Aline Skancke Olsen

Alder: 30 år

Egen treningserfaring:

  • 9 års erfaring med styrketrening
  • Startet selv som Strongbody klient og har gått ned nesten 20 kg
  • Aktiv fitnessutøver

Meg som coach: Er spesielt interessert i en varig livsstilsendring for å forbedre helse, energi og selvbilde til den vanlige mann/kvinnen i gata.
Jeg er en entusiastisk, genuint glad og energisk person som elsker å snakke – MYE. Jeg ELSKER å møte og snakke med nye mennesker og gjør så godt jeg kan for at mine klienter skal føle seg sett og hørt.

Jeg vet hvordan det er å være overvektig, overspise, hvor frustrerende det kan være å miste kontroll slik at kroppen ikke samsvarer med hvordan man føler seg, og vil derfor gjøre deg jeg kan for likesinnede, ettersom jeg har egne erfaringer rundt dette.

Jeg har to barn, og er utrolig opptatt av at kostholdet skal passe inn i familien og ikke at familien skal spise forskjellige måltider. Samhold er viktig for en varig og sunn livsstil.

 Hva jeg kan hjelpe deg med: Målet mitt som PT er å bidra til ei livsstilsendring du kan trives med, slik som meg og mange andre, i lang tid fremover, mens du får masse nyttig og relevant kunnskap om hva som fungerer for deg, og ikke bare en quickfix som gjør at du sklir helt ut etterpå.

Så det jeg ønsker at vi sammen skal oppnå, er at du skal kunne fortsette med dette på egenhånd lenge etter vi er «ferdige» med oppfølgingsperioden.

Mitt motto: Man må ta vare på seg selv for å best mulig kunne ta vare på andre/de rundt deg.


Feedback fra kunder


Bestill coaching!

COACHINGPAKKE

kr 4,900

Bestill nå

VEGANPAKKE

kr 4,900

Bestill nå

PAR-PAKKE

kr 8,600

Bestill nå