Team CoachGunnar

En av Norges mest erfarne coacher, Gunnar Strand Jacobsen, aka CoachGunnar, er hovedcoach i teamet. Alle kundene får to coacher i appen vår: Gunnar selv pluss enten Amalie, Ronald, Marthe eller Arve.

Hvem passer coachingen for?

Den typiske kunden til Gunnar og teamet hans er damer og menn i alderen 18 til 60 som vil få mer ut av treningen sin, bygge muskler, gå ned i vekt, bli sterke, bestå fysiske opptaksprøver, eller bygge muskler og miste fett samtidig (“recomp” er en spesialitet for teamet).

Her er eksempler på noen “bestillinger” fra CoachGunnar-kunder:

 • Målene mine er å bygge muskler og gå ned i fettprosent samtidig

 • Jeg vil bli sterk og se sterk ut

 • Jeg vil trene meg opp til fysiske tester på Politihøyskolen

 • Jeg vil bygge muskler uten å legge på meg unødig fett

 • Jeg bruker mye tid på trening uten å få de resultatene jeg ønsker, jeg ønsker å få mer igjen for arbeidet jeg legger ned

 • Jeg vil ned i vekt

 • Jeg har veldig lyst til å klare min første pullups

 • Jeg vil klare 20 pullups

 • Jeg vil bli sterkere i baseløft

 • Jeg vil bygge større rumpe

Coachene i teamet

Gunnar Strand Jacobsen, aka CoachGunnar, er en av Norges mest erfarne innen online coaching
CoachGunnar har selv vært 45kg overvektig og kjent på kroppen hva som skal til for å komme i form igjen

Gunnar er grunnlegger av StrongBody og en pioner innen online coaching i Norge. Som head coach i teamet er han ansvarlig for opplegget ditt og er med som den ene av dine to coacher i StrongBody-appen, sammen med enten Marthe, Ronald, Arve eller Amalie.

Gunnar har løftet vekter i over 30 år, har konkurrert i StrongMan-NM, har coachet frem 73 pokaler i fitness (blant annet VM-gull), er hyppig gjest på Gympodden, og er en av Norges mest erfarne coacher generelt.

StrongBody online coach Amalie Hauge
PT Amalie Hauge er like opptatt av den psykiske helsen som den fysiske, og for henne er det viktig at du skal føle deg sett og ivaretatt

Amalie Hauge er PT, trener veldig aktivt selv og løfter blant annet 6 reps på 140kg i knebøy(!)
Med Amalie som coach sammen med Gunnar vil du ha en god støttespiller som motiverer deg og hjelper deg å finne det lille ekstra giret for å nå målene dine. Amalie er like opptatt av den psykiske helsen som den fysiske, og derfor er det viktig for henne at du skal føle deg sett og ivaretatt. Hun har stor følgerskare på Instagram der hun daglig inspirerer tusenvis av mennesker.

Ronald Sørensen, PT, tidligere militær og politimann, fitnesscoach, stor interesse for biomekanikk

Ronald Sørensen er PT med spesiell interesse for biomekanikk. Før han begynte som coach i StrongBody har han jobbet som politi, i Forsvaret, og i mange år med ungdom med atferdsutfordringer. Han trener veldig aktivt selv, er fitness-coach på si, og interesserer seg for alt som har med styrketrening og trening generelt å gjøre. Som coach evner han både å være streng og empatisk, og han gir alltid det lille ekstra for kundene våre.

PT Marthe Økland Martinessen er opptatt av sunne verdier og å hjelpe folk å utvikle en sunn og bærekraftig livsstil

Marthe Økland Martinessen er en superpositiv gledesspreder som er opptatt av sunne verdier og å hjelpe folk til å utvikle en sunn og bærekraftig livsstil. Hun har selv gått fra å være ganske spinkel til å få en sterk kropp og et godt forhold til mat. Hun brenner for trening, styrke og muskelvekst, og syns det er ekstra gøy med gluteus-trening. Hun har store følgerskarer på Instagram og TikTok, sammen med Gunnar hjelper hun DEG å skape treningsglede og resultater!

Arve Kristoffersen, PT siden 2008, høyt premiert fitnesscoach, kettlebell-instruktør og CrossFit level 2-trener

Arve Kristoffersen har jobbet som PT siden 2008 og har jobbet i StrongBody i flere år tidligere. Han er en høyt premiert fitnesscoach, er kettlebell-instruktør, CrossFit level 2-trener, er aktiv i olympisk vektløfting, CrossFit og fitness, og driver eget CrossFit-senter. Fokusområdene hans er prestasjonsøkning, bevegelighet, muskelbygging og reduksjon av kroppsfett. Han er opptatt av at selv om du har en begrensning av noe slag så finnes det alltid noe du kan gjøre. Som coach er han opptatt av at den beste planen er den du klarer å holde, og sammen med Gunnar vil han hjelpe deg å finne frem til den planen!

Hva kan du forvente av oss?

 • Et grundig og tilpasset opplegg fra noen du kan stole på, slik at du bare trenger å gjennomføre

 • Kunnskapen og erfaringen som skal til for at akkurat DU skal klare dette

 • Coacher som er ærlige med deg og gir deg konstruktive tilbakemeldinger

 • Coacher som pusher deg litt mer enn du tror du klarer

 • Personlig oppfølging med alle tips og triks vi har plukket opp i løpet av våre respektive treningskarrierer

 • Matplan basert på alle StrongBodys gode oppskrifter

Våre roller

 • Gunnar: Head coach og ansvarlig for det hele. Fag-nerden som sørger for at du hele tiden får tilgang på det siste nye, de beste programmene og den beste kunnskapen. Er med som en av to coacher du har i appen

 • Amalie, Marthe, Arve & Ronald: den som følger deg opp i det daglige, sammen med Gunnar

I appen har du to coacher: Gunnar pluss enten Amalie, Marthe, Arve eller Ronald.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00