KONKURRERE I FITNESS VIA STRONGBODY

Så du er nysgjerrig på fitness og lurer litt på hvordan det hele foregår? Her finner du alt du trenger å vite om prosessen med å stille i fitness-konkurranse via StrongBody gjennom klubben vi er knyttet til – Kaliber Gym FKK.

Litt om fitness

Det finnes mange forskjellige fitness-grener, og det kan være vanskelig å holde seg oppdatert på hva som er hva. For å få en liten oversikt kan det være en fin begynnelse å gå inn på fitnessforbundets sider – nkf-ifbb.no og lese om de forskjellige fitnessgrenene under fanen «Kategorier». Om du i tillegg googler de forskjellige grenene sammen med søkeordet «world championship», vil du også få opp bilder som gir deg et inntrykk av hvordan idealet i hver kategori ser ut.

Felles for alle grenene er at du skal ha svært lav fettprosent, og at kroppen skal være riktig proporsjonert i forhold til grenen du stiller i. I tillegg er detaljer mye viktigere enn folk flest tror; småmuskler kan være utslagsgivende for om du går av med seieren eller havner utenfor plassering.

Ofte kan det være vanskelig å se selv hvordan man ligger an i forhold til kriteriene det dømmes etter (det er vanskelig nok å i det hele tatt holde seg orientert om hvilke kriterier det faktisk dømmes etter fra sesong til sesong), og dette er en av de grunnene til at det er lurt å bruke en erfaren og seriøs coach!

 

Coachene

Alle coachene våre har enten lang konkurranse-erfaring selv, og/eller svært lang erfaring som coacher. Det er ingen online coaching-firmaer i Norge med i nærheten så mye erfaring med fitness i Norge som oss!

Du kan lese mer om StrongBody coaching-teamet her!

 

Om klubb og uttak

For å kunne stille i fitness-konkurranser i Norge må man være medlem av en klubb som er tilsluttet Norges Bodybuilding- og fitnessforbund, og i stedet for å ha egen klubb har vi i StrongBody valgt å samarbeide med en av landets eldste, største og mestvinnende klubber, nemlig Kaliber Gym FKK i Trondheim. Der har de allerede et miljø på plass for å avholde organiserte poseringstreninger, de har støtteapparat som hjelper deg på konkurransedagen, og de har folk med laaaaang erfaring som kan svare på spørsmål rundt alt det praktiske.

Alle vi coacher mot fitnesskonkurranser må melde seg inn i Kaliber FKK, du kan lese mer om hva dette innebærer på Kaliber sine nettsider her.

Om coachingen

Fitness-coaching ligner på den vanlige online coachingen vår: du får en helt detaljert kostplan med mange alternativer til hvert måltid, og en helt detaljert treningsplan du skal følge, som er skreddersydd for akkurat deg og din fysikk. I tillegg foretar vi ukentlig formsjekk; noen ganger via mål du sender inn, og noen ganger via Skype eller Facetime.

Selv om det helt fint går an å melde seg inn i en fitness-klubb og stille i konkurranse uten å bruke coach i det hele tatt, er det svært få som gjør dette. Det er lett å se seg blind på seg selv, og det er vanskelig å se selv om man ligger bra eller dårlig an i fettprosent i forhold til hvor lang tid det er igjen til konkurranse. Selv erfarne utøvere som har stilt dusinvis av ganger sliter med dette, og de fleste syns det er kjekt å overlate den biten av det hele til en erfaren coach som vet hva hun/han holder på med.

Kanskje det vanskeligste av alt er å se selv hvilke muskelgrupper man må jobbe mer med. Vi som har drevet med dette i mange år har sett tusenvis av fysikker, med ulike mengder fett på, og vi ser fort hvilke deler av fysikken din som er bra, hvilke som henger etter, og hvor mye tid som må settes av til bygging og/eller deffing før du blir konkurranseklar.

De aller fleste tar kontakt med oss i veldig god tid før konkurranse, og kjører noen runder med vanlig online coaching med oss for å forberede fysikken sin før de prøver seg på et av Kalibers konkurranseuttak.

 

Priser

Før du blir tatt ut til konkurranseteamet gjelder de vanlige online coaching-prisene våre som du kan lese om ellers på siden her. Fra det øyeblikk du blir tatt ut til teamet, sponser vi coachingen din, slik at den blir gratis. Men du må altså betale medlemsskap til klubben (som nevnt i linken over).

 

Feedback på hvordan du ligger an

Du kan når som helst kontakte oss for å få en tilbakemelding på hvordan du ligger an i løypa, og hva som skal til for at akkurat du skal kunne komme i gang og konkurrere.


Vi er alltid på utkikk etter nye fitness-talenter, kanskje det er deg? Ta første steg mot fitness drømmen og bestill coaching i dag!

COACHINGPAKKE

  • 4 uker online oppfølging
  • En-til en med personlig coach
  • Skreddersydd treningsprogram
  • Øvelsesvideoer
  • Skreddersydd kostholdsplan
  • Ferdig utregnede måltider
  • Oppskriftshefte m/forklaringer
  • Tilgang til lukket Facebookgruppe

kr 4,900

Bestill nå

➝  Delbetal fra kr 278 / mnd

COACHINGPAKKEVEGAN

  • Samme innhold som ordinær coachingpakke

kr 4,900

Bestill nå

➝  Delbetal fra kr 278 / mnd

COACHINGPAKKEMED PAR-RABATT

  • Samme innhold som ordinær coachingpakke x 2

kr 8,600

Bestill nå

➝  Delbetal fra kr 449 / mnd

EKSTRA OPPFØLGING

kr 1,900 – 10,800

Bestill nå

➝  Delbetal fra kr 232 / mnd

GAVEKORT

kr 500 – 4,900

Bestill nå

T-SKJORTE

Unisex

kr 249

Bestill nå