Bestill coaching ›

Team CoachGunnar

Norges mest erfarne coach, Gunnar Strand Jacobsen, er Head coach i teamet. Optimalisering og resultater er stikkord for det Gunnar og teamet brenner for, enten du vil bygge større muskler, redusere fettprosenten, bli sterkere generelt eller komme inn på fysisk krevende opptaksprøver i Forsvaret.

Coachene på teamet

Amalie Hauge, PT og en av de sterkeste jentene vi vet om. Amalie liker å hjelp folk å bli den sterkeste, sunneste og beste versjonen av seg selv, og hun er like opptatt av den psykiske som den fysiske helsen
PT Marthe Økland Martinessen, spesialist på gluteustrening og interessert i styrketrening og muskelvekst generelt
Ronald Sørensen, PT, tidligere militær og politimann, liker å jobbe med styrketrening, muskelvekst, topping av formen og trening til opptak/seleksjon

Hvem passer coaching med dette teamet for?

 • Optimalisering: Deg som trenger hjelp til å systematisere og optimalisere trening og kosthold for å få resultatene du ønsker.

 • Bygge større muskler: Enten du vil bygge større rumpe, store biceps eller markerte magemuskler; Gunnar har samlet sine aller beste programmer gjennom en over 20 år lang karriere, som Amalie, Marthe og Ronald bygger videre på i coachingen av deg. Som StrongBody-kunde er du ikke prøvekanin, du får programmer vi vet fungerer.

  Kostholdsplanen din kan vi optimalisere enten for maks muskelvekst eller for at du skal bli mer markert samtidig med at du bygger muskler.

 • Opptak/seleksjon: Deg som skal bestå fysiske opptaksprøver i Forsvaret, brannvesenet, politiet eller fengselsskolen. Ronald har bakgrunn både som politimann og som seleksjonsoffiser ved Befalsskolen på Rena. Er du motivert og gir oss realistisk med tid så skal vi få deg gjennom testene!

 • Bli sterkere: Passer for alt fra deg som vil klare din første pullups til deg som vil gå fra 15 til 20 pullups. Vi tilpasser oss nivået du er på og coacher både nybegynnere og viderekommende. Er du gutt og vil øke fra 100-120kg i benkpress på 2 måneder? Jente og vil ta kroppsvekt i knebøy? We got your back. Gunnar har konkurrert i StrongMan, Ronald har coachet StrongMan og Amalie tar 3×6 på svimlende 140kg i knebøy, så vi kan love deg programmer og erfaring som vil sette fart på utviklingen din! (NB: vi coacher ikke styrkeløft eller vektløfting, kun deg som vil bli “gym-sterk”)

 • Fit: Fit og sterk kropp generelt. Resultater som vises på kroppen. Passer for både nybegynnere og viderekommende.

 • Redusere fettprosent: Enten du vil ned 3kg eller 40, dette kan vi. Gunnar har selv gått ned 45kg.

Bestill her.

Hva kan du forvente av oss?

 • Et grundig og tilpasset opplegg fra noen du kan stole på, slik at du bare trenger å gjennomføre

 • Kunnskapen og erfaringen som skal til for at akkurat DU skal klare dette

 • Coacher som er ærlig med deg og gir deg konstruktive tilbakemeldinger

 • Coacher som pusher deg litt mer enn du tror du klarer. Fordi vi vet du kan

 • Personlig oppfølging med alle tips og triks vi har plukket opp i løpet av vår treningskarriere

Våre roller

 • Gunnar: Head coach og ansvarlig for det hele. Fag-nerden som sørger for at du hele tiden får tilgang på det siste nye, de beste programmene og den beste kunnskapen

 • Amalie, Marthe & Ronald: den som følger deg opp i det daglige

I appen har du to coacher: Gunnar pluss enten Amalie, Marthe eller Ronald.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00