?

Skreddersydd kost- og treningsplan, inkludert fire ukers online oppfølging koster 4700kr.

Kjøp nå!

Betalingsløsning via Svea Finans, betal med:

 • Kort
 • Delbetaling
 • Faktura
 • Betalingsutsettelse

Etter dine fire første uker med coaching, kan du enten fortsette med opplegget på egen hånd frem til du har nådd målene dine, eller du kan fortsette med mer oppfølging (da til redusert pris på kr 1500 per måned).

Etter bestilling vil du motta en e-post som inneholder link til kundeskjema som du må fylle ut.
NB! Skriv i kundeskjema at du ønsker Kristine Weber som coach!
Når vi har mottatt alle opplysninger vi trenger fra deg, så setter vi igang med å lage planen din, og skal da prøve å ha den klar i løpet av en uke.
Er noe uklart, eller vi trenger tilleggsopplysninger i forhold til det du har skrevet i kundeskjemaet, så vil din coach kontakte deg underveis.

HVA KREVES FOR Å BLI COACHINGKUNDE?

Du må være villig til å spise etter våre kostholdsprinsipper.
Vi bygger våre råd på en kombinasjon av egen erfaring og det forskningen forteller oss. Vi er opptatt av at du skal få i deg næringsrik, variert mat som metter, dekker alle kroppens behov og som smaker godt, slik at du ikke blir matlei. Matvarer vi ofte benytter i matplanene våre omfatter:

 • Cottage Cheese / Mager Kesam / Skyr / ProPud / YT / vaniljekesam
 • Magert kjøtt / hvit fisk / laks /ørret
 • Proteinpulver / Egg / hvitost / magert kjøttpålegg
 • Havregryn / brød / polarbrød / knekkebrød /speltlomper / ris / poteter / pasta
 • Grønnsaker / frukt / bær

Om du ikke liker maten på denne listen (du trenger ikke like alt, men det er en fordel om du er villig til å spise det meste av dette), så vil vi ha problemer med å lage en matplan til deg som vi kan stå inne for. Jo flere matvarer du velger bort, jo mindre variert vil planen din bli.

Du må ha tilgang på et treningsstudio (eller treningsutstyr hjemme), og være villig til å trene med vekter tre ganger i uka (eller mer)
Vi har veldig stor tro på å forme kroppen ved hjelp av vekttrening. Vi snakker ikke nødvendigvis om å bygge store muskler (selv om vi kan hjelpe deg med det også, hvis det er målet ditt), men om å bli fit. Vekttrening kombinert med riktig kosthold er det som raskest gir deg en fit kropp.

Du kan ikke ha en pågående spiseforstyrrelse
Vi er ikke kompetente til å jobbe med spiseforstyrrelser, og ønsker da heller at du kontakter en spesialist på dette området, slik at du får hjelp med de underliggende faktorene som utløser spiseproblemene, og lærer deg å håndtere dine tanker og følelser rundt mat og spising.

Du må ha mål som er sunne / ikke helseskadelige
Vi ønsker ikke å bidra til at du skader kroppen eller helsen din. Så om du for eksempel allerede er undervektig, så kommer vi ikke til å ta på oss coaching hvis målene dine er av typen «Jeg ønsker å gå inn mange cm overalt», eller «jeg vil ned i vekt».

Du kan ikke ha helseproblemer eller skader som gjør det vanskelig å følge vårt opplegg
Selv om det er gunstig å trene og spise bra uansett hvilke helseproblemer du har, så er det enkelte plager som krever tettere oppfølging enn det vi klarer å tilby gjennom online coaching. Så snakk med oss om plagene dine før du blir kunde, slik at vi er sikre på at vi kan tilby et trygt og fornuftig opplegg for deg før vi tar deg inn.

Kjøp nå!