COACHENE VÅRE


Gunnar Strand Jacobsen

Coach

Grunnlegger og eier av Kaliber Gym i Trondheim, er en av Norges mest kjente fitness- og kroppsbyggingcoacher, og var også blant de første i Norge til å starte opp med online coaching.

Hovedinteresser faglig: reduksjon av fettprosent, kosthold i forhold til god helse, vekttrening for hypertrofi (muskelvekst)

Line Celius

Daglig Leder/Coach

Eier av Kaliber Gym i Trondheim, Certified International IFBB Fitness Coach, og nest etter Gunnar den i StrongBody med lengst erfaring som online PT.

Line er spesielt interessert i dette med hvordan tankene våre kan jobbe for eller mot oss i vår jakt på en bedre kropp, bedre selvfølelse og et bedre liv. Dette tar Line tak i med klientene sine – som er jenter med alle slags utgangspunkt. Selv sier hun at hun «elsker å hjelpe kvinner uansett utgangspunkt til å bli den beste versjonen av seg selv, oppnå mestringsfølelse og ikke minst tro på at de kan klare å nå målene sine».

Alltid på utkikk etter nye talenter som ønsker å stille i fitness.

Maria Ebeltoft

Faglig leder/Coach

PT-utdannelse v/Active Education. Pågående bachelorutdannelse i ernæringsfysiologi hos Atlantis Medisinske Høgskole.

Aktiv bodyfitnessutøver – med hittil 12 konkurranser.
(Overallvinner Oslo Grand Prix)

Maria har 10 års erfaring med styrketrening og er nå Faglig Ansvarlig i StrongBodys Coaching team.

PT-nisje: Vektnedgang, livsstilsendring, økt styrke og muskelvekst. Glad i å eksperimentere på kjøkkenet og utvikle sunne oppskrifter.

Christine Kamphaug Gundersen

Coach

PT og Fitnessblogger kjent for iChristinesunivers.
Aktiv konkurranseutøver i Bikinifitness.
Startet selv ut som StrongBody-klient og har hatt en enorm utvikling over årene.

Vilde Waksvik

Coach

Dobbel Norgesmester i Bikinifitness

Med Vilde som coach kan du finne ut hva du er i stand til å klare fysisk og psykisk, og komme i ditt livs form! Kanskje har du en drøm om å stille i bikini fitness? Vilde har vært der du er, og kan lede deg gjennom hele prosessen.

Elisabeth Sletten

Coach

Elisabeth har jobbet som Personlig Trener og instruktør siden 2014. Pågående bachelorutdannelse i Fysioterapi ved University College Of Nord Jylland, Danmark.

Er på landslaget i Styrkeløft (knebøy, benkpress og markløft), og har gull og sølv fra NM.

Elisabeth har tidligere erfaring som idretts-assistent i Forsvaret, erfaring som håndballtrener, samt kurs i TRX og vektløftning.

Sigurd Steen

Coach

Utdannet PT og jobber også som PT og fitnesscoach ved Kaliber Gym i Trondheim.

Aktiv Athletic Fitnessutøver – hvor han har vunnet både sølv og gull, samt gull i Nordisk mesterskap i innendørsroing.

Nathalie Marie Dahl Naalsund

Coach

Nathalie har 3-årig høgskoleutdanning i ernæringsfysiologi. Tilsvarer det som tidligere ble kalt ernæringsfysiolog.

Jobbet selvstendig i eget firma, Naalsund Coaching, i to år før hun begynte hos StrongBody.

Nathalie er aktiv konkurranseutøver i Bodyfitness.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?
Opplever du fraværende energi og føler deg sliten i hverdagen, eller har du fått beskjed av legen din om at du er i faresonen for livsstilssykdommer? Har du mage- og tarmproblemer, eller sliter med allergier eller intoleranser? Eller ønsker du simpelthen å få kartlagt om du får i deg tilstrekkelig med vitaminer og mineraler?

Vår kostholdsveileder Nathalie Naalsund har bachelor i ernæringsfysiologi, og hun kan hjelpe deg både med å kartlegge kostholdet ditt og justere det ut fra dine behov, eller få satt opp en fullstendig tilpasset og individuelt oppsatt måltidsplan for deg, basert på Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring.

Kan også tilpasse planer for deg som er vegetarianer/veganer.

Tjenester:

  • Enkelt konsultasjon (45 minutter samtale enten face-to-face på Kaliber Gym i Trondheim, eller via Skype). Pris kr 1200,- (Oppfølgingssamtaler koster 600,-)
  • Pakke som inkluderer innledende kartleggingssamtale, tilpasset kostholdsoppsett og treningsplan, samt 4 oppfølgingssamtaler. Pris kr 4500,-

Mats Edvartsen

Coach

Mats har bakgrunn som idrettsansvarlig i Forsvaret.
Han jobber til daglig fulltid som Daglig Leder, PT og fitnesscoach ved Kaliber Gym i Trondheim.
Han har konkurrert i Athletic Fitness og er også en aktiv og engasjert Fitness coach for andre utøvere.

Emil Weber Meek

Coach

Emil Weber Meek er Online PT og en av Norges beste MMA-fightere. Med sin MMA-karriere og 2 finaler i Athletic Fitness tilfører han Strongbody teamet en unik kompetanse. Emil er også medeier av Norges største MMA senter, MMA Trondheim.

Emil imponerte stort og knuste motstanderen sin i sin UFC debut, og er for tiden 110% dedikert til MMA-karrieren sin, han har derfor ikke anledning til å påta seg nye kunder.

(For tiden i permisjon)

Nora Siversten Mathisen

Coach

Nora, kanskje best kjent som FitnessNora, og innehaver av en av Norges største treningsblogger, har
konkurrert i både bodyfitness og bikinifitness, og har trent aktivt hele livet. Nora har jobbet som online PT i et par år, og jobber nå med det samme gjennom StrongBody.

(For tiden i permisjon)