Dette sier Medlemmene våre


Ingvild Elvestad

Trondheim

«Jeg tok kontakt med StrongBody og det har forandret livet mitt.
Som alenemor ble det tidligere veldig mye kjapp og dårlig mat. Nå prioriteres enkel mat som er sunn.
Jeg tar meg tid til å trene 3 styrkeøkter i uken og det har forandret kroppen min på bare få uker.

Jeg kunne definitivt ikke vært for uten tilbakemeldingene, oppfølgingen og det opplegget som jeg har fått!»

Sarah Tolaas Barø

Stjørdal

«Har aldri følt meg så bra til kropp og sinns, som etter jeg begynte med Strongbody coaching.

Er utrolig hvor mye hjelp og støtte man får til å nå sine mål om å bli en bedre utgave av seg selv. Jeg er superfornøyd og takknemlig over all hjelpen jeg har fått, og kommer til å fortsette med dette fremover. På bare kort tid har jeg blitt mye tryggere på meg selv og ikke minst sett resultater jeg før bare kunne drømme om. Anbefaler virkelig å ta kontakt med denne fantastiske gjengen om dette høres ut som noe du kunne tenke deg å prøve.»

Kathrine Moan Teigen

Bergen

«Før jeg startet som kunde hos Strongbody så hadde jeg lite kunnskap om trening og kosthold. Jeg syntes det var veldig vanskelig å vite hvordan jeg skulle trene og spise for å oppnå resultater.

Etter å ha blitt kunde hos Strongbody og fulgt opplegget de har laget til meg så har resultatene kommet uke etter uke, og jeg får stadig resultater. StrongBody har virkelig forandret livet mitt til det positive! De vet virkelig hva de holder på med! Jeg føler meg endelig komfortabel i egen kropp og gleder meg hver gang til å gå på trening!

Jeg anbefaler StrongBody på det sterkeste og har anbefalt dere til mange av mine venner! Det har aldri vært et problem for meg å gå på denne dietten. Det er så mye variert mat å velge mellom så jeg går aldri lei! Jeg gleder meg masse til veien videre!
Da jeg kontaktet Strongbody for første gang så fikk jeg gode svar på alt det jeg lurte på, jeg følte virkelig dere tok dere god tid til å svare meg og jeg følte at dere ville hjelpe meg. Det har betydd mye for meg!

Tusen takk Strongbody!»

Sverre Martin Flønes

Brønnøysund

«Å ta kontakt med StrongBody er det beste valget jeg har tatt noen gang! 🙂 Etter 12 uker hadde jeg mistet ca 33cm på mine bestemte mål og gått ned ca 5.5kg.
Mistet 15cm på mage for å nevne noe! 🙂

I hele perioden har jeg også spist mye mer enn jeg har gjort tidligere. Drømmetilstand kan man trygt kalle det. Jeg følte meg i supergod form og hadde mer energi enn på mange år. Hadde også gått opp mye i styrke i nesten alle øvelser!

Jeg har fått et helt nytt syn på mat, og hvor mye god mat man kan spise på diett. Kunne jo spise helt vanlig mat! 🙂 Bare det å kunne ha så mange valg å velge mellom gjore jo dette til enn lek. Det har også vært mange helsefordeler med å gå på denne kostplanen. Jeg jobber offshore og tar helsetest hvert andre år. Når jeg tok den nå så var den veldig bra i forhold til sist:) Kan på det sterkeste anbefale StrongBody uannsett formål for kroppen.»