MØT INSTRUKTØRENE VÅRE


Gunnar Strand Jacobsen

Coach

Grunnlegger og eier av Kaliber Gym i Trondheim, er en av Norges mest kjente fitness- og kroppsbyggingcoacher, og var også blant de første i Norge til å starte opp med online coaching.

Hovedinteresser faglig: reduksjon av fettprosent, kosthold i forhold til god helse, vekttrening for hypertrofi (muskelvekst)

Line Celius

Daglig Leder/Coach

Eier av Kaliber Gym i Trondheim, Certified International IFBB Fitness Coach, og nest etter Gunnar den i StrongBody med lengst erfaring som online PT.

Line er spesielt interessert i dette med hvordan tankene våre kan jobbe for eller mot oss i vår jakt på en bedre kropp, bedre selvfølelse og et bedre liv. Dette tar Line tak i med klientene sine – som er jenter med alle slags utgangspunkt. Selv sier hun at hun «elsker å hjelpe kvinner uansett utgangspunkt til å bli den beste versjonen av seg selv, oppnå mestringsfølelse og ikke minst tro på at de kan klare å nå målene sine».

Alltid på utkikk etter nye talenter som ønsker å stille i fitness.

Maria Ebeltoft

Faglig leder/Coach

PT-utdannelse v/Active Education. Pågående bachelorutdannelse i ernæringsfysiologi hos Atlantis Medisinske Høgskole.

Aktiv bodyfitnessutøver – med hittil 12 konkurranser.
(Overallvinner Oslo Grand Prix)

Maria har 10 års erfaring med styrketrening og er nå Faglig Ansvarlig i StrongBodys Coaching team.

PT-nisje: Vektnedgang, livsstilsendring, økt styrke og muskelvekst. Glad i å eksperimentere på kjøkkenet og utvikle sunne oppskrifter.

Linn Cecilie Tovås

Coach

Overall norgesmester i bikinifitness. Aktiv bikinifitnessutøver siden grenen kom til Norge for første gang i 2012.

Fascineres av hvordan en faktisk kan forme kroppen sin, gjøre den både sterkere og strammere, ved styrketrening og riktig kosthold – og at denne kombinasjonen også kan gi minst like viktige resultater på innsiden – i form av bedre selvtillit, mer hverdagsenergi og bedret livskvalitet.

Arve Rodriguez Kristoffersen

Performance Coach

Utdannet hos AFPT og NIH. International Certified IFBB Fitness Coach. Arve har mer enn 20 års erfaring med styrketrening, og har jobbet som fulltids-PT siden 2008. Er aktiv Men’s Physique-utøver og fitnesscoach. Faglige interesser: Arve er spesialisert på tilrettelagt trening for å jobbe rundt smerter og plager.

Har du spesifikke mål knyttet til en idrett som Crossfit, løping, Obstacle Course Race eller lignende så kan Arve hjelpe deg.

Christine Kamphaug Gundersen

Coach

PT og Fitnessblogger kjent for iChristinesunivers.
Aktiv konkurranseutøver i Bikinifitness.
Startet selv ut som StrongBody-klient og har hatt en enorm utvikling over årene.

Nathalie Marie Dahl Naalsund

Coach

Nathalie har en Bachelor i Ernæring, og en stor interesse for mat og hvordan mat påvirker helsen vår.

Jobbet selvstendig i eget firma, Naalsund Coaching, i to år før hun begynte hos StrongBody.

Nathalie er aktiv konkurranseutøver i Bodyfitness.

Ragnhild Hartviksen

Coach

Utdannet PT og kostholdsveileder hos AFPT. Crossfit level 1 Trainer.

Bekymret for hvor folkehelsa er på vei, og opptatt av å hjelpe folk til å komme i gang med livsstilsendring gjennom trening og kosthold. Veldig opptatt av at trening skal være gøy, og at treningen skal gi glede og mestringsfølelse. Elsker å eksperimentere på kjøkkenet, sukkerfri baking er favoritten.

