Bestill coaching ›

Maksimal fettreduksjon med fitnessmetoder

Dette er StrongBodys coaching-tilbud for deg som vil utfordre deg selv maksimalt for å få til størst mulig reduksjon av fettprosent på kortest mulig tid. Målet er å miste maksimalt med fett uten å miste muskler, slik at du oppnår den største mulige kroppslige forvandlingen som tenkes kan på disse månedene. Å simpelthen miste mest mulig vekt uten tanke for muskelmassen gir ikke i nærheten så tilfredsstillende resultater, så fokuset er på fettprosent.

I StrongBody sin ordinære coaching er det et poeng at både treningen og kostholdet legges opp slik at den passer inn i livet ditt, ikke motsatt. Men i denne coachingen med fitnessmetoder er det motsatt. Dette er for deg som vil gå til krig mot kroppsfettet, få dietten overstått og så returnere til et liv i moderasjon. Kravene vi stiller til deg er store: du skal leve omtrent som en fitnessutøver på konkurransediett. Til gjengjeld er premien stor: den råeste forvandlingen som tenkes kan på 2 måneder. Du får testet deg selv mentalt og fysisk, du får kjenne på mestring og finne ut hva som bor i deg.

Et slikt opplegg som dette passer ikke for alle, så du må tenke grundig gjennom på forhånd om du er tilstrekkelig motivert. Sjekk ut våre andre coachingtilbud først, for å se om ett av de kan passe deg bedre.

Det er også viktig for oss å presisere at dette ikke er ment å være en bærekraftig plan du skal følge i lengden, dette er et tidsavgrenset hardkjør for å få mest mulig resultater fortest mulig. Etter at de harde to månedene er overstått er det satt av en måned med oppfølging der vi hjelper vi deg over i et kosthold i balanse og et treningsopplegg det er realistisk at du kan holde ut med i lengden, slik at resultatene du har jobbet så hardt for blir til varige resultater.

Dette kreves av deg:

  • 5-6 harde økter i uka med vekter

  • Stort kaloriunderskudd med mye protein og fiber og relativt lite karbohydrater og fett

  • 15-20 tusen skritt om dagen

  • Du kan ikke ha, eller ha hatt, spiseforstyrrelser

  • Du må være topp motivert. Opplegget er krevende og fordrer at du ikke skulker unna

Hvordan fungerer det?

Gunnar Strand Jacobsen er fagansvarlig for opplegget, og er med i appen som en av dine to coacher for alle som kjøper denne pakken. Den andre coachen er Ronald eller Line (se under). Vi skreddersyr treningsopplegg og kostholdsopplegg til deg som blir levert i appen din, og gjennom appen kan du også kommunisere med coachene og spørre om alt du lurer på. Der skal du også tracke resultater underveis, slik at coachene kan følge med på at fremgangen er som den skal.

Coachingen varer i tre måneder, og er delt inn i to faser:

Fase 1: Ekstrem-fasen. Denne vil vare i 2 måneder, og det er en egen kostholdsplan og treningsplan for denne fasen

Fase 2: Overgang til vanlig liv / holde på resultatene. Denne vil vare i 1 måned, og i denne fasen finner vi frem til et kosthold i balanse til deg. Du får ny kostholdsplan med masse god #StrongBodymat, og et nytt treningsopplegg tilpasset ambisjonene dine fremover

Pris

Pris: kr 14900,-

Har du spørsmål til pakken eller lurer på om dette er noe for deg kan du sende henvendelse til gunnar@strongbody.no

Coachene på teamet

Coach Gunnar, fagansvarlig og head coach

Gunnar Strand Jacobsen er grunnlegger av StrongBody, fagansvarlig og head coach for denne pakken. Han er en av Norges mestvinnende fitnesscoacher gjennom tidene, har drevet gym i 18 år, har vært online coach i 12 år og er hyppig podcast-gjest og intervju-objekt.

Ronald Sørensen, PT, tidligere militær og politimann, fitnesscoach

Ronald Sørensen er PT, fitness-coach, tidligere politimann og befal i Forsvaret. Han trener veldig aktivt selv, og interesserer seg for alt som har med styrketrening, biomekanikk og trening generelt å gjøre.

Line Celius, PT, fitnesscoach og fitness-dommer

Line Celius er PT, co-founder av StrongBody, fitnesscoach og IFBB fitness-dommer. Hun har jobbet som online coach i 9 år.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00