Bestill coaching ›

Anbefaling med STOR A ! ! !Min kjære datter gjorde meg oppmerksom på StrongBody. Det gikk noen måneder før jeg lot meg friste, men har ikke angret ett sekund! Heldig som jeg er, fikk jeg Kristin Vo som coach. Hun laget en utmerket matplan til meg, og har pushet, heiet og rost meg nå i ett halvt år. Min vei til målet er lang, men vi er halvveis!! Jeg vil også få trekke frem min datter. Hun har preppet ALLE middagene mine siden 2. august, og ikke ett eneste måltid er hoppet over. Ingen tvil om at disse to vakre damene er årsak til min suksess så langt – jaja – sammen med en liten dæsj av stahet fra meg  StrongBody konseptet er magisk!! Ikke for en kort periode, men som levemåte.

Jeg kontaktet StrongBody i en tid hvor jeg trente mye men aldri så noen særlige resultater. Jeg trodde jeg hadde peiling på trening og kosthold men der tok jeg feil.. Allerede etter de første par ukene med en Strongbodyplan raste jeg ned i cm og kilo samtidig som jeg ble sterkere (som var mitt mål). Jeg har virkelig fått en helt ny forståelse av kosthold og trening som jeg kommer til å ta med meg videre resten av livet. Det kan virkelig være så enkelt og det er det beste valget jeg har gjort for meg selv. Nå har det gått 1 år siden jeg kontaktet Strongbody og jeg har startet på CrossFit som var en fjern drøm jeg aldri så for meg at jeg kunne nå.

Å investere i en plan fra StrongBody er nok den beste investeringen jeg noensinne har gjort for egen helse. Ikke bare har jeg gått ned i fettprosent, men jeg har også funnet ny styrke både fysisk og psykisk. Dette er noe jeg aldri har fått til selv. Takket være fantastisk kosthold- og treningsplan og så god oppfølging er jeg endelig på vei dit jeg alltid har ønsket å være.

Strongbody har hjulpet meg å finne meg selv igjen etter to tøffe graviditeter. Det har vært enkelt å gjennomføre da det er snakk om vanlig mat og en treningsmengde som er overkommelig i et hektisk småbarnsliv. For meg har det vært en investering i en god helse som jeg kan nyte sammen med barna mine. En investering jeg aldri kommer til å angre på! Anbefales på det sterkeste!

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00