Om Coachingen


StrongBody er et coachingfirma som eies av gymeier, online PT og fitnesscoach Gunnar Strand Jacobsen, gymeier, Daglig Leder, online PT og fitnesscoach Line Celius og Faglig Ansvarlig, PT, fitnesscoach og bodyfitnessutøver Maria Ebeltoft.

Metodene i StrongBody


Metodene vi i StrongBody coacher etter er kostholds- og treningsprinsipper som Gunnar har utviklet gjennom sin erfaring med coaching siden 2002. Disse prinsippene er både forsknings- og erfaringsbaserte. Hver coach bidrar med sin egen unike bakgrunn og erfaring i tillegg, for å gi deg som kunde de best mulige resultatene.

Online coachingen


Vår online coaching foregår på følgende måte:
Når du blir kunde og har fått en coach i StrongBody, setter denne opp en kostholdsplan og treningsplan til deg. Dette gjør coachen på bakgrunn av informasjon du gir i et skjema og i epostkorrespondanse med coachen. Noe av det vi ser på er blant annet høyde, vekt, alder, kjønn, nåværende form, aktivitetsnivå, eventuell treningsbakgrunn, hvilke typer mat du liker, eventuelle allergier, og såklart din målsetninger, ønsker og forutsetninger.

Oppfølgingsperioden


I løpet av oppfølgingsperioden med coachen din vil du også få lære om hva kalorier, proteiner, fett, karbohydrater og fiber er og hva de gjør for kroppen, hvor mye av hver du trenger, hvordan du selv kan regne på næringsinnhold i måltider, med mer.

Under oppfølgingsperioden har du også tilgang til coaching-gruppen vår på Facebook. Der får du raskt får svar på mange vanlige spørsmål, kan innhente motivasjon og dele tips og erfaringer med de andre vi coacher, og kan laste ned oppskriftshefte, regneark til å regne kalorier, forklarende tekster med mer.

Som del av oppfølgingen med coachen skal du hver syvende dag sende inn en såkalt ukesrapport. I den legger du med endringer i diverse kroppsmålinger du skal ta med målebånd og vekt, samt en kort rapport fra ukens treninger, slik at coachen får fulgt med på utviklingen din i fettreduksjon og styrke (eller eventuelle andre mål du ønsker å jobbe mot). Coachen sender deg så en mail tilbake med tilbakemeldinger og eventuelle justeringer som trengs å gjøre i kostholdet eller treningen for den neste uken.

Ukesrapporten


Ukesrapporten tjener to formål:

1) Det ligger mye god motivasjon i det å måtte sende inn resultatene sine til oss og få tilbakemelding på dem – på den måten blir det lettere for deg å holde deg til programmet uten sprekker eller utskeielser

 

2) Vi rekker i løpet av disse ukene å bli godt kjent med kroppen din og hvordan du reagerer på maten og treningen vi har satt opp, slik at vi får finjustert programmet til å fungere helt optimalt for akkurat deg

Coaching Pakke


Pris på coaching pakke med trenings- og kostholdsplan, og fire ukers online oppfølging:

kr 4500,-

(NB: du kan velge om du vil betale hele beløpet med en gang eller delbetale)

Etter disse fire ukene kan du enten fortsette med opplegget på egen hånd, frem til du har nådd målene dine, eller du kan fortsette med mer oppfølging (da til redusert pris på kr 1500 per måned).

BESTILL COACHINGPAKKE

Helseproblemer?


Opplever du fraværende energi og føler deg sliten i hverdagen, eller har du fått beskjed av legen din om at du er i faresonen for livsstilssykdommer? Har du mage- og tarmproblemer, eller sliter med allergier eller intoleranser? Eller ønsker du simpelthen å få kartlagt om du får i deg tilstrekkelig med vitaminer og mineraler?

Vår kostholdsveileder Nathalie Naalsund har bachelor i ernæringsfysiologi, og hun kan hjelpe deg både med å kartlegge kostholdet ditt og justere det ut fra dine behov, eller få satt opp en fullstendig tilpasset og individuelt oppsatt måltidsplan for deg, basert på Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring.

Tjenester:

Enkelt konsultasjon.
45 minutter samtale enten face-to-face på Kaliber Gym i Trondheim, eller via Skype.
(Oppfølgingssamtaler koster 600kr)

Pris kr 1200,-

BESTILL ENKELT KONSULTASJON

Pakke som inkluderer innledende kartleggingssamtale, tilpasset kostholdsoppsett og treningsplan, samt 4 oppfølgingssamtaler.

Pris kr 4500,-

BESTILL COACHINGPAKKE MED KONSULTASJON