Bestill coaching ›

Bli kunde i StrongBody

[vc_row][vc_column width=”1/1″][uncode_block id=”58328″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″][vc_column_text]Vi tilbyr delbetaling, betalingsutsettelse, faktura og kortbetaling i samarbeid med Svea Finans.

Etter oppmelding som kunde i StrongBody vil du motta en mail med link til vårt kundeskjema som du må fylle ut. Vi har dermed alt som skal til for å lage en skreddersydd kost- og treningsplan tilpasset dine mål og ønsker. Dersom noe er uklart vil vi ta kontakt med deg.
Vi tilstreber å levere din personlige coachingplan innen 7 dager etter du har sendt inn kundeskjemaet.

Vi har veldig stor tro på å forme kroppen ved hjelp av vekttrening. Vi snakker ikke nødvendigvis om å bygge store muskler (selv om vi kan hjelpe deg med det også, hvis det er målet ditt), men om å bli i god form. Vekttrening kombinert med riktig kosthold er det som raskest gir deg en fit kropp.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]Kjekt å vite før du bestiller:[/vc_custom_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon position=”left” icon=”fa fa-heartbeat” icon_color=”color-112671″ size=”fa-3x” title=”Trening”]Du som kunde i StrongBody må ha tilgang på et treningsstudio eller treningsutstyr hjemme (minimum treningstrikker og hantler/kettlebells). Du må være villig til å trene styrke tre ganger i uka (eller mer).[/vc_icon][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon position=”left” icon=”fa fa-calendar” icon_color=”color-112671″ size=”fa-3x” title=”Kostholdsplanene”]En av tingene som kjennetegner StrongBody er at vi baserer kostholdsplanene på helt vanlig mat du får kjøpt i din lokale matbutikk.[/vc_icon][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon position=”left” icon=”fa fa-dinner” icon_color=”color-112671″ size=”fa-3x” title=”Kostholdsprinsipper”]Vi hjelper deg med å finne en balanse i kostholdet hvor du kan kose deg og være sosial uten at det går på bekostning av resultatene du ønsker med treningen din.[/vc_icon][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00