Synne Mari Jacobsen Myrbø

Coach

Utdannet PT ved American Council of Exercise.
Studert et semester i Sport og Ernæring i Los Angeles.

Aktiv Bikinifitness utøver siden 2013, med flere topplasseringer i inn og utland.

Spesielt interessert i at folk skal opparbeide seg mestringfølelse og tro på seg selv, livsstilsendring og at trening skal være gøy!

Sigurd Steen

Coach

Utdannet PT og jobber også som PT og fitnesscoach ved Kaliber Gym i Trondheim.

Aktiv Athletic Fitnessutøver – hvor han har vunnet både sølv og gull, samt gull i Nordisk mesterskap i innendørsroing.

Maria Kolby Sonstad

Coach

Utdannet PT og kostholdsveileder via AFPT, og har jobbet som PT og instruktør for Sats Elixia og Fresh Fitness.

Aktiv Fitnessutøver med flere topplasseringer i både Athletic Fitness og Bodyfitness.

Har alltid vært fysisk aktiv, og har i løpet av de siste årene utviklet en stor interesse for riktig kosthold og trening, og hvordan dette kan forbedre både fysiske og psykiske faktorer.

Marianne Wie Bjørkås

Coach

PT-utdannelse pluss et årsstudium idrett ved Høgskolen i Nesna. Utdannet lærer ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Marianne har alltid vært ei aktiv og treningsglad jente som har vært glad i mat og å holde seg i form. På slutten av videregående gikk treningsmengden betraktelig ned mens matinntaket økte – noe som førte til at hun ble overvektig. I 2013 hadde hun nådd nesten 100kg.

2,5 år senere debuterte hun i Bodyfitness og tok 4.plass under NM 2015.

Nå er Marianne sitt mål, med den kunnskapen og de erfaringene hun har, å hjelpe andre til å nå sine mål gjennom coachingen i StrongBody.

Ingrid Avelsgaard

Coach

Pågående bachelorutdannelse i fysioterapi hos avdeling for helse og sosial ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.Aktiv bodyfitnessutøver – med hittil 3 konkurranser i bodyfitness og 2 i bikinifitness. 5 års erfaring med styrketrening.Faglige interesser: Livsstilsendring, økt styrke og muskelvekst. Spesielt interessert i å jobbe med skader og opptrening/rehabilitering/forebygging som kan relateres til fysioterapien.Synes trening skal være gøy, og har lyst til at andre skal få oppleve den samme gleden som treningen gir meg.

Emil Weber Meek

Coach

Emil Weber Meek er Online PT og en av Norges beste MMA-fightere. Med sin MMA-karriere og 2 finaler i Athletic Fitness tilfører han Strongbody teamet en unik kompetanse. Emil er også medeier av Norges største MMA senter, MMA Trondheim.

Emil imponerte stort og knuste motstanderen sin i sin UFC debut, og er for tiden 110% dedikert til MMA-karrieren sin, han har derfor ikke anledning til å påta seg nye kunder.

Nora Siversten Mathisen

Coach

Nora, kanskje best kjent som FitnessNora, og innehaver av en av Norges største treningsblogger, har
konkurrert i både bodyfitness og bikinifitness, og har trent aktivt hele livet. Nora har jobbet som online PT i et par år, og jobber nå med det samme gjennom StrongBody.

Alexander Myrvold

Coach

Alexander Myrvold startet reisen sin som ute av form, med et veldig sterkt ønske om å bli «fit». Nå er han Norges første (og eneste) Mens Physique proff og Online PT.Det ligger tid, tålmodighet og mye hardt arbeid bak fysikken Alexander presenterer i dag. Selv føler han at det er en reise som aldri tar slutt, han har kommet langt, men ønsker stadig å jobbe videre mot nye mål, samt hjelpe andre mennesker med å nå sine respektive mål gjennom coachingen